web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & Virussen

Heiko Schöning voorspelt: Aanval op het ‘microbioom’ – het zal groter zijn dan Corona!

De Duitse arts en analist Heiko Schöning waarschuwt Stefan Magnet in het “grote interviewAuf1” voor een dreigende mondiale aanval op de volksgezondheid. Na maanden van onderzoek weet hij zeker hoe de biowapenaanval zich zal ontwikkelen. Voor het eerst spreekt hij openlijk en gedetailleerd over zijn onderzoeken, die nu ook in gedrukte boekvorm beschikbaar zijn. Heiko Schöning “Aanval op het microbioom – Game Over 2” — Het boek in de AUF1 Shop: https://www.auf1.shop/products/game-over-2-attack- aufs-microbioom Miljoenen levens zouden bedreigd kunnen worden. Achter de schermen investeren farmaceutische bedrijven en geheime diensten al miljarden in de voorbereiding. Dezelfde mensen die bij Corona al aan de touwtjes trokken, zijn bij de machinaties betrokken. Dokter en analist Schöning legt in dit explosieve interview uit welk bewijs er is, hoe de biowapenaanval heeft kunnen plaatsvinden en wie de mensen erachter zijn.

Bekijk de video via de onderstaande link en bron

https://auf1.tv/das-grosse-interview/heiko-schoening-sagt-voraus-angriff-aufs-mikrobiom-das-wird-groesser-als-corona

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥