web analytics
11:11 Dubbele getallen
Energetica, entiteiten, geesten

Een glas zout water en azijn detecteert negatieve energieën in je huis

9f135f09ff3c1ae97a1695d9654b7d83 AnGel-WinGs.nl

We hebben allemaal een paar keer in ons leven negatieve en positieve energieën van mensen gevoeld. Zelfs als de wetenschap er niet klaar voor is om het een naam te geven, is emotionele energie heel reëel en belangrijk, net als thermische energie of potentiële energie van materie.

Welnu, energie is niet alleen de aura om ons heen die ons verbindt met andere mensen. Het zijn niet alleen mensen die je een positieve of negatieve stemming kunnen geven, het kan ook belangrijk zijn.

Objecten en plaatsen kunnen energie vasthouden en we kunnen het ook veel later in de tijd voelen.

Je moet minstens één keer een plotselinge en sterke emotie hebben ervaren wanneer je een kamer binnenstapt. Het zou helder, gelukkig en charmant kunnen zijn, waardoor je je goed en positief zou voelen, of het zou een duister en vreemd gevoel kunnen zijn dat er iets niet helemaal klopte, waardoor je in de war en een beetje neerslachtig zou raken dan voordat je dat deed. kamer.

Ben je daar bekend mee? Zoals ik al zei, het overkomt ons allemaal en we verwerpen het meestal als een overactieve fantasie of vinden op de een of andere manier een excuus dat dit plotselinge overweldigende gevoel kan verklaren. Maar de waarheid is dat een dergelijke ervaring geen product van onze verbeelding is, en het gebeurt niet omdat er “iets mis was met de ochtendkoffie”.

Wat ervaar ik in dergelijke gevallen?

Wat je in dergelijke gevallen ervaart, is restenergie die zich aan objecten vastklampt. Klinkt een beetje gek, niet? Hoe kan energie vast komen te zitten aan dingen? Maar wist je dat levenloze objecten, mensen en zelfs lege ruimte energie kunnen opslaan, of beter gezegd, de rest van de oorspronkelijke energie die dichtbij werd gevoeld. Energie kan zich aan alles en iedereen hechten en daar vele jaren blijven hangen, tenzij het wordt gezuiverd.

Deze energie kan van jou zijn geweest als je veel stress had van je werk en van alles wat op twee benen bewoog, of die resterende energie zou kunnen zijn toebehoord aan het paar dat die plek voor je innam. Zoals eerder vermeld, kan het jaren duren als het wordt genegeerd.

Op dezelfde manier realiseer je het je misschien niet eens, maar er is een kans dat veel oude energie, negatieve energie, op de een of andere manier vastzit in je huis en niet kan ontsnappen. Het blijft jou en je gezin beïnvloeden en dat creëerde alleen maar meer negatieve energie.

Zoals u wellicht weet, zijn we erin geslaagd te bewijzen dat onze emotionele energie een concreet en begrijpelijk effect heeft op het water. Wanneer we tegen onze dierbaren schreeuwen, beïnvloedt onze negatieve energie het water in hun lichaam, dus misschien wil je dat in de toekomst vermijden. Op basis van deze kennis kunnen we echter een eenvoudig experiment uitvoeren dat de slechte energie uit uw huis kan verwijderen.

Wat heb ik daarvoor nodig?

Je hebt maar 2 eetlepels witte azijn en zoutgranulaat en 0,4 liter gefilterd water nodig. Mix gewoon alles minimaal een minuut in een schoon glas en laat het staan ​​waar je de meeste tijd doorbrengt.

Laat het een hele dag ongestoord. Je kunt het zout in het glas zien stijgen en wanneer het stopt, betekent dit dat het alle negatieve energie in het gebied heeft geabsorbeerd. U kunt dit ook voor andere kamers doen.

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥