28 september 2020

 

Vaccin tegen baarmoederhals kanker, wat men vergat te vertellen

Merck & Co ‘vergat’ onderzoek te doen naar effecten op voortplanting

uitstrijkje

Uit een recent gepubliceerde studie is gebleken dat Merck & Co, het zakelijke brein achter het beruchte Gardasil vaccin voor het humaan papillomavirus (HPV), voor het gemak maar vergat om de gevolgen van dit dodelijke vaccin te onderzoeken op de reproductieve systemen van vrouwen. En ten minste één jonge vrouw, in dit geval uit Australië, droeg de last van deze onvergeeflijke fout na de ontdekking dat haar eierstokken volledig waren verwoest als gevolg van het ontvangen van het vaccin.

Lees verder:

https://www.gewoon-nieuws.nl/2013/08/vaccin-tegen-baarmoederhalskanker-vernietigt-eierstokken/#.UiT33jbIYpo

Lees ook:   COVID-19 KOMT TERUG - DE JENSEN SHOW

Gerelateerde berichten