web analytics

MH17 en Aids…

Wat hebben zij met elkaar te maken?

Amerika heeft het patent op het Aids virus…en dus ook ontwikkeld—?

https://patents.google.com/patent/US5676977

De nazi’s werden na wereldoorlog II uitgenodigd naar Amerika te komen…daar gingen zij verder met hun onderzoek.
https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Paperclip

Vlucht MH17 van Malaysia Airlines: crashte de remedie voor Aids samen met Joep Lange en 100 toponderzoekers?

Er bestaat een angst dat de genezing van aids met 100 van de “beste en slimste” wetenschappers en onderzoekers aan boord van Malaysia Airlines vlucht MH17 verloren zijn gegaan.

Joep Lange, een wereldberoemde onderzoeker en voormalig president van de International Aids Society, was met de groep op weg naar de wereldwijde conferentie Aids 2014 in Melbourne, Australië.

Het exacte aantal wetenschappers met wie hij reisde, is niet bevestigd, maar afgevaardigden in Sydney kregen te horen dat e-mails bevestigen dat zich ongeveer 100 aanwezigen aangaven zich in het noodlottige vliegtuig bevonden.

Negen Britse passagiers, waaronder een student, voormalig BBC-journalist en twee Newcastle United-fans, behoorden tot de 298 mensen die werden gedood toen de Boeing 777-200 naar verluidt werd neergeschoten toen het  over het door oorlog verscheurde land trok.

Trevor Stratton, een Canadese HIV-onderzoeker die de conferentie bijwoonde, vertelde dat ABC-onderzoekers dat zij dicht bij een vaccin tegen aids waren.

“Wat als de remedie voor AIDS in dat vliegtuig was? Werkelijk? We weten het niet, “zei hij.

“Er waren enkele echt prominente onderzoekers die dit al heel lang doen en we komen dicht bij vaccins en mensen praten over kuren en het einde van AIDS.

“En je kan het niet helpen, maar ik vraag me af wat voor soort expertise dat was op dat vlak.”

Professor Richard Boyd, directeur van de Monash Immunology en Stem Cell Laboratories, vertelde Guardian Australië dat er “enkele serieuze HIV-leiders” aan boord waren.

“Dit zal overal impact hebben, want wanneer je een leider verliest op welk gebied dan ook, heeft dit een impact. Die kennis is onvervangbaar “, zei hij.

“We hebben wereldleiders verloren en ook enkele slimme jonge mensen die aankomend waren. Het is een hartverscheurend verlies. Ik was betrokken bij de nasleep van 9/11 in New York en het brengt dat niveau van catastrofe terug. ”

Clive Aspin, een HIV-onderzoeker in Australië voorafgaand aan de Aids-conferentie, zei dat er een “groot gevoel van droefheid” was onder afgevaardigden, met mensen die huilden in gangen.

Hij voegde eraan toe: “Deze mensen waren de beste en de slimste, degenen die hun hele carrière hadden gewijd aan de bestrijding van dit vreselijke virus.”

Het nieuws van de dood van de heer Lange stuurde rimpelingen door de Aids-gemeenschap, die hulde bracht aan een ‘reus’ in het veld die onschatbare vooruitgang boekte in een betaalbare behandeling voor patiënten in Azië en Afrika.

Wetenschappers van het Kirby Institute van de University of New South Wales (UNSW) in Australië zeiden dat Lange samen met zijn vrouw Jacqueline reisde.

Directeur van het instituut, professor David Cooper, zei dat zijn vriend een “absoluut engagement” had voor de behandeling en verzorging van hiv in Azië en Afrika.

Hij voegde eraan toe: “De vreugde om samen te werken met Joep was omdat hij altijd een frisse blik, een unieke kijk op dingen had en hij accepteerde nooit dat iets onmogelijk te bereiken was. Ons gezamenlijke werk in Bangkok, het centrum voor HIVNAT, zal zijn nalatenschap zijn. ”

Hoogleraren Cooper werkte al decennia samen met de heer Lange aan hiv-behandeling en concentreerde zich vanaf het midden van de jaren negentig op ‘hulparme’ gebieden, en probeerde te voorkomen dat de ziekte zich in Azië zou ontwikkelen zoals in Afrika. In 1996 richtten ze een onderzoekscentrum op in Bangkok, genaamd HIV-NAT met een Thaise collega.

Volgens UNSW heeft de heer Lange sinds 1983 in Aids-onderzoek en -behandeling gewerkt en “baanbrekende” bijdragen geleverd aan de ontwikkeling van betaalbare behandelingen.

Hij speelde ook een pioniersrol bij het onderzoeken van betaalbare en eenvoudige antiretrovirale geneesmiddelenregimes voor de preventie van moeder-op-kindtransmissie.

Op het moment van zijn overlijden was professor Lange hoogleraar Geneeskunde aan het Academisch Medisch Centrum, Universiteit van Amsterdam en Senior Wetenschappelijk Adviseur van het International Antiviral Therapy Evaluation Centre, Amsterdam.

Hij was mededirecteur van de HIV Netherlands Australia Research Collaboration (HIV-NAT) en een voormalig voorzitter van International AIDS Society.

De groep drukte zijn “oprechte droefheid” uit op het nieuws over de dood van collega’s en vrienden op MH17, en bevestigde dat ze op weg waren om deel te nemen aan de 20ste Internationale AIDS-conferentie die zondag in Melbourne startte.

Lees ook:   Een kind van foute ouders?

“In deze ongelooflijk trieste en gevoelige tijd staat de IAS bij onze internationale familie en stuurt condoleances naar de geliefden van degenen die verloren zijn gegaan door deze tragedie”, aldus een verklaring.

“De IAS heeft ook gehoord dat onder de passagiers een voormalig IAS-president Joep Lange was en als dat het geval is, heeft de HIV / AIDS-beweging echt een reus verloren.”


Wat als men die mensen niet heeft omgebracht, dit ivm vermoedens dat MH370  en MH17 verwisseld zijn?
https://www.martinvrijland.nl/archief/alles/breaking-wrakstukken-oekraine-zijn-van-mh370-niet-van-mh17/

https://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=11741:de-rothschild-verdient-miljarden-met-verdwijning-mh370

Dan is er natuurlijk nog altijd de zeer schimmige situatie betreffende het bedrijf Freescale waar wij al eerder over schreven. Een bedrijf wat zich bevindt in het hart van het industriëel-militair complex. Dat beschikt over zeer geavanceerde elektronica, ook de soort die nodig is om een vliegtuig van de radar te laten verdwijnen.

Het volgende staat te lezen op IB Times: 

Eén vraag die nog moet worden toegevoegd aan de vertroebelde puzzel is een bericht dat vier mensen die in het vliegtuig zaten allevier een deel van een patent bezaten van een halfgeleider. Doordat zij zijn verdwenen, is de enige overgebleven deelnemer in het patent de volledige eigenaar geworden.

Die overgebleven persoon is niemand minder dan de miljardair Jacob Rothschild. Vier dagen nadat het vliegtuig is verdwenen werd de patentaanvraag door het Amerikaanse patentkantoor goedgekeurd. Wat ons betreft kan de factor toeval volledig worden genegeerd.

–Tjah?
https://www.amen.nl/artikel/1149/mh-17-en-mh-370-verdwijning-maleisisch-vliegtuig-en-lord-rothschild

Het neerstorten van de Boeing in de Indische Oceaan wordt door vele familieleden in twijfel getrokken, wegens gebrek aan bewijzen. De meeste briefings worden achter gesloten deuren gehouden. Pas kwam het bericht naar buiten dat zich aan boord van het vermiste vliegtuig vier eigenaren van een octrooi voor een halfgeleider bevonden, waardoor de overgebleven vijfde eigenaar nu het alleenrecht heeft op de uitvinding. Dat schrijft de krant International Business Times.

Dus in beide vliegtuigen bevonden zich ”belangrijke” personen…alle mensen zijn belangrijk, maar in dit geval bedoel ik mensen die iets belangrijks hadden ontdekt. Geheime informatie die misschien niet in verkeerde handen mocht komen?

‘They were dead BEFORE it crashed’ Shock claim about doomed flight MH17

Maar op het driejarige jubileum sinds het vliegtuig werd neergeschoten, worden bizarre complotten gedeeld over de ramp.

Het meest schokkende hiervan is een die beweert dat het vliegtuig feitelijk met lijken was gevuld toen het in Amsterdam vertrok.

Pro-Russische rebellencommandant Igor Girkin – ook bekend als Igor Strelkov – maakte de ongelooflijke claim terwijl hij vragen stelde over de ramp.

Girkin wordt aangeklaagd door de families van een aantal MH17-passagiers vanwege zijn vermeende rol bij het neerhalen van het vliegtuig.

Dagen na de ramp werd hem geciteerd: “Volgens de mensen die lijken hebben verzameld, zijn de meeste lijken -” oud “- mensen zijn een paar dagen geleden gestorven.

“Voor de volledige juistheid van de informatie kan niet worden beantwoord – natuurlijk, is het noodzakelijk conclusie van forensisch deskundigen.”

https://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/630114/flight-mh17-malaysian-airlines-mh370-putin-corpses

Hij zei blijkbaar ook dat mensen die naar de plaats van de crash gingen, vonden dat veel van de lijken “absoluut bloedeloos” waren.

Een andere theorie die naar voren werd gebracht over MH17 was dat het werd veroorzaakt door een mislukte moordpoging op Vladimir Poetin.

Een anonieme bron beweerde dat het vliegtuig in de war was voor het officiële presidentiële vliegtuig dat ook die dag vloog.

en:

Afbeeldingsresultaat voor MH17 DOOFPOT

https://freesuriyah.eu/?cat=25

Te toevallig….?

Het is uiterst zeldzaam dat een luchtvaartmaatschappij binnen een paar maanden twee passagiersvliegtuigen verliest. Voor een paar rampen die zich voordoen wanneer de vliegtuigen normaal op grote hoogte cruisen is ongekend.

Maar de oorzaken van de verliezen van de Malaysia Airlines Boeing 777-vluchten, MH370 en MH17, zijn hoogstwaarschijnlijk niet gekoppeld.

https://www.independent.co.uk/news/world/europe/malaysia-airlines-flight-mh17-crash-loss-of-the-two-boeing-777-planes-are-unlikely-to-be-linked-9613277.html

In een speciale documentaire van zijn ‘Pateo TV’, publiceert Johan Oldenkamp, precies 4 jaar ná het vermeende neerhalen van vlucht MH17, het krachtige bewijs dat er ten minste één MH370-wrakstuk aanwezig was op de MH17-crashlocatie. Deze MH17/MH370-connectie laat duidelijk zien dat het neerhalen van de MH17 in scène is gezet.

https://www.wanttoknow.nl/politiek/valse-vlag-operaties/anomalieen-rondom-mh17-verraden-de-leugens/

Duitse Generaal b.d. (NATO) maakt gehakt van NL MH17 rapport

Deze video is alweer een oudje uit 2016, maar de NOS, DWDD of Nieuwsuur hebben er nog steeds geen aandacht aan besteed. Te druk met Joling, FvD en Bellingcat. Daarom doen wij het maar weer.

Lees ook:   David Icke jaren geleden bespot...nu nog wel maar toch?

* Duitse (NATO) Bundeswehr Generaal buiten dienst Hagena maakt gehakt van officiële MH17 onderzoek

* Officiële MH17 onderzoek (JIT) is in feite Nederlands/Oekraïens één-tweetje

* Leunt zwaar op Bellincat, wiens verhaal onwaarschijnlijk is

* De pers heeft zich in Duitsland, maar ook in andere landen, jammerlijk gedragen.

* Westen gaat af op het woord van een Amerikaanse Minister van Buitenlandse Zaken (Kerry), zonder geleverd bewijs

Revisited: MH17 was echt MH370

[Opmerking van de redacteur: dit artikel werd oorspronkelijk gepubliceerd op 17 juli 2017, maar het is nu relevanter en belangrijker dan ooit, gezien de recente heropflakkering van het MH17-verhaal met de aanhoudende pogingen Rusland de schuld te geven.-

https://www.veteranstoday.com/2018/05/26/mh17-was-really-mh370/

Wat er echt gebeurde, was dat het vliegtuig dat een jaar eerder was verdwenen tijdens de vlucht MH370 van Malaysian Airlines, uit de onderduik werd gehaald, met nog steeds Aziatische passagiers en bemanning, en vervolgens op afstand over het conflictgebied in Oost-Oekraïne werd gevlogen om neergeschoten te worden door een jachtvliegtuig – waarschijnlijk een Israëlische F-15 die opereert vanuit Azerbeidzjan.

Vanaf het moment dat de eerste lichamen de grond raakten, werd Rusland de schuld gegeven, verhalen over Buk-raketwerpers in de buurt werden verzonnen, het hele ding werd gebruikt als onderdeel van de voortdurende demonisering van Rusland. Ian]

Heftige beelden…niet kijken als je gevoelig bent…

Sterk grafisch: zelden gezien video van MH-17 slachtoffers en onverklaarde anomalieën

Klik op CC voor Engelse bijschriften

Verteller die in het bezit is van meer dan 5000 foto’s van de Mh17-crashlocatie, wijst op tal van vreemde anomalieën die verband houden met de slachtoffers van MH-17.

1) Gloeiende fluorescerende kleurstof in de buurt van het eerste lichaam
2) Sterke geur van formaldehyde in de lucht
3) Afwezigheid van bloed op en rond lijken
4) Gezwollen vochtige lijken
5) Slachtoffers die niet Europees lijken – zij beweert dat de meesten Aziatisch leken
6) Vreemde dode vogels, inclusief een blauwe en gele ara die, ironisch genoeg, dezelfde kleur heeft als de Oekraïense vlag op de 3:10 mark. Dit is een tropische vogel waardoor je je afvraagt ​​waarom hij in een vliegtuig van Amsterdam naar Zuidoost-Azië vloog. Normaal gesproken zou men verwachten dat een dergelijke gebeurtenis andersom kan plaatsvinden.
7) Zij verklaart dat de gegevens van de mobiele telefoon geen foto’s uit 2014 bevatten, alleen foto’s uit 2013.
8) Blauwachtige / zwarte lippen op slachtoffers
9) Ze verklaart dat de paspoorten allemaal gloednieuw en onbeschadigd waren
10) De meeste slachtoffers waren volledig naakt met slechts 20 of dus draagt ​​ze kleding
11) Ze verklaart dat alle koffers vol waren met winterkleren
12) Ze zag alleen 6 of 7 kinderlichamen

VIDEO..>>>>>>> waarschuwing nogmaals:

https://www.liveleak.com/view?i=fbf_1429163375

———————————————————————————————————————————————————————————————

Fake nieuws….wie maakt er fake nieuws…?
Ik denk dat we goed moeten nadenken over deze vraag!

Wie heeft er belang bij fake nieuws, de rijken zeker!
Wij niet, wij worden er niet beter van.

Het is een roeping zeg maar om dingen te bestuderen, om na te checken hoe of wat, en waarom!
En als er iets niet klopt je dit nacheckt via welke kanalen dan ook en openstaat voor allerlei.
Eén verhaal is niet voldoende voor bewijs nml.

Wat er gebeurd is met deze vliegtuigen en waarom, we zullen geen antwoord krijgen van een regering oid.
17072014

17 0 72
17 spiegelt 72
totaalsom datum 22

Iemand zei nog dit:

It was a Boeing 777 called Flight 17, it crashed on the 17th day of the 7th month exactly 17 years to the date that it was first put into service which was 7-17-1997. Why so many 7’s in this whole incident?

https://21stcenturywire.com/2014/07/21/mh17-are-pristine-and-expired-passports-a-smoking-gun-for-a-false-flag/

nog een opmerking:

Herinner de Misdaad was in de tijd waarin de Ebola op het hoogtepunt van de Ebola stond met 11000 mensen sterven. In Sierra Leone was er een bio oorlogslab (Kenema), het virus was uit de hand, alleen maar nep. Ik vond drie toponderzoekers in de passagierslijst.
Glenn Thomas was een AIDS- en Ebola-gigant, ook de mediamedewerker en coördinator van de WGO, die een Amerikaans biologisch wapenslaborens laboratorium in Kenema onderzocht. Ook Joep Lange, voormalig Aids-onderzoeker en voorzitter van de internationale aids-samenleving (IAS) met zijn vrouw Jacqueline van Tongeren van het Amsterdamer Institute for Global Health and Development. Bey de manier, net in de tijd was een NAVO-manoeuvre met Naam BREEZE,
we moeten de NAVO vragen, zij weten dat de Oekraïne onder totaal Radarkontrolle was. AWACS en BOEING. Daar krijgen we het antwoord in deze Misdaad. Op het vliegtuig waren MH-17 nog een paar Experts over Ebola onderweg naar een Ebola-conferentie in Australië, ik heb het gezien.

Lees ook:   Build Back Better?

WOW Werner. . . je noemde enkele interessante concepten.
Ik heb eerder commentaar gegeven over de Ebola-laboratoria voor “skunk work”. Je opmerking herinnerde me eraan. . . van de DE BEERS-verbinding.
The Blood (Orange) Diamonds. . . De Beers, het Nederlandse bedrijf, is er. . . . . . . . tromgeroffel aub . . . . . . Sierra Leone.
Met het westelijke laagland Gorilla’s op hun manier, moest het iets doen, niet? Kan de mijne niet voor Blood (Orange) Diamonds als er gorilla’s in het midden zijn. Ze houden van ze twee-fer-deals. . . een ziekte creëren. . . zoek dan de remedie.
Gorilla’s delen genomen met menselijk DNA. . . oh ja dat doen ze. En ook zeer hoge percentages. Dus waarom niet experimenteren met deze dieren? Toen dat “bewijsmateriaal” in de afgelopen decennia werd gepubliceerd, zagen de kwade apen (ook bekend als knokige slepende zionisten) dit als nog een andere “mijn” om te exploiteren. Creëer de menselijke ziekte. . . maar belangrijker . . . de remedie in de kist van hun medes, al klaar om te worden verkocht.
Hegel zou zo trots zijn! Het Hegeliaanse dialect “probleemreactie-oplossing”.
En in het proces. . . meer dan 95% van de West-laaglandgorilla’s werden vermoord door het “Ebola” -virus. Ze werden gebruikt als “proefkonijnen” voor het allerbelangrijkste “vaccin.” En De Beers mocht hun bloed (oranje) diamantrijk uitbreiden naar MEER beschermde gebieden in Sierra Leone. Toen mijnwerkers niet wilden werken voor deze varkens van De Boars, creëerden ze een burgeroorlog of besmetten ze met ebola.
Nog een Hegel dictum liedje: “het rationele alleen is echt”

Dit werd geschreven in 2002:
https://web.stanford.edu/class/e297a/Conflict%20in%20Sierra%20Leone.htm

Dit werd geschreven in 2018:
https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-04-19/de-beers-goes-to-home-of-blood-diamonds-to-fix-hand-mined- stigma

Over 16 jaar. . . er is niets veranderd. Business as usual.


Mijn familieleden leven tussen de vijanden, de enige reden dat ze nog steeds leven is omdat ze de vijand met medische hulp ondersteunen.
Dagelijkse gesprekken tussen hen maken me volledig bewust van wat er daar gaande is.
Het Oekraïense leger schiet en provoceert Rusland elke dag, de burgeroorlog is niet burgerlijk, het heeft niets te maken met de lokale bevolking, sterker nog, de meeste vluchtelingen uit Donetsk wonen nu in Kiev!
Het Urainiaanse leger is geen echt Oekraïens leger, het bevat jonge jongens van lagere klasse die geen toekomstperspectief hebben in hun leven, die afkomstig zijn uit dorpen in de westelijke gebieden, ze zijn elke dag en nacht dronken, krijgen trainees van de NAVO-troepen, maar het gebrek aan meer motivatie om gewoon een maandelijks salaris naar hun huis te sturen, ze missen de ballen en motivatie, daarom is het conflict sinds 3 jaar muf.
Ook om te vermelden wat de mensen niet weten, is dit Oekraïense leger waar ik het over heb misschien 30% echt regeringsleger (zoals ik net noemde) en de rest zijn ingehuurde krachten, mercinaries, ze komen uit de privélegers van de joodse olichargs die proberen te krijg meer macht in Oekraïne, ze hebben meer geld dan de regering en ze zijn een andere regering binnen een regering, ze doen hun eigen ding en geven Porkey een harde tijd om zichzelf aan de macht te houden.

En nog iets, mijn familieleden wonen in een klein dorp binnen de bufferzone, ze zien Oekraïense tanks hun stad binnenkomen en schieten naar het ‘Russische’ gebied, waar ze geen echte doelen hebben, gewoon willekeurig schieten, niet weten waar de bommen zullen vallen, geen terugvuur vanuit het ‘russische’ gebied omdat hey ze de minsk-overeenkomst zouden schenden, is het niet !!! Maar de Oekraïners bombarderen elke dag tot vandaag !!
Geen berichtgeving in de media, niets, de ‘Russische’ mensen van donbass bestaan ​​niet.
Voor hen heeft de MH-17 geen enkele betekenis meer, ze weten wat er is gebeurd (op het toneel) maar sindsdien proberen ze te overleven.
Geen Russische troepen aan de kant van Donetsk, alleen vrijwilligers.
Nog één ding, ze zeggen Russische agressie, de Ukrainiana moeten de mensen redden in Donbass …. werkelijk? Waarom hoor je dan nooit over humanitaire hulp voor deze mensen, geen voedsel, medicijnen, geen steun van de westerse wereld, ze worden alleen gelaten en gebombardeerd, de enige die hen helpt is rusland, maar kan niet meer dan alleen ondersteuning bieden voor voedsel en water omdat ze bekeken worden met een micoscoop ..

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button