web analytics
11:11 Dubbele getallen
GeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

ENKI’s TERUGKEER is NU, Ancient Eridu, 450.000 jaar in de maak, een nieuwe tijdlijn van de Sumerische geschiedenis

n, arriveerden de Anunnaki ongeveer 445.000 – 450.000 jaar geleden op aarde en vestigden Eridu als hun eerste nederzetting. Ze hebben mensen genetisch gemanipuleerd om als hun architecten en arbeiders te dienen. Er is echter steeds meer wetenschappelijk bewijs om deze beweringen te ondersteunen, en ze worden nu door reguliere historici erkend als zeer problematisch met het 19e-eeuwse giswerk, dat nog steeds als feit wordt aangevoerd. De connectie tussen de Anunnaki en Eridu is een onderwerp dat voornamelijk wordt besproken in de context van oude astronauten en wordt ondersteund door het reguliere History Channel door middel van bepaalde wetenschap en/of wetenschappelijk bewijs

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥