web analytics

Berichtgeving over sterfgevallen in bejaardentehuizen moet in vraag worden gesteld

Berichtgeving over sterfgevallen in bejaardentehuizen moet in vraag worden gesteld “Doden in besmet tehuis” “Gevaarlijke vaccinatieweigeraars” “Risico’s door zorgverleners” … dit zijn de krantenkoppen van de laatste paar dagen. De corona uitbraken in verpleeghuizen nemen toe.

Op 3.11.2021 berichtte de Mitteldeutsche Zeitung over een geval in Brandenburg waarbij 11 bewoners van een verpleegtehuis aan corona zijn overleden. Citaat: “De helft van de medewerkers was niet gevaccineerd.” Of de overleden verpleeghuisbewoners gevaccineerd waren of niet, kon niet worden afgeleid uit het bericht van 3.11. noch uit de vervolgberichten van 4.11.

Maar voor de correspondent van het deelstaatsparlement, Hagen Eichler, leek vast te staan: citaat:

“Veel van de mensen die nu door het virus worden weggerukt, sterven niet door gebrek aan beschermingmogelijkheid, maar door het gebrek aan solidariteit en, men moet het zo hard zeggen, het bekrompen gedrag van sommigen. … Al degenen die, tegen alle wetenschappelijke bewijzen in, twijfel aanwakkeren over de vaccins en de pandemie … bagatelliseren, zijn medeschuldig aan de sterfgevallen.”

Heeft de correspondent van het deelstaatparlement, Hagen Eichler, opzettelijk verzwegen hoeveel van de overledenen misschien zelfs dubbel waren gevaccineerd? Het is bekend dat de vaccinatiegraad in bejaarden- en verzorgingshuizen al in het voorjaar bijna 95% bedroeg. Zou datgene waarvoor diverse deskundigen al maanden waarschuwen, precies nu al aan het gebeuren zijn?

Want naast de vele ernstige bijwerkingen maken onderzoekers zich zorgen over een ander gevaarlijk verschijnsel bij gevaccineerde mensen: levensbedreigende schade door infectiebevorderende antilichamen (ADE). In een vaktijdschrift waarschuwen computerwetenschapper Stephanie Seneff van het Massachusetts Institute of Technology (MIT) en oncoloog Dr. Greg Nigh dat mRNA-vaccinaties het risico op ernstige ziekten kunnen verhogen. Tot soortgelijke conclusies kwam een groep onderzoekers van – het Helmholtz Centrum voor Infectie onderzoek, – de Hannover Medische School, – de Universiteit van Bonn en – het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Prof. Sucharit Bhakdi waarschuwde maanden geleden al voor zo’n verzwakking van het immuunsysteem.

Lees ook:   Facebook algortimes kraken om vaccinatieschade naar buiten te brengen

Al in de zomer van 2021 bevestigden studies dat hij gelijk had. Al met al betekent dit dat mRNA-vaccinaties de aangeboren reactie van het menselijk immuunsysteem en de achtergrondimmuniteit tegen alle mogelijke ziekteverwekkers veranderen. Ook het Paul Ehrlich Instituut (PEI) heeft al in juli van het vorige jaar op dit effect gewezen.

“Er zijn aanwijzingen dat ongewenste infectieversterkende antilichamen na een vaccinatie of een doorgemaakte COVID-19-ziekte in het ongunstige geval kunnen leiden tot een verhoogde infectie bij een volgende besmetting”, staat daar. Grote bedenkingen over de gevolgen van massavaccinatie worden ook geuit in een recent artikel in het Journal of Infection. De infectieversterkende antilichamen zouden “een potentieel risico kunnen vormen voor massavaccinatie tijdens de huidige Delta-pandemie”, zo concluderen de wetenschappers van de Universiteit van Aix-Marseille.

Als er nu steeds meer deskundige stemmen zijn die beweren dat vaccinatie het immuunsysteem schaadt, rijst de vraag waarom journalisten de niet-gevaccineerden in het algemeen de schuld geven van de sterfgevallen van mensen. Moet de misleidende berichtgeving van dergelijke journalisten niet eerder ter verantwoording worden geroepen?

Korte samenvatting: De corona uitbraken in verpleeghuizen nemen toe. Zou misschien precies datgene,waar verschillende deskundigen al maanden voor waarschuwen nu aan het gebeuren zijn? Want naast de vele ernstige bijwerkingen maken onderzoekers zich zorgen over een ander gevaarlijk verschijnsel bij gevaccineerde mensen: levensbedreigende schade door infectiebevorderende antilichamen. Moet de misleidende berichtgeving van dergelijke journalisten niet eerder verantwoordelijk worden gesteld?

Bron

Video

Gerelateerde artikelen

Back to top button