web analytics
11:11 Dubbele getallen
Films en Muziek

Film Sound Of Freedom

ound of Freedom, gebaseerd op het ongelooflijke waargebeurde verhaal, schijnt een licht op zelfs de donkerste plekken. Nadat een jonge jongen is gered van meedogenloze kinderhandelaars, ontdekt een federale agent dat de zus van de jongen nog steeds gevangen zit en besluit hij op een gevaarlijke missie te gaan om haar te redden. De tijd dringt, hij zegt zijn baan op en reist diep de Colombiaanse jungle in, waarbij hij zijn leven op het spel zet om haar te bevrijden van een lot dat erger is dan de dood.

A Must See movie!

Lees ook:   Faithless, David Guetta - God is A DJ (Official Live Video)
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien