web analytics
11:11 Dubbele getallen
GeschiedenisMysterie

Nieuwe informatie over wat wordt beweerd de Jezus ’tombe te zijn

Volgens nbcnew.com, “Nieuwe archeologische tests hebben bevestigd dat de site waarvan veel christenen geloven dat het het graf van Jezus Christus is dateert van 1700 jaar tot 325 na Christus, hetzelfde tijdperk waarin de Romeinen de plaats voor het eerst als heilig identificeerden.” Wetenschapper uit de De Nationale Technische Universiteit van Athene kon het graf van de Heilige Edicule dateren door een architecturale lijm te testen die radioactieve elementen bevatte met een penetrerende radar en laserscanning. Het onderzoeksteam werkt aan het graf en is enthousiast om meer over het graf te ontdekken terwijl ze dieper in hun onderzoek duiken.

 

Lees ook:   Waarom wiegt deze vrouw een boomstam?
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥