web analytics
11:11 Dubbele getallen
EgypteGeschiedenis

Archeologen ontdekken 4400 jaar oude tombe in Egyptische necropolis

Als het gaat om het oude Egypte, is er weliswaar veel ontdekt, maar valt er nog veel meer te begrijpen. Dat is de reden waarom opgravingen rond Egypte tot op de dag van vandaag doorgaan en waarschijnlijk nog lang zullen duren. Ongeveer twintig mijl ten zuiden van Caïro, op de westelijke oever van de Nijl, waar akkers die door de rivier worden gevoed, plaats maken voor de woestijn, ligt de oude vindplaats Saqqara, die wordt gekenmerkt door vervallen piramides die als drakentorens uit het zand steken. tanden. Archeologen hebben jarenlang gegraven op de plek van de Necropolis van Saqqara en daarbij vonden ze iets verbazingwekkends. De mate waarin de inhoud van deze vondst bewaard is gebleven, is werkelijk verbazingwekkend.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥