web analytics
11:11 Dubbele getallen
Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Geschiedenis

Kasteel met uitzicht over Florence

Het majestueuze en fantastische kasteel van Vincigliata domineert het historische centrum van Florence, gelegen op een zeer panoramische en gunstige locatie. Het kasteel (2.300 m²) is fijn en meesterlijk gerestaureerd aan het einde van de 19e eeuw en heeft een zeer oude en rijke geschiedenis van bijna een millennium: sinds de oprichting in 1031 is het herwerkt en verfraaid tot een charmant en uniek juweel dat werd gebruikt als achtergrond voor once-in-a-lifetime evenementen en ceremonies.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥