web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & Virussen

Myocarditis en de COVID-19-shots: veel ophef om niets?

Er is bewijs! De MRNA COVID-19 ‘pseudovaccins’ verhogen de hartontsteking in het lichaam.

De bekende cardioloog Dr. Steven Gundry heeft zojuist een interessant artikel gepubliceerd in Circulation , het vlaggenschip van de American Heart Association dat zeer gerespecteerd wordt in de medische gemeenschap. Dr. Gundry, een clinicus en hartchirurg, heeft een veelgebruikte beoordeling uitgevoerd, de PULS Cardiac Test . Deze bloedtest analyseert bepaalde inflammatoire biomarkers die verband houden met hartaandoeningen en hartaanvallen.

In het bijzonder meet de test markers van onstabiele hartlaesies langs de arteriële wand die dreigt te scheuren. De hartlaesies worden veroorzaakt door de oxidatie van lipiden die zich na verloop van tijd aan het oppervlak van de slagader binden. De PULS-test is een klinisch gevalideerde test die al vele jaren wordt gebruikt om te waarschuwen voor dreigende hartaandoeningen.

Specifiek wordt de PULS-test gebruikt om specifieke eiwitten te meten die verband houden met ontstekingen . De test meet bijvoorbeeld de niveaus van interleukine-6 ​​(IL-6), een pro- inflammatoire cytokine die aanwezig is in veel inflammatoire aandoeningen zoals reumatoïde artritis en diabetes. De test genereert een score die het vijfjarige risico van een persoon op het ontwikkelen van een hartaanval kan voorspellen. Het kan de procentuele kans op het ontwikkelen van een acuut hartsyndroom berekenen. Hoe hoger de score, hoe groter de kans dat de persoon in de toekomst een hartprobleem krijgt.

Voorafgaand aan COVID had Dr. Gundry de afgelopen 8 jaar zijn patiënten elke 3 tot 6 maanden gemeten. Zijn team merkte een dramatische toename van de PULS-scores op nadat patiënten begonnen te worden geïnjecteerd met de mRNA-injecties van Pfizer of Moderna.

In het artikel Circulation rapporteert Gundry gegevens over 566 patiënten (leeftijdscategorie 28 tot 97). Patiënten waren een 1:1 verhouding van man tot vrouw. In een periode van 2 tot 10 weken na de tweede COVID-injectie werden PULS-scores genomen en vergeleken met de PULS-scores die 3 tot 5 maanden voordat de patiënten de COVID-injecties kregen, werden genomen. Pro-inflammatoire IL-6 nam na de tweede dosis toe van 35 punten boven de norm tot 82 punten boven de norm. Verschillende andere markers zijn ook meer dan verdubbeld.

Lees ook:   'COVID is ontworpen om de planeet te ontvolken'

Over het algemeen geven de veranderingen in de PULS-score aan dat het 5-jaarsrisico op een hartaandoening voorafgaand aan de injectie ongeveer 11% was; na ontvangst van de injectie nam het risico toe tot 25% en het verhoogde risico hield aan gedurende ten minste 2,5 maand na de tweede dosis. Het team van Gundry concludeerde dat de mRNA-injecties de ontsteking in de hartspier dramatisch verhoogden en mogelijk verantwoordelijk zijn voor snel toenemende meldingen van hartaanvallen, myocarditis en cardiomyopathieën.

Wat heeft het CDA te zeggen?
Al vroeg weigerde de CDC om hartproblemen aan te pakken die verband hielden met de schoten, zoals myocarditis. Met andere woorden, ze gaven myocarditis de schuld van het virus, niet van de injectie. Ze plaatsen één studie waarin patiënten werden bekeken gedurende een periode van 9 maanden (maart 2020 tot januari 2021). Patiënten met COVID-19 hadden 16 keer meer kans op myocarditis. Het risico verschilde wel naar leeftijd en geslacht. Ze concluderen dat deze bevindingen een reden zijn om geïnjecteerd te worden.

Toen echter gevallen van myocarditis binnen twee weken na de injectie begonnen op te duiken, legde de CDC een verklaring af waarin de toegenomen gevallen van myocarditis en pericarditis werden erkend. Ze verklaarden dat er sinds april 2021 gevallen waren gestegen bij jongeren die ofwel de Pfizer- ofwel de Moderna-injectie hadden gekregen. Ze merkten op dat de J&J-opname dit probleem niet leek te hebben. Later, in juni 2021, publiceerde een CDC-adviescommissie een waarschijnlijk verband tussen myocarditis en de injecties.

Ondanks aan te geven dat de meeste gevallen zich voordeden bij jonge volwassenen ouder dan 16 jaar na de tweede dosis, bleef de CDC benadrukken hoe belangrijk het is dat iedereen ouder dan 5 jaar wordt geïnjecteerd gezien het risico op COVID-19-ziekte. Uit de eigen gegevens van de CDC blijkt echter dat mensen onder de 18 jaar een zeer laag risico lopen . De CDC meldt dat de meeste gevallen van myocarditis gering waren, waarbij mensen goed reageerden op rust en medicijnen. Het bureau zegt verder dat het de meldingen van hartproblemen ijverig blijft onderzoeken.

Lees ook:   Als de dood komt aankloppen...

Het risico op overlijden door COVID-19 in de leeftijdsgroep van 5-14 jaar is buitengewoon klein met 0,001%. Dit betekent dat 1 op de 100.000 kinderen die besmet zijn met het SARS-CoV2-virus zal overlijden. Leeftijden 0-4 en 15-19 hebben een iets hoger risico op 0,003%, maar bij 3 op 100.000 sterfgevallen is dit nog steeds buitengewoon klein.

Wat is myocarditis?
Myocarditis is een ontsteking van de hartspier en pericarditis is een ontsteking van de hartvoering. Beide gevallen hebben betrekking op het eigen immuunsysteem van het lichaam dat een ontsteking veroorzaakt als reactie op een infectie “of een andere trigger” (de eigen woorden van de CDC).

Er is inderdaad een verband tussen COVID-19-infectie en myocarditis, met name bij atleten, waar hartcomplicaties van bijzonder belang zijn. Op 16 december hadden een van de nieuwsuitzendingen met een lijst van 331 atleten hartstilstanden en 185 stierven na COVID-injecties. In een ander artikel was myocarditis betrokken bij 22% van de gevallen van plotselinge hartdood . Medische nieuwsmedia blijven post-jab myocarditis bagatelliseren, ondanks berichten van verschillende groepen zoals het Amerikaanse leger en Israël. Een nadere blik op het militaire JAMA-artikelblijkt dat slechts 23 patiënten werden onderzocht. Waarom? Omdat dat de enige gevallen waren in het VAERS-rapportagesysteem, waarvan algemeen bekend is dat het een enorme onderrapportage heeft. Maar in een onderzoek met 23 patiënten beweren onderzoekers definitief dat myocarditis zeldzaam is en niets om je echt zorgen over te maken.

In een ander artikel waarin een studie in Circulation wordt geciteerd, werden slechts 139 patiënten opgenomen in de studie. Opnieuw werden definitieve uitspraken gedaan over de zeldzaamheid van myocarditis en de milde symptomen na vaccinatie. De auteurs stelden dat myocarditis zes keer meer kans is na een COVID-infectie dan injectie. Maar in hetzelfde artikel stelt de auteur dat de oorzaken van myocarditis (na injectie of anderszins) onduidelijk blijven, en stelt dat hoewel wetenschappers denken dat het verband houdt met het immuunsysteem dat het hart aanvalt, ze er echt niet zeker van kunnen zijn, omdat dat zo is. niet bewezen. Evenmin is het feit dat myocarditis het vaakst voorkomt bij jonge mannen. Ondanks de bagatellisering zeggen de auteurs dat de opkomst van myocarditis na de prik het Britse Gemengd Comité voor Vaccinatie en Immunisatie (JCVI) ervan weerhield de Pfizer-injectie aan te bevelen voor iedereen onder de 18 jaar (tenminste vanaf augustus 2021).

Lees ook:   BlueTruth-documentaire toont aan dat COVID-gevaccineerde mensen frequenties uitzenden

Tot slot, ondanks bepaalde artikelen die alle zorgen over myocarditis (COVID-geïnduceerd of geïnduceerd door een prik) lijken weg te werken, heeft een wetenschappelijk literatuuronderzoek in Pubmed tot op heden meer dan 1.100 artikelen opgeleverd over myocarditis en COVID. Ondanks wat bepaalde gezondheidsautoriteiten ons vertellen, lijkt het zeker alsof er iets mis is.

Myocarditis and the COVID-19 Shots: Much Ado About Nothing?

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien