...

17 oktober 2021

 

De vreemdste historische gebeurtenissen, megalithische structuren en archeologische ontdekkingen

Erich von Däniken neemt ons mee voorbij de mythen en legendes die onze kijk op de geschiedenis hebben gevormd, om een ​​alternatieve kijk op historische gebeurtenissen, megalithische structuren en archeologische ontdekkingen te presenteren

Reis door het oude verleden om de verborgen oorsprong van de mensheid te ontdekken in seizoen 3 van de oude beschavingen – The Lost Knowledge. Als je de veelgeprezen originele Gaia-serie, Beyond the Legend with Erich von Daniken (alle afleveringen nu gestreamd) hebt gezien, zul je genieten van deze nieuwste aflevering van de serie.

Deel & let's open the minds!

Lees ook:   Wat ze op de maan zagen, zal je shockeren

Gerelateerde berichten