web analytics

Pas op: ABV-ziekte (Anything But Vaccins) zorgt ervoor dat mensen overal DOOD VALLEN

Er is een vreselijke nieuwe ziekte die overal mensen doodt.

Het heet ABV (Anything But Vaccines), en je zult zien dat de media dit roepen wanneer ze vaccinsterfgevallen proberen te dekken met allerlei andere verklaringen en voorwaarden.

Koude douches krijgen nu de schuld van hartaanvallen, die eigenlijk worden veroorzaakt door covid-vaccins (en de daaropvolgende dodelijke stolsels). The Times of India meldt dat koude douches je plotseling kunnen doden met hartproblemen. (Nu zijn er veel mensen die koud douchen, wat men er leuk aan vindt is de vraag, maar alsnog ze gaan echt niet zomaar dood, en je moet ook natuurlijk nooit zomaar plotseling koud water gaan gebruiken dat terzijde maar dat er plotseling veel mensen door sterven dat geeft te denken natuurlijk)

Ondertussen vertelt Duitsland zijn burgers om meer koude douches te nemen vanwege het instorten van de energievoorziening uit Rusland. The Guardian meldt nu: “Duitse steden leggen koude douches op en doen lichten uit te midden van de Russische gascrisis.” (Onnodig want men hoeft maar te betalen in roebels en we hebben allemaal weer gas! Dus die mensen aan de macht zijn fout bezig hier…en verwachten dat iedereen wel eventjes koud gaat douchen…met een reden? Verbloeming doden door vaccinaties?)

Dus dezelfde koude douches waarvan de Times of India zegt dat ze je kunnen doden, worden voorgeschreven door de regering in Duitsland.

Naast de waanzin meldt Wales Online dat plotselinge hartaanvallen en overlijden ook kunnen worden veroorzaakt door het openen van energierekeningen en het zien van hogere energieprijzen die u aan het energiebedrijf verschuldigd bent. (Dat niveau is toch om te janken!?)

Lees ook:   Geen doorsnee

Al die hogere energieprijzen kunnen natuurlijk gemakkelijk aan Rusland en Poetin worden toegeschreven.
Dus als je energie bespaart en koude douches neemt omdat Poetin het gas afsloot, dan zou je kunnen sterven van de koude douches. Maar als je betaalt voor de energie om warme douches te nemen, dan zou je kunnen sterven door het openen van je elektriciteitsrekening, wat ook aan Poetin kan worden toegeschreven.

Hoe dan ook, de media vertellen ons nu dat Poetin hartaanvallen veroorzaakt, maar niet de vaccins .

“Experts” beweren dat stijgende energierekeningen ook luchtweginfecties en psychische problemen bij kinderen kunnen veroorzaken

Maar het zijn ook niet alleen hartaanvallen en beroertes. Wales Online beweert ook: “Er zou ook een toename kunnen zijn van luchtweginfecties, mentale gezondheidsproblemen en gezondheidsproblemen bij kinderen” als gevolg van het openen van de energierekening. (Alsof kinderen die rekeningen openen?)

Dit is de eerste keer dat we ooit een online krant zien beweren dat hogere energierekeningen “borstinfecties” kunnen veroorzaken. Blijkbaar houden we de laatste “wetenschap” of wat dan ook niet bij.
Het lijkt erop dat heel West-Europa deze winter dood kan neervallen, aangezien Gazprom 80% van het gas heeft afgesloten via de Doom Stream 1 – pijpleiding.

Alle schuld van de wereld verschuift nu van “klimaatverandering” naar alles behalve vaccins

 

Voordat de covid-vaccins wijdverbreid werden onder de goedgelovige, gehoorzame massa’s, werden de meeste problemen in de wereld toegeschreven aan “klimaatverandering” – een term die zinloos is omdat het klimaat vanaf het allereerste begin van planeet Aarde altijd is veranderd.

Maar nu vaccins miljoenen mensen over de hele wereld doden door hartaanvallen, beroertes en bloedstolsels, zijn de media wanhopig op zoek naar nieuwe excuses voor al die plotselinge sterfgevallen die mogelijk verband houden met cardiovasculaire symptomen. Vandaar het streven naar “koude douches” en “hogere energierekeningen” als mogelijke excuses.

Lees ook:   Man wil Koran voorlezen na kinderoptreden van kleuterschool

Het maakt niet uit wat de schuld krijgt, het is alles behalve vaccins (ABV). 

Omdat vaccins nooit mogen worden genoemd als doodsoorzaak, verwonding of bijwerking.

Volgens de liegende bedrijfsmedia die mRNA-ontvolkingsinjecties voor Big Pharma prostitueren, zijn alle vaccins 100% veilig en effectief en kunnen ze onder geen enkele omstandigheid iemand schade toebrengen… en ze werken ook altijd, zo wordt ons verteld.

Dit weekend zou president Joe Biden een tweede ronde van COVID hebben opgelopen, ook al is hij meerdere keren gevaccineerd en geboosterd met precies hetzelfde brouwsel waarvan hij publiekelijk verklaarde dat het zou voorkomen dat iedereen in de eerste plaats COVID zou oplopen.

Dus niet alleen is Seniele Joe herhaaldelijk besmet met COVID, zijn beweerde interventies (vaccins) werken niet eens. En als deze vaccins niet eens de zogenaamde president van de Verenigde Staten van Amerika kunnen beschermen, hoe kunnen ze dan voor iemand anders verplicht worden gesteld?

Ruimteweer kan jou ook doden, maar nooit vaccins

Terugkomend op alle excuses voor plotselinge hartaanvallen en overlijden, beweert The-Sun.com

https://www.the-sun.com/health/5581122/summer-holidays-warning-flight-delays-risk- silent-killers/

dat vertragingen van luchtvaartmaatschappijen je een plotselinge hartaanval kunnen bezorgen en de Toronto Sun voegt eraan toe dat je ook zou kunnen overlijden aan daglicht Besparing.
Maar het beste ABV-voorbeeld van allemaal is dat New Scientist beweert dat https://www.newscientist.com/article/2324402-solar-storms-may-cause-up-to-5500-heart-related-deaths-in -a-given-year/

Zonnestormen kunnen tot 5500 doden veroorzaken

-ruimteweer doodt 5.500 Amerikanen per jaar door “zonnestormen”.

Wedden dat je niet wist dat ruimteweer zo dodelijk was? Volgens New Scientist doden ze nu mensen door verstoringen in het “magnetisch veld van de aarde”, veroorzaakt door de zon. Maar op de een of andere manier is een wereld vol 5G-zendmasten volkomen veilig, zo wordt ons verteld door ‘de wetenschap’.

Lees ook:   Doe maar niet dokter want ik kan het niet meer betalen!

Onthoud gewoon dat als je hoort dat een gevaccineerde persoon plotseling sterft, het waarschijnlijk de ABV-ziekte zal zijn, die de meest productieve moordenaar van allemaal lijkt te zijn.
Jammer dat ze nog geen vaccin tegen ABV-ziekte hebben… maar geef ze de tijd en Fauci zal dat waarschijnlijk ook uitrollen. 😉

Feit: De meeste polio in India wordt veroorzaakt door poliovaccins. Geen geïnformeerd persoon is verrast. Ze moeten de polio tenslotte in stand houden om de doodsprikken voor ontvolking te blijven rechtvaardigen.
Hoor meer details in de podcast van vandaag:

Brighteon.com/dc7cff5b-cf03-4183-b6ac-2ec41e8e3567

Gerelateerde artikelen

Back to top button