web analytics
11:11 Dubbele getallen
Energetica, entiteiten, geestenPolitiek-Elite

GAGA: “Ik heb oprecht spijt dat ik mijn ziel aan de duistere krachten heb verkocht in ruil voor roem”

GAGA: “Ik heb oprecht spijt dat ik mijn ziel aan de duistere krachten heb verkocht in ruil voor roem”

GAGA:

Enige tijd geleden publiceerde de gepubliceerde WorldTruth.TV een artikel over Lady Gaga waarin ze haar ervaringen met de al bekende geheime organisatie van de Illuminati openbaar maakte. Deze info is discutabel. Hieronder is wat ze zeiden:

Volgens Lady Gaga lijdt ze aan een chronische ziekte, en dit kan het gevolg zijn van de fysieke confrontatie met de kwade krachten die haar lichaam begonnen te beheersen. De veelgeprezen popartiest besloot op jonge leeftijd lid te worden van de Illuminati en verkocht haar ziel voor roem en geld.

GAGA:

Het lijkt erop dat de kunstenaar, nadat zij het pact met die cultus had gesloten, bezeten was door een boze geest. Ze probeerde er bij talloze gelegenheden van af te komen, maar het lukte haar niet de boosaardige entiteit weg te jagen.

Lees verder onder de foto

 Het begon allemaal tijdens een concert toen de artiest een man ontmoette die zei dat ze kreeg wat nodig is als ze de deal wil accepteren. De kunstenares vroeg de man waar hij naar verwees, en hij zei dat hij naar alles verwees, succes, geld, roem.

Lady Gaga accepteerde de deal zonder aarzelen en bood in ruil haar ziel aan.

Het is bekend dat Lady Gaga voor het pact een onbekende artiest was die op zeer kleine evenementen optrad.

Let op: verschillende bronnen hebben de originaliteit van bovenstaande informatie gecontroleerd en besloten dat alles is geïnspireerd op bijbelse gebeurtenissen (waarin Jezus door Satan in de woestijn werd verleid nadat Christus 40 dagen en nacht had gevast en de wereld aanbood als hij maar zou aanbidden kwaad) en gewijzigde info van ‘Five Foot Two’. We kunnen dus niet zeggen dat het originele artikel dat is gepubliceerd door WorldTruth.TV echt is.

Lees ook:   Iran krijgt strengste sancties ooit

Bekijk de volgende video’s voor meer informatie:

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien