02 december 2020

 

Mummies van 37 eeuwen oud gevonden

Afbeelding kan het volgende bevatten: eten

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/laatste-videos-nieuws/video/4496701/unieke-vondst-mummies-van-37-eeuwen-oud Bekijk de video

Vermoedelijk is het middelste dingetje, een knoflookstampertje…anderzijds zou het kunnen zijn, dat dit de maat is, oké was, van die meneer in die koffer…en dat de maat van dattum aan de maat van de hand is af te meten… Je weet het maar nooit, al die mystiek enzo… Vreemd voorwerp! 😉

Het is overigens enorm jammer dat er zoveel graf schennis plaats vond in de loop der eeuwen, dus dat men zoiets nog tegenkomt is bijzonder te noemen zo niet..ontzagwekkend… ik vind het altijd indrukwekkend om  na 37 eeuwen zulke dingen tegenkomen, nog intact en wel, die toen gemaakt zijn door de Egyptenaren.
Zie vingerlengtes, ik heb ze ook zo… Alleen qua tenen heb ik ze Romeins…en jij?
https://angel-wings.nl/geschiedenis/2015/02/je-oorsprong-aan-de-hand-van-je-tenenstand/

Lees ook:   Buitenaardsen in de middeleeuwen, waar wij weinig van weten

Gerelateerde berichten