web analytics
11:11 Dubbele getallen
GeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

De geheime leringen van Jezus de Yogi | Was JEZUS in INDIA?

Waar was Jezus tussen zijn twaalfde en dertigste? Wat heeft hij gedaan? Sommige oude manuscripten lijken erop te wijzen dat Jezus (Issa) in India was. Er is een duidelijk verschil in betekenis tussen Jezus en Christus.

Zijn voornaam was Jezus, en zijn eretitel was ‘Christus’. Binnen de nederige menselijke vorm van Jezus werd het uitgebreide Christusbewustzijn geboren, de alwetende Intelligentie van God, alomtegenwoordig in elke hoek en elk deeltje van de schepping. Fragmenten (en samenvatting) uit de geschriften van Paramahansa Yogananda

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥