web analytics
...
Egypte

Archeologen doen SCHOKKENDE ontdekking in de sfinx van het oude Egypte

De aarde is een enorme ruimte met veel vreemde ontdekkingen. Sommige hiervan kunnen we met onze ogen zien, en andere zijn ons door de wetenschap verteld; veel moeten echter nog worden onderzocht. In de afgelopen decennia hebben een aantal wetenschappers over de hele wereld het een en ander gezegd over buitenaards bestaan ​​en hoe ze ons in de toekomst zouden kunnen binnenvallen. Maar wat als we op de verkeerde plek zoeken? Wat als buitenaardse wezens al op aarde zijn geweest en zijn vertrokken? En oude architectuur bevat het ware verhaal achter hun oorsprong? Vandaag zullen we op Crunch archeologische monumenten verkennen die mogelijk zijn gebouwd door buitenaardse wezens.

Lees ook:   De geschiedenis van de Anunnaki: de 14 tabletten van Enki

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept