web analytics

Vax en Longcovid, hoe los je dit op?

Kent u iemand met ‘Long COVID’ en gevaccineerd? Hier is een gids voor Spike Protein Detox door World Council for Health

 

Voor degenen die COVID-19 hebben gehad of die ertegen zijn gevaccineerd, heeft de World Council for Health (WCH) een richtlijn uitgegeven voor “ spike protein detox” om het risico op het ontwikkelen van langetermijneffecten van de spike-eiwitten te elimineren.
De World Council for Health is een non-profit initiatief voor de mensen, dat wordt geïnformeerd en gefinancierd door de mensen.
“De Wereldraad voor Gezondheid brengt ’s werelds beste gezondheidsadvocaten, artsen, innovators en activisten ter wereld samen die strijden voor een goede gezondheid voor iedereen. We werken samen met meer dan 170 organisaties in 40 landen om kennis en inzicht in de volksgezondheid te bevorderen. Samen ondernemen we actie om gezondheidsvrijheid te verdedigen en een gezonde levensstijl te promoten”, aldus de website.

“World Council for Health streeft naar duidelijke en open communicatie. Veel van de problemen die we tegenwoordig in de wereld zien, zijn het resultaat van een gebrek aan transparantie en verantwoording, evenals censuur van belangrijke waarheden, “voegde het eraan toe.
Dus, wat is spike-eiwit? De WCH definieert het als een onderdeel van het coronavirus dat zich hecht aan ACE2-receptoren op cellen. Covid-19-vaccins zijn een nieuwe, nog onbewezen medicijntechnologie die tot doel heeft de cellen in ons lichaam te programmeren om spike-eiwitten te maken, die op hun beurt een immuunrespons zouden moeten uitlokken om het lichaam tegen het virus te beschermen.

“World Council for Health streeft naar duidelijke en open communicatie. Veel van de problemen die we tegenwoordig in de wereld zien, zijn het resultaat van een gebrek aan transparantie en verantwoording, evenals censuur van belangrijke waarheden, “voegde het eraan toe.
Dus, wat is spike-eiwit? De WCH definieert het als een onderdeel van het coronavirus dat zich hecht aan ACE2-receptoren op cellen. Covid-19-vaccins zijn een nieuwe, nog onbewezen medicijntechnologie die tot doel heeft de cellen in ons lichaam te programmeren om spike-eiwitten te maken, die op hun beurt een immuunrespons zouden moeten uitlokken om het lichaam tegen het virus te beschermen.

Lees ook:   Vrouwelijke soldaat zegt dat ze uit het leger is gezet nadat verplichte prik levensveranderende bijwerkingen veroorzaakte

Spike-eiwitten worden ook door uw lichaam aangemaakt na het nemen van een Covid-19-prik, en ze werken op dezelfde manier doordat ze kunnen fuseren met celmembranen. Omdat ze in uw eigen cellen worden gemaakt, worden uw cellen bovendien het doelwit van uw immuunsysteem in een poging het spike-eiwit te vernietigen. Zo kan de reactie van uw immuunsysteem op spike-eiwitten de cellen van uw lichaam beschadigen.

Screenshot 2023 02 04 at 9 AnGel-WinGs.nl

Opkomend bewijs toont ook aan dat in de kern van onze cellen het spike-eiwit het vermogen van onze cellen om DNA te repareren schaadt.

Volgens WCH is het belangrijk om te overwegen een “spike-eiwitdetox” te doen, aangezien het een “zeer giftig onderdeel van het virus is, en onderzoek heeft het door vaccin veroorzaakte spike-eiwit in verband gebracht met toxische effecten.”
Het spike-eiwit van het virus is in verband gebracht met nadelige effecten, zoals: bloedstolsels, hersenmist, longontsteking en myocarditis. Het is waarschijnlijk verantwoordelijk voor veel van de bijwerkingen van het Covid-19-vaccin die worden besproken in de WCH-gids na injectie.

 • Vitamine D
 • Vitamine C
 • NAC (N-acetylcysteïne)
 • Ivermectine
 • Nigella-zaad
 • Quercetine
 • Zink
 • Magnesium
 • Curcumine
 • Mariadistel-extract

Het Zelenko-protocol werd door de WCH genoemd als een van de TOP 10 DETOX-GIDSEN:

 • AAPS Covid-gids
 • AFLD-behandelingen
 • FLCCC iRecover na vaccinatie
 • FLCCC Lange Covid
 • LEF respiratoir/immuun
 • Orthomoleculair protocol
 • Zelenko-protocol
 • Lessenich-protocol
 • Yanuck & Pizzorno integratief
 • WCH Spike Protein Volledige gids

De WCH merkt ook op:

Voer geen spike-eiwitdetox uit zonder toezicht van uw vertrouwde arts.

Als u of een geliefde een gecompromitteerd immuunsysteem heeft als gevolg van een gebrek aan een gezonde levensstijl of als ze last hebben van nadelige bijwerkingen van vaccins, kunt u ook Dr. Zelenko’s Z-Dtox proberen (bestellen via deze link en de links hieronder voordelen Gateway Pundit).
Hier is Dr. Zelenko die de voordelen van Z-Dtox uitlegt (transcriptie staat hieronder):

Lees ook:   Pas op: ABV-ziekte (Anything But Vaccins) zorgt ervoor dat mensen overal DOOD VALLEN

Uit de video:
“Z-Dtox is een voedingssupplement en immuunversterker. Er zit iets in dat “NAC” wordt genoemd, wat geweldig is in het voorkomen van bloedstolsels. De laatste tijd is dat een probleem met bepaalde mensen. En NAC werkt als een antioxidant, die oxidatieve stress door infecties voorkomt – het helpt het immuunsysteem om infecties te verwijderen.
Het heeft ECGC, een zeer krachtig extract van groene thee en functioneert als een zinkionofoor. Hierdoor kan zink in de juiste concentraties de cellen binnendringen, waardoor de veelvoorkomende RNA-virussen zoals COVID en influenza en RSV en mogelijk zelfs Marburg worden geremd.

En aangezien het immuunsysteem van veel mensen op dit moment ontregeld is – overactief of onderactief – is het fijn om patiënten een hulpmiddel te bieden waarmee ze deze veelvoorkomende virussen kunnen opruimen zonder het gebruik van het immuunsysteem, dat al beschadigd is.
En dus, hoewel de langetermijnoplossing het opnieuw opstarten van hun immuunsysteem is – die technologie komt binnen twee tot drie jaar – maar tot die tijd,om een ​​brug te slaan naar de patiënten die een ontregeld immuunsysteem hebben – of het risico lopen op bloedstolsels – heb ik Z-Dtox gemaakt om hen te ontgiften van de complexiteit en overdaad van de wereld.”
Klik hier om Z-Dtox rechtstreeks in de winkel van Dr. Zelenko te bestellen.

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button