03 maart 2021

 

Niet-chirurgische facelifts, NO KIDDING!

Niet-chirurgische facelifts, NO KIDDING!

Sommigen zeggen dat het gezicht van een vrouw een weerspiegeling is van haar innerlijke schoonheid. Hoe behoudt je een mooi, jeugdig gezicht, dat is de vraag.

Dus hoe zijn verouderings tekens ontstaan? Overmatig masseren van het gezicht kan collageen kapot maken, zwaar drinken kan de bloedsomloop beïnvloeden, te veel zon doet haar schade, zwaar roken stimuleert rimpels, en yo yo diëten met gewichtstoename en gewichtsverlies eisen hun tol ook. Te weinig cremes gebruiken is ook een oorzaak, begin hier dan ook al vroeg mee als gewoonte.
Toen Edgar Cayce, het grote Amerikaanse medium werd gevraagd: “Hoe kunnen mensen voorkomen dat ze verouderen?” Hij antwoordde: “De geest!
Ik had een tante die knap, maar niet echt mooi was. Ze was echter onberispelijk verzorgd en voordat haar huis verliet keek ze in een blauw gekleurde spiegel en de wereld ervaarde haar altijd als mooi, door haar stralende glimlach en sprankelende ogen.

ONDERHOUD EN REPARATIE
In een gezond persoon zit een grote hoeveelheid vet verpakt onder de gezichtshuid en als we ouder worden, dit vet heeft de neiging om te verminderen en de huid wordt dan minder elastisch en begint met de tekenen die wijzen op verzakking in de gelaatsspieren.

In antwoord op een vraag, “Hoe kunnen verzakkende gezichtsspieren worden vermeden” Cayce adviseerde:
“Ongeveer twee keer per maand, zouden we modder packs moeten hebben (maskers voor gezicht en hals), gezicht en hals, en over de schouders en het bovenste gedeelte over de hals, vooral die zich over de gebied bevinden van de schildklieren — als samentrekkend en als stimulatie voor een betere circulatie door het hele systeem. (1968-4)

Uiteraard werkt de behandeling voor het gezicht vanaf het bovenste gedeelte van het lichaam. Echter, zodra de huid is gerijpt en diepe lijnen hun weg vrijmaken in de huid en bv bruine vlekken die dan verschijnen, routine zorg zal dan een jeugdige teint, maar het onderhoud niet meer herstellen,

— reiniging, celvernieuwing, hydratatie en bescherming tegen de zon zijn de vier sleutels tot verdere verslechtering van de huid. Ja, er zijn injecties die lijntjes en rimpels te wissen, crèmes die de groei van collageen/ en chirurgie om losse huid strakker te stimuleren, zelfs face-liften die tot een zichtbare verbetering leiden van je uiterlijk, maar deze kunnen alleen worden uitgevoerd door een arts.
Er kunnen gegronde redenen zijn om de toevlucht te nemen tot plastische chirurgie om fouten van de natuur te corrigeren en in het ergste geval tot ernstige misvormingen corrigeren van ongevallen of-oorlog gerelateerde verwondingen.

Edgar Cayce’S ADVIEZEN
De grote profeet Edgar Cayce adviseerde dat, “Cosmetische chirurgie, de face lift, kan worden uitgesteld of helemaal vermeden met een programma van goede voeding, algemene oefening, massage, hydrotherapie, en een speciale gezichts oefening. Massage met arachide olie is heel goed tegen rimpels.

Lees ook:   Vreemde zaken

Echter, wanneer de spieren in het gezicht slap worden, de gezichtlijnen hangen met, zakkers, en oudere leeftijden. “Is hij verder een grote exponent van positief denken. “Negatieve gedachten en slechte bloedsomloop versnellen lijntjes, rimpels, vlekken, en een vale kleur, terwijl een slechte afvoer produceert niet alleen mee-eters, puistjes en een droge of vette huid, maar is een van de belangrijkste oorzaken van huidziekten. Cayce pleit voor oefeningen voor het gezicht, met de logica dat als we naar de sportschool kunnen gaan om ons lichaam te trainen, waarom dan niet oefeningen doen voor het gezicht?

Hoofd-nek oefeningen
Vergeet niet de hoofd-en-nek oefeningen voor het behoud van een prachtige teint. Hoofd rondom rollen zijn een uitstekende manier om de dag te beginnen en perfect als een break-training bij het werken op de computer. Heel simpel rol het hoofd heel langzaam naar rechter schouder, vervolgens naar de achterkant dan naar de linker schouder en terug keren naar het centrum (te herhalen in de tegenovergestelde richting, en doe elke beweging minstens 10 keer). Wanneer deze wordt uitgevoerd elke dag, volgens Cayce, hoofd-en-nek oefeningen zal de circulatie stimuleren van het hele gezicht, hoofd en nek: houd de keel en kaaklijn stevig, en voorkom de vorming van dubbele of meervoudige kinnen. Geen kosten, gewoon tijd. Dit is goed voor de zuurstofbalans in het hoofdgebied.

TIPS zanger’S
Edgar Cayce lijkt de theorie te ondersteunen als hij zegt, “Doe zoals zangers doen en volg de praktijk van de klinkers die omhoog en omlaag de toonladders zingen zo hard als je kunt (goed voor de mond en wangen)” als volgt: O -Oh-Oh-Oh-Oh, Ah-Ah-Ah-Ah-Ah, Eeh-Eeh-Eeh-Eeh-Eeh-en Ooh-Ooh-Ooh-Ooh-Ooh-en herhaal deze klinkers meerdere keren. Zelfs een niet-zanger kan deze oefeningen zingend uitvoeren.

Cayce herinnerde ons telkens aan, “The Mind! ‘Want hoe we denken over het mooie gezicht, presenteren we elke dag, dus is het in de ogen van de toeschouwer zichtbaar.

Toen een tiener vroeg aan Cayce, “Wat kan ik doen om de conditie van de huid van het gezicht en de rug, en van de hoofdhuid en het haar te verbeteren? Hij antwoordde:” Ten minste eenmaal in de week, na een goede grondige training van het lichaam in oefening – na het bad, een massage van de rug, het gezicht, het lichaam, en de ledematen te doen met Pure Peanut Oil.(arachideolie of pindaolie) Dan zal deze enorm veel toevoegen aan de schoonheid. En weet je, als elke dag twee amandelen eet, zal je nooit huid vlekken krijgen, lichaam zal dan ook nooit naar kanker of naar andere dingen neigen in het lichaam zelf. En de olie wrijf je een keer per week, dan zult gij nooit reuma krijgen. (1206-1213)

Gerelateerde berichten