web analytics
11:11 Dubbele getallen
BuitenaardsGeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Elohim - GeloofU.F.O

Mensen zijn aliens

Noah found Grace:

Google translation

In Al-Uhaymir het hedendaagse Irak, waar de oude Sumerische stad Kish vroeger was, vonden de archeologen een van de oudste oude documenten op de planeet, de tablet van Kish , die vermoedelijk dateerd uit het jaar 3500 voor Christus.

De Sumerische konings-lijst stelt dat Kish was de eerste stad waarover de koningen beschikten na de zondvloed, te beginnen met Jushur. Jushur opvolger wordt Kullassina-bel genoemd, maar dit is eigenlijk een zin in het Akkadisch betekent “Allen waren heer”. Zo hebben sommige geleerden gesuggereerd dat dit kan betekenen dat het ontbrak aan een centrale autoriteit in Kish.

Deze tablet is geschreven in een oude taal, nog iets ouder dan het spijkerschrift.

Het ontwikkelen van het vermogen om gedachten te uiten door middel van de geschreven taal is een van de eerste manieren waarop de mens verschilde van het dierenrijk.

Vijfduizend jaar geleden, heeft de mens ontwikkeld elektriciteit, verdeelde het atoom, ontwikkelde computers, en leidde de mens naar de maan. We hebben dingen die andere soorten nog steeds niet bereikt.

Geen enkele andere soorten op aarde kan een dergelijke unieke prestaties in zo’n korte periode van tijd attributure. Interessant is dat in vergelijking met andere soorten van de aarde, onze ‘evolutie’ is relatief kort.

Het is een korte periode van tijd, waarschijnlijk een paar miljoen jaar geleden dat de eerste hominide liep op aarde. Juist dit is een van de grootste wetenschappelijke vragen van alle tijden: Waarom heb alleen onze soort wordt gekomen aan de echt geavanceerde technologische intelligentie?

Blijkbaar, is er niets meer gevorderd dan mensen op de planeet Aarde.

Hoewel er verschillende ‘intelligente’ soort op aarde, geen van hen maakt gebruik van technologie zoals wij.

Stelt u zich eens voor een tweede, als om wat voor reden dan ook, de mensheid moest terug naar de jungle, en te overleven daar. Veel deskundigen het erover eens dat de meesten van hen niet zou overleven voor een zeer lange periode van tijd.

Veel wetenschappers het erover eens dat de mens, in aanvulling op hun intelligentie, zijn niet erg in staat om een ​​breed scala aan omgevingen te bezetten. Met andere woorden, we zijn zeer beperkt als het gaat om onze planeet.

In aanvulling op onze fascinerende intelligentie, hebben biologen ook gemerkt contrasten tussen de menselijke fysiologie en de andere dieren op aarde. Veel wetenschappers het erover eens dat in vergelijking met andere soorten op aarde, mensen zijn nogal vreemd. Bijvoorbeeld, een baby paard als ze geboren zijn, is in staat om te lopen en werkt bijna zelfstandig, maar dit is een menselijke baby niet kan doen, wat ons heel hulpeloos maakt. Met andere woorden, we zijn geboren voordat ze neurologisch klaar voor het leven.

Veel onderzoekers zijn het erover eens dat er vele kwetsbaarheden die onze intelligentie begeleiden.

De mens op aarde werd uiteindelijk bipeds, die vrijgemaakt onze superieure ledematen waardoor wij om voorwerpen te manipuleren, maakt gereedschappen en nog veel meer. Maar voor dit alles, deskundigen zijn van mening dat onze soort heeft betaald een dure prijs. Lumbale pijn een teken dat volgens vele deskundigen ons veel over onze soort kon vertellen. Vreemd genoeg, geen andere dieren op aarde hebben dit probleem niet. Het is alsof alleen mensen worden beïnvloed door een aantal van deze problemen.

Dus wat doet dit alles betekenen? Volgens een expert, betekent dit dat we de aliens we hebben we al op zoek naar al die tijd.

Een door Dr. Ellis Silver voorgestelde nieuwe theorie stelt dat er verschillende verklikker tekenen aanwezig zijn in het menselijk ras die suggereren de mens evolueerde niet naast andere levensvormen op aarde.

Het boek met de titel ‘ Mensen zijn niet van de aarde: een wetenschappelijke beoordeling van het bewijs’ is in feite een samenvatting van theorieën en meestal tegen Man’s evolutie op aarde. In het boek, wat leidt milieuactivist en ecoloog Dr. Ellis Silver gaat door middel van een evaluatie van de dertien belangrijkste hypothese en zeventien factoren die suggereren mensen niet van de aarde.

De mensheid is vermoedelijk de meest ontwikkelde soort op de planeet, maar is verrassend ongeschikt en slecht toegerust voor het milieu van de Aarde: geschaad door zonlicht, een sterke afkeer van de natuur voorkomende voedsel, belachelijk hoge tarieven van chronische ziekten, en nog veel meer, aldus Dr. Ellis in een interview.

Volgens Dr. Ellis, kunnen mensen last hebben van pijn in de rug, omdat onze soort in eerste instantie ontwikkeld op een andere planeet met een lager gewicht, waardoor de mysteries, geeft Dr. Ellis ook dat het vreemd is dat pasgeborenen hebben grote hoofden en maken het moeilijk voor moeders geboorte, wat kan leiden tot dodelijke slachtoffers voor zowel moeder als kind te geven.

Dus waar komen we vandaan? Volgens Dr. Ellis, werden Neanderthalers hoogstwaarschijnlijk gekruist met een andere soort, misschien van het sterrenstelsel Alpha Centauri -die is een van de dichtstbijzijnde zonne-energie systemen om aarde- in het verre verleden, de geboorte van de moderne mens.

Volgens Dr. Ellis, zijn er miljoenen mensen over de hele wereld die het gevoel ‘dat ze niet thuishoren op aarde.

Dr. Ellis legt uit: “Dit suggereert (voor mij althans) die de mensheid kan zijn geëvolueerd op een andere planeet, en we kunnen hier gebracht als een sterk ontwikkelde soorten. Een reden hiervoor … is dat de aarde een gevangenis planeet zou kunnen zijn omdat we lijken te zijn een van nature gewelddadig soort en we zijn hier tot we leren onszelf te gedragen.”

Dr. Ellis concludeert dat de mensheid niet geëvolueerd van die bepaalde stam van het leven, maar evolueerde elders en werd vervoerd naar de aarde (als volledig ontwikkelde Homo sapiens) tussen 60.000 en 200.000 jaar geleden.

Bovendien, zoals opgemerkt door Robert Sepher, volgens de moderne DNA-sequencing, is aangetoond dat de mensheid zoals wij die kennen, is niet slechts één ‘ras’, die afstammen van dezelfde voorouder in Afrika, maar een gehybridiseerd soorten, met een ver raadselachtiger waarheid achter dit alles.

Veel vragen zijn gerezen in de discussie over Rhesus negatief bloed. Als de mensheid deed, in feite, evolueren van een wederzijdse oude Afrikaanse voorouder, theorieën stellen dat ieders bloed compatibel zou zijn, maar helaas is dit niet het geval is. Dit roept tal van vragen die de wetenschap heeft alleen niet in staat om volledig te beantwoorden geweest. Waar heb Rhesus negatief bloed vandaan? En waarom is het dat een Rh negatieve moeder die Rh positieve kinderen probeert afwijzing van haar eigen kroost? Is het mogelijk dat dit kan worden verklaard door een nogal controversiële theorie? Een theorie die suggereert dat de mensheid in feite één wedstrijd, maar een gehybridiseerde species.

Het boek is geschreven door Robert Sepehr, Soorten met Amnesia: Onze Verboden geschiedenis vertelt ons meer over de raadselachtige bloedgroep Rh-negatief. Niet alleen Soorten met Amnesia suggereren de mensheid is, in feite een gehybridiseerd soort, de auteur suggereert dat zeer geavanceerde beschavingen op aarde zijn geweest voor ons, gewoon om te worden vernietigd door een aantal grote wereldwijde catastrofe, even mysterieus, de geschiedenis vertelt ons.

Sepehr stelt dat voor elke race die is uitgestorven, een ander heeft zijn plaats ingenomen, met een geselecteerd paar vasthouden aan de herinneringen en heilige kennis van het verleden race. In onze ijdelheid, we denken dat we hebben een aantal van de grote waarheden van wetenschap en technologie ontdekt, maar we zijn in feite nog maar net begonnen aan de diepe wijsheid van beschavingen uit het verleden herontdekken. In veel opzichten zijn we als een ontwaken Soorten met Amnesia, verlangen om onze vergeten verleden terug te vorderen. –

Het Baskische volk van Spanje en Frankrijk hebben het hoogste percentage van Rhesus negatief bloed. Ongeveer 30% (rr) Rhesus negatief en ongeveer 60% dragen een (r) negatief gen.

“Er zijn 612 soorten primaten en ondersoorten erkend door de Internationale Unie voor een gesprek of Nature (IUCN), en niet één heeft Rhesus negatief bloed”. – Robert Sepehr, Soorten met Amnesia: Onze Verboden Geschiedenis

Scene of the Deluge by Joseph-Desire Court Joseph-Desire Court (September 14, 1797 – January 23, 1865) was a French painter of historical subjects and portraits.:

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥