...

23 juni 2021

 

Overcast chemtrails of…

‘Overcast’ is een onderzoeksdocumentaire over kunstmatige wolken die worden gemaakt door vliegtuigen en het fenomeen chemtrails.
Zijn de cirruswolken die worden veroorzaakt door contrails het resultaat van een opzettelijk sproeiprogramma of zijn ze het bijproduct van de toename van het vliegverkeer?
De documentaire is gemaakt door Matthias Hancke, een van oorsprong Zwitserse filmmaker die op zoek ging naar de waarheid over geo-engineering. Zijn team nam monsters van chemtrails en kwam tot interessante ontdekkingen.
De documentaire neemt de kijker mee door het struikgewas van complexe thema’s. Er worden harde bewijzen geleverd over de invloed van het verschijnsel op ons weer, klimaat en ecosysteem: van de toename van het luchtverkeer en bewuste weermanipulatie tot biologische en chemische oorlogsvoering. De meest vooraanstaande experts worden aan het woord gelaten.
In de film zien we onder meer atmosferisch onderzoeker Ken Caldeira van het Carnegie Institution for Science, professor Ulrich Schumann van de Duitse ruimtevaartorganisatie DLR en docent lucht- en ruimtevaarttechniek van de TU Delft Coen Vermeeren.
Met behulp van crowdfunding hoopt Hancke zijn documentaire dit jaar te kunnen afronden. Hij heeft inmiddels meer dan 150 uur filmmateriaal over contrails, chemtrails, geo-engineering en weermodificatie tot zijn beschikking.

Niburu.nl

Lees ook:   Weet wat je op je muziekspeler gooit!

Gerelateerde berichten