web analytics
11:11 Dubbele getallen
GeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Een gravure van een fiets ontdekt in een oude tempel

In 2018 hebben intrigerende foto’s en video’s van een man die op een fiets rijdt in de oude Panchavarna Swamy-tempel in Woraiyur, Tamil Nadu, India, wijdverspreide nieuwsgierigheid aangewakkerd, vergezeld van beweringen dat dit voertuig op de een of andere manier meer dan 2000 jaar geleden in India aanwezig was, lang vóór de gedocumenteerde uitvinding ervan in de 19e eeuw.

88a58c370dd575df1a4cfdc90b570d74 AnGel-WinGs.nl
Oude gravure van een man die op een fiets rijdt.

Volgens Wikipedia is de Panchavarnaswamy-tempel, ook bekend als de Panjavarnaswamy-tempel, een Tamil-tempel gewijd aan Shiva. Er wordt aangenomen dat Shiva vijf verschillende kleuren uitbeeldt, wat de naam geeft van de presiderende godheid, Panchavarnaswamy.
De eerste onthulling kwam van Praveen Mohan, een geschiedenisliefhebber die een video uploadde van het opmerkelijke beeldhouwwerk van de tempel. In deze beelden suggereert Mohan dat deze fietssnijwerk een bewijs is van India’s vroege kennis van dergelijke technologie, in contrast met het algemeen aanvaarde idee dat fietsen slechts 200 jaar geleden door de Duitsers werden uitgevonden.

c6e33e73a41c294022a85f7f099ff7d7 AnGel-WinGs.nl
Panchavarnaswamy-tempel.

Het beeldhouwwerk bevond zich in de Panchavarna Swamy-tempel in Uraiyur, Trichy, een tempel die vermoedelijk dateert uit de 7e eeuw. Volgens dit verslag bestaat de fietsgravure al ongeveer 1300 jaar, wat vragen oproept over de tijdlijn van de fietsuitvinding.

Het verhaal kreeg snel grip op talloze nieuwswebsites, zowel in India als daarbuiten. Maar zoals vaak het geval is bij buitengewone claims, volgden scepsis en verder onderzoek. Noch historici, noch tempelautoriteiten konden een overtuigende verklaring geven voor de oorsprong van het beeldhouwwerk.
Dr. Kalaikovan, een oogarts met een diepe interesse in geschiedenis, verdiepte zich in dit mysterie. Zijn onderzoek bracht hem ertoe te speculeren dat het beeldhouwwerk in de jaren twintig zou kunnen zijn
gemaakt, wat samenviel met een periode waarin fietsen gemeengoed waren geworden. Hij suggereerde dat de beeldhouwer mogelijk geïnspireerd was door het zien van mensen die fietsten tijdens de renovatie van de tempel.

Lees ook eens:  Wat is RH Negatief en wat betekent het spiritueel?

Deze theorie vond steun van SMHoaxSlayer, een ontkrachtende bron, en het hoofd van het Centre of History Research, die aangaven dat het beeldhouwwerk waarschijnlijk een nieuw reliëf was, gecreëerd
uit het Britse koloniale tijdperk. Hoewel deze verklaring een laag plausibiliteit toevoegt, blijft het een uitdaging om de ware oorsprong van dit raadselachtige beeldhouwwerk definitief vast te stellen.

Concluderend kan worden gesteld dat de ontdekking van een fietssnijwerk in een oude Indiase tempel tot nu toe tot wijdverbreide fascinatie en discussie heeft geleid. Hoewel sommigen het idee koesteren dat oude beschavingen moderne technologie voorzagen, wijst het heersende bewijsmateriaal op een recentere oorsprong die verband houdt met de renovatie van de tempel in de jaren twintig. Niettemin
blijven de exacte omstandigheden rond dit intrigerende beeldhouwwerk een onderwerp van voortdurend onderzoek.

Het is ook een interessante gedacht om alles wat ons geleerd is even te vergeten en te bedenken of de aarde ooit al eens eerder geciviliseerd was.
Waar mensen leefden zoals wij nu, of zelfs nog verder waren dan wij nu.

We weten in feite nog niets.
Misschien waren er buitenaardsen hier, zoals het spijkerschrift ons verteld over de Anunnaki!
Ze waren hier.

Waarom ontkennen!?
Ze hadden vast ooit fietsen waarom niet?
De mensheid zoals nu was niet dommer ofzo dan wij nu.
Mensen denken dit vaak wel, zo van; niet ontwikkeld is achterlijk, maar dat is dus niet zo.
Als wij een plank kunnen zagen, waarom zij dan niet?
Waarschijnlijk zijn er enkele keren zelfs, moderne werelden ontstaan, die later vernietigd zijn door het één of ander.
Ik geloof zelf ook niet in dinosaurussen, ik denk zelfs dat de mensen en dieren ooit veel groter waren, voor de zondvloed, en dat na de zondvloed alles is gekrompen omdat de maan verder weg stond ineens.
Daarna werden mensen ook veel minder oud. Mammoeten hadden bv wel haar, later bleek dat vogeldino’s ook veren hadden!

Lees ook eens:  Website het Achterhuis online

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥