web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

‘Het betekent castratie’ Elon Musk over ombouwen kinderlichamen naar ander geslacht

‘Het betekent castratie’: Jordan Peterson en Elon Musk SLAM degenen die kinderseksveranderingen ‘genderbevestigende zorg’ noemen.

‘Genderbevestigende zorg voor minderjarigen’ is puur kwaad.”

(Het is ook puur evil wat ze doen! Normaal gesproken, althans onder de normale mensen, dan had men bij zulke ouders bv de kinderen uit huis getrokken, want zijn ze helemaal zot in hun kop? Een normale ouder doet dit zijn kind echt niet aan!)

De beroemde Canadese psycholoog Jordan Peterson wees er op Twitter op dat de “uitdrukking ‘genderbevestigende’ zorg een crimineel kwaadaardige leugen is.”

Elon Musk antwoordde dat “‘genderbevestigende zorg voor minderjarigen’ puur slecht is.”

Transactivisten, evenals het Witte Huis van Biden, noemen allemaal geslachtsveranderingen voor minderjarigen als ‘genderbevestigende zorg’, waardoor de gruwel van wat dat werkelijk betekent volledig wordt verdoezeld: sterilisatie, castratie en levensveranderende veranderingen in gezonde lichamen.


De term “genderbevestigende zorg” wordt door voorstanders van genderideologie gebruikt als een middel om geslachtsveranderingen voor minderjarigen te verdoezelen en te normaliseren. Ze beweren dat deze geslachtsveranderingen “bevestigend” en “levensreddend” zijn, waarmee ze bedoelen dat kinderen die geen geslachtsveranderingen mogen ondergaan, zelfmoord zullen plegen.

Musk antwoordde verder op een verslag waarin hij zich uitsprak tegen het eufemisme van ‘genderbevestigende’ zorg, door te zeggen dat ‘het castratie betekent’.

 

De National Institutes of Health beweert dat “‘genderbevestiging’ verwijst naar een interpersoonlijk, interactief proces waarbij een persoon sociale erkenning en steun krijgt voor zijn genderidentiteit en -expressie.”

Ook dit is taal die bedoeld is om iemand mededogen te laten voelen, maar die de waarheid verbergt . Geslachtsveranderingsprocedures omvatten: puberteitblokkers om te voorkomen dat een kind volwassen wordt, geslachtshormonen om de secundaire geslachtskenmerken van het andere geslacht te fabriceren, zoals gezichts- en lichaamshaar en diepe stemmen voor meisjes en vergrote borstontwikkeling bij jongens als evenals groeiachterstand.

Operaties in dienst van geslachtsveranderingen zijn er in verschillende procedures. Voor meisjes is de mogelijkheid om hun gezonde borsten te laten verwijderen vaak beschikbaar vanaf 13 jaar. Procedures voor feminisering of vermannelijking van het gezicht zijn beschikbaar. De meeste kinderziekenhuizen bieden geen genitale reconstructiechirurgie aan tot de leeftijd van 17 jaar, maar als ze dat doen, resulteert dit in castratie en sterilisatie voor jongens en sterilisatie en verminking van gezonde ledematen voor meisjes.

Phalloplastie, of het maken van een neppe fallus van vlees, omvat het verwijderen van spieren en vlees van de onderarm of de binnenkant van de dij om een ​​voor altijd slap, worstachtig aanhangsel te maken dat op het bekkengebied wordt genaaid.

Dit is niet de eerste keer dat Musk zich uitspreekt tegen geslachtsveranderingen voor minderjarigen. In april, in reactie op een bericht van The Post Millennial over een jonge man die een geslachtsverandering onderging om vervolgens te sterven door de procedure, zei Musk: “Dit is super in de war.”

“Rijpe, instemmende volwassenen zouden moeten doen wat ze willen, zolang ze niemand anders schade berokkenen, maar dit kind was te jong voor enige vorm van toestemming”, zei hij.


Musk promootte onlangs de film What Is a Woman? op Twitter nadat de documentaire van The Daily Wire in wezen op het platform was gecensureerd vanwege “misgendering”, ondanks het feit dat het eerdere beleid tegen misgendering op het platform uit de servicevoorwaarden was verwijderd.

Hij zei dat de onderdrukking van de film een ​​”fout van veel mensen op Twitter” was.

“Het is zeker toegestaan”, voegde Musk eraan toe. “Of je het nu wel of niet eens bent met het gebruik van iemands favoriete voornaamwoorden, het niet doen is hoogstens onbeleefd en overtreedt zeker geen wetten.” De film werd vertoond, maar niet naast reclame, en werd meer dan 100 miljoen keer bekeken .

Peterson is openhartig over genderideologie sinds zijn tijd als docent aan de Universiteit van Toronto, toen hij bezwaar maakte tegen het beleid dat hem verplichtte de voorkeursvoornaamwoorden van studenten te gebruiken, en noemde het gedwongen spraak. Zijn periode bij een professor kwam tot een einde, hoewel zijn platform om tegen deze gevaarlijke ideologie te spreken alleen maar is gegroeid.

President Joe Biden blijft erop aandringen en beweert dat “alleen al in 2023 de nationale en lokale wetgevers al meer dan 600 hatelijke wetten hebben ingevoerd die gericht zijn op de LGBTQI+-gemeenschap. Boeken over LGBTQI+-mensen worden uit bibliotheken verbannen.”

“Van transgenderjongeren in meer dan een dozijn staten is de medisch noodzakelijke gezondheidszorg verboden”, zei Biden. Die “zorg” is in feite verminking.


Idaho, Montana, North Dakota, South Dakota, Utah, Arizona, Nebraska, Iowa, Missouri, Oklahoma, Texas, Arkansas, Mississippi, Alabama, Georgia, Florida, Indiana, Kentucky, Tennessee en West Virginia hebben allemaal wetten aangenomen die geslachtsveranderingen verbieden voor minderjarigen.

 

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥