15 april 2021

 

Op aarde, was er een nucleaire oorlog 25.000 jaar geleden?

Op aarde, was er een nucleaire oorlog 25.000 jaar geleden?

22 april 2013
NASA en de Franse wetenschappers publiceerden een paar jaar geleden een zeer interessante studie van de oppervlakte van de Aarde.

Zij vonden op de planeet meer dan honderd kraters, kraters, met een duidelijk kunstmatige oorsprong. De diameter van de krater is een gemiddelde van 2-3 km, maar er zijn ook echte reuzen – tot 120 km breed.

Wetenschappers suggereren dat deze kraters werden gevormd duizenden en zelfs miljoenen jaren geleden als gevolg van de val van meteorieten van verschillende grootte.

Tegelijkertijd hebben onafhankelijke onderzoekers over de hele wereld vastgesteld dat de kraters gevormd kunnen zijn als gevolg van een sterke nucleaire oorlog die 25.000 jaar geleden plaatsvond.
Hun bron is een mysterie, maar, uiteraard, de meest waarschijnlijke en duidelijke versie kan zijn- het is gewoon een meteoor regen of een verspreide meteorieten regen die in verschillende historische periodes op onze planeet viel.

De meeste van de beroemde geleerden dateren de kraters van miljoenen jaren voor onze jaartelling, en twijfel er niet aan dat ze een meteorieten oorsprong hebben.

Het is begrijpelijk, in het kader van de reguliere wetenschap en geschiedenis dat een andere versie gewoon niet kan bestaan.

Echter, de onderzoekers van de informele wetenschap merken sommige eigenaardigheden op die indirect de theorie van de oude nucleaire oorlog ondersteunen.

In feite, de enige twee belangrijke argumenten.
– alle kraters liggen in volledig verlaten, onbewoonde gebieden.
Kortom, in de woestijnen, waar er helemaal geen leven is.
Maar dan als een een meteoriet neervalt wil dit niet zeggen dat het een ​​woestijn te vormt in de toekomst vele jaren na het neervallen van deze meteoriet.
Maar bij kernwapens is dit onvermijdelijk.

Het tweede argument:

als de meteoriet gaten echt zo oud zijn, zouden ze al lang geleden zijn weg gewassen uit het zicht van de aarde bodem, bedekt met zand en andere sedimenten.

Archeologen hebben berekend dat de gemiddelde bodem groeit met een snelheid van 1 meter per eeuw, en deze oude kraters hebben al heel lang de tijd gehad om de achterstand op het oppervlak in te vullen.

En ze zijn goed bewaard gebleven, alsof ze nog recent gevormd zijn.
Het zijn in elk geval geen natuurlijk ontstane kraters.
Ook citeren talrijke mythen en legenden van allerlei volkeren van de wereld, bestaande uit verschillende culturen een iets zeer vergelijkbaar iets uit lang verloren tijden met een nucleaire oorlog en nucleaire explosies beschrijving.

Bijvoorbeeld, het Indiase epos – Mahabharata beschrijft dat de mensen werden gered van onder de grond slagen, en vrij nauwkeurig reproduceert het uiterlijk van een nucleaire explosie:
“… Een enkele projectiel, geladen met alle kracht in het universum. De glinsterende kolom van rook en vlammen, zo helder als duizend zonnen, nam in al zijn pracht … een loodrechte ontploffing met zijn golvende rook wolken … rookwolk stijgt na de eerste explosie gevormd in de uitbreiding ronde cirkels, zoals de opening van reusachtige parasols … ”

Op de Pygmeeën in Afrika is er een legende over de “grote brand uit de hemel”, en wordt beschreven in de Veda’s oorlog tussen de Asura’s – de bewoners van de aarde – en de goden voortgekomen uit de hemel.

Earthlings-Asura laat ze goedgelovigheid – de goden hen verleidde, hun stad verwoest en gedwongen om hun toevlucht ondergronds.
Daarnaast zijn veel van de volkeren van die landen waar sprake is van een reusachtige woestijn, zijn er verhalen over het oude bloeiende steden ooit bestaan op deze gronden van de doden.

Bijvoorbeeld, de Chinezen hebben een legende dat in de Gobi-woestijn de meest geavanceerde beschaving ooit woonde.

De hindoes hebben een traditie van vele steden die ooit bestond in de Great Indian Desert genoemd “Tar”.

Beroemde Sumer en Babylon en vandaag worden begraven onder lagen zand.

In de Egyptische woestijn, wetenschappers is het nog tekenen van lang vervlogen beschavingen. So wereldwijd.

Archeologische Achtergrond

Er zijn twee archeologische bewijs dat liefhebbers onderzoekers noemen als bewijs van een nucleaire oorlog. Een bewijsstuk – opgegraven in de 20e eeuw in de oude Indus Vallei stad Mohenjo-Daro en Harappa. De officiële wetenschap dateert van 2600 voor Christus. Rond deze twee (door de manier, goed bewaard gebleven) in de steden kwam een hoop geruchten en speculaties, die nu vrijwel onmogelijk om te bevestigen. Liefhebbers beweren dat de steden waren slachtoffers van nucleaire aanvallen – werden de resten gevonden van mensen los liggen in de straten van de stad, zonder enige zichtbare schade. Waar zijn de rest van de mensen, en waarom de stad werd verlaten, blijft onduidelijk. Er wordt ook beweerd dat de resten werden gevonden verhoogde achtergrondstraling, en de stad is in principe vernietigd in het centrum, terwijl haar voorsteden minder hebben geleden. Ogenschijnlijk is dit een teken dat er was het epicentrum van een nucleaire explosie. En er was gevonden gefrit stukjes glas en klei, evenals versmolten wand aanzienlijk veranderd in glas. De temperatuur voor deze “fusie” kan alleen een nucleaire explosie.
Helaas is geen van deze feiten nu onmogelijk te bevestigen, veel minder bijhouden van de bron. Wetenschappers hebben naar voren veel tegenargumenten te zetten en beweren dat de dingen niet zo – er is geen straling, gebouwen zijn goed bewaard gebleven, en de instanties die behoren tot verschillende tijdperken en waren in de graven zijn, gevormd in plaats van straten die er in de oude tijd waren. Een zogenaamde “glaslegeringen” waren gewoon een dump van gebroken potten, die werden gemaakt van klei en glas door middel van verhitting in ovens.
Een andere, meer betrouwbare bewijzen werd door Russische wetenschappers die een expeditie naar Peru en Bolivia hebben gemaakt in 2007 voorgesteld. Volgens de resultaten van deze reis werd gefilmd “verloren de oorlog” van “Verboden vragen van de geschiedenis.” De ruïnes van de oude nederzettingen ontdekt in Zuid-Amerika, inderdaad, zien eruit alsof ze door een enorme explosie was geweest. Vergeleken met hen, Mohenjodaro kijkt bijna onaangeroerd. De film auteurs beweren dat dit is het bewijs van de legendarische “War of the Gods”, die in de mythen werd genoemd.
Ten slotte is het vermeldenswaard dat over de hele wereld ondergrondse tunnels ontdekt reusachtige gladde synthetische gemaakt met gladde, gesmolten als glazen wanden. Een van de artikelen op onze website legt in detail over deze bevindingen. De onderzoekers stellen dat deze ondergrondse tunnels en steden juist in een nucleaire oorlog, van waaruit mensen vluchtten in zulke schuilplaatsen werden gebouwd. Turkije werden opgegraven hele ondergrondse stad. Derinkuyu – een van de meest bekende ondergrondse steden. Het is echt een volwaardige stad met tal van gebouwen, diep uitstrekt tot in de grond voor meer dan 20 verdiepingen. En de stad is verre van de enige. Wetenschappers zijn verbaasd: waarom en wie nodig onder de grond te leven? Wat veroorzaakt dat mensen het zonlicht te verlaten? De conclusie is duidelijk: blijkbaar, op de oppervlakte van de Aarde op dat moment onmogelijk om te leven was. Of was krachtig oorlog, en de aanval werd uitgevoerd vanuit de top, of was de zondvloed, of een combinatie van beide. Maar de volgelingen van de versie van een nucleaire oorlog beweren dat alleen de nucleaire ramp heeft geleid tot een verschuiving van de polen van de planeet en de zondvloed, waarbij het ​​legendarische Atlantis zonk.
Die vochten?
Ten slotte is de meest mysterieuze en belangrijkste vraag: als er een nucleaire oorlog daadwerkelijk heeft plaatsgevonden, die in oorlog met iemand was? Op dit punt, nogmaals, er zijn twee basisuitvoeringen. De eerste houdt in dat de verschillende rassen van mensen hebben gevochten onder elkaar. De tweede – meer ongebruikelijke – komt op voor een buitenaardse invasie. En het heeft bepaalde argumenten.
Allereerst, opnieuw, het epos, waarin de “gevleugelde goden”, “bliksem uit de hemel” en vliegtuigen beschrijft. Ten tweede zijn er sporen van de buitenaardse aanwezigheid op aarde in de oudheid – de talrijke artefacten, standbeelden, afbeeldingen en legendes over de oorsprong van verschillende mensen – verbeelden mysterieuze wezens met vreemde lichamen, hoofden van ongebruikelijke vorm, met schubben, enz. Toch blijft het onduidelijk waarom de vreemdelingen die nodig is om de Aarde te bombarderen, van waar ze vandaan kwamen en waar verdween na het winnen van de oorlog.
Een andere zeer originele versie staat dat de oorlog was puur sektarisch. Of vochten verschillende rassen van Atlantis, of de Atlantiërs vochten met Urami – krachtige Eurasian imperium – voor zijn scheiding van haar. Urs zelf, of Asura’s, waren de voorouders van de Slavische volkeren. Als gevolg hiervan, Atlantis en verdronken.
Natuurlijk, zij en de andere versie lijkt even onwaarschijnlijk, maar omdat we echt niet iets over onze voorouders en over de echte geschiedenis van de aarde kennen. Volgens de onderzoekers, nucleaire oorlog en de daarop volgende mutaties uitleggen en de traditie van de eenogige monster – Cyclops, een driekoppige draak, een mysterieuze ondergrondse monsters, reuzen, enz. Al deze mutanten zijn het gevolg van nucleaire straling en kan nog steeds ergens diep onder de grond leven. Daarom is het monster van Loch Ness verschijnt zo zelden.

Lees ook:   Oorlogsgeheim

Gerelateerde berichten