web analytics
11:11 Dubbele getallen
ConspiracyPolitiek-Elite

De controle over uw gedachten bestaat

Origins en technieken van Monarch Mind Control

bodymindsoulspirit | 30 maart 2015 |

Origins en technieken van Monarch Mind Control

door VC 

Monarch programmering is een methode van mind control wordt gebruikt door tal van organisaties voor geheime doeleinden. Het is een voortzetting van het project MK-ULTRA, een mind-control programma ontwikkeld door de CIA, en getest op de militairen en burgers. De methoden zijn verbazingwekkend sadistische (het hele doel is om het slachtoffer te traumatiseren) en de verwachte resultaten zijn afschuwelijk: de creatie van een mind-gecontroleerde slaaf die kan worden geactiveerd op elk moment om een ​​actie die door de handler uit te voeren. Terwijl de massamedia negeert deze kwestie, hebben meer dan 2 miljoen Amerikanen gegaan door de verschrikkingen van dit programma. Dit artikel gaat in op de oorsprong van Monarch programmering en een aantal van haar methoden en symboliek.

OPMERKING: Dit artikel bevat storende elementen en kunnen leiden Monarchoverlevenden.

Monarch programmering is een mind-control techniek bestaat uit elementen van satanisch ritueel misbruik (SRA) en meervoudige persoonlijkheidsstoornis (MPS). Het maakt gebruik van een combinatie van de psychologie, neurowetenschappen en occulte rituelen te creëren binnen de slaven een alter persoonlijkheid die kan worden geactiveerd en geprogrammeerd door de handlers. Monarch slaven worden gebruikt door verschillende organisaties verbonden met de wereld elite op gebieden zoals het leger, geslacht slavernij en de entertainment industrie. Dit artikel zal kijken naar de oorsprong van Monarch programmering, de technieken en de symboliek.

Origins

In de loop van de geschiedenis zijn er verschillende accounts zijn opgenomen een beschrijving van rituelen en praktijken die lijkt op mind control. Een van de vroegste geschriften die verwijzing naar het gebruik van het occultisme om de geest te manipuleren kan worden gevonden in het Egyptische Dodenboek. Het is een compilatie van rituelen, zwaar bestudeerd door de huidige geheime genootschappen, welke methoden van marteling en intimidatie beschrijft (naar creëren trauma), het gebruik van potions (drugs) en het gieten van spreuken (hypnose), uiteindelijk resulterend in de totale onderwerping van de ingewijde. Andere gebeurtenissen toegeschreven aan zwarte magie, tovenarij en demonische bezetenheid (waar het slachtoffer wordt geanimeerd door een externe kracht) zijn ook voorouders van Monarch programmering.

Het is echter in de loop van de 20e eeuw dat mind control werd een wetenschap in de moderne zin van het woord, waar duizenden proefpersonen systematisch waargenomen, gedocumenteerd en geëxperimenteerd.

Een van de eerste methodische studies over trauma gebaseerde mind control werden uitgevoerd door Josef Mengele, een arts die werkzaam zijn in nazi-concentratiekampen. Hij aanvankelijk kreeg bekendheid als een van de SS artsen die de selectie van aankomende gevangenen onder toezicht, bepalen wie moest worden gedood en die was om een ​​dwangarbeider geworden. Hij is echter vooral bekend voor het uitvoeren van gruwelijke menselijke experimenten op gevangenen, waaronder kinderen, waarvoor Mengele werd de “Engel des Doods” genoemd.

Joseph Mengele, 1935

Mengele is berucht voor zijn smerige menselijke experimenten op concentratiekampen gevangenen, vooral op een tweeling. Een deel van zijn werk die zelden echter wordt genoemd, is zijn onderzoek naar mind control. Veel van zijn onderzoek op dit gebied werd in beslag genomen door de geallieerden en is nog steeds geclassificeerd aan deze dag.

“DR. GREEN (Dr. Joseph Mengele): De belangrijkste programmeur, misschien kon men hem de titel van de vader van Monarch programmering geven was Jozef Mengele, een ex-nazi-concentratiekamp arts. Duizenden Monarch geest gecontroleerde slaven in de VS had ‘Dr. Groen “als hun belangrijkste programmeur.” [1. Fritz Springmeier, De Illuminati Formule een Mind Control Slave maken]

“Dr. Joseph Mengele van Auschwitz bekendheid was het principe ontwikkelaar van de trauma-based Monarch Project en de CIA MK Ultra mind control programma’s. Mengele en ongeveer 5 000 andere hooggeplaatste nazi’s werden in het geheim verplaatst naar de Verenigde Staten en Zuid-Amerika in de nasleep van de Tweede Wereldoorlog in een aangewezen Operatie Paperclip. De nazi’s zetten hun werk in de ontwikkeling van mind control en raketten technologieën in geheime ondergrondse militaire bases. Het enige wat we kregen te horen was de raketten werk met de voormalige nazi-ster beroemdheden als Werner Von Braun.De moordenaars, folteraars en verminkers van onschuldige mensen werden gehouden discreet uit het zicht, maar druk in de Amerikaanse ondergrondse militaire faciliteiten die geleidelijk werd de thuisbasis van vele duizenden ontvoerde Amerikaanse kinderen weggerukt van de straat (ongeveer een miljoen per jaar) en geplaatst in ijzeren staaf kooien gestapeld van vloer tot plafond in het kader van de ’training’. Deze kinderen zouden worden gebruikt om de mind control technologieën perfect Mengele’s verder te verfijnen en. Bepaalde geselecteerde kinderen (althans degenen die de ’training’ overleefd) zou de toekomst geest gecontroleerde slaven die kunnen worden gebruikt voor duizenden verschillende banen overal, variërend van seksuele slavernij tot moorden worden. Een aanzienlijk deel van deze kinderen die verbruiksgoederen werden beschouwd, werden opzettelijk voor (en door) de andere kinderen geslacht om het geselecteerde trainee in totale overeenstemming en onderwerping traumatiseren “. [2. Ken Adachi, Mind Control de Ultimate Terror]

Mengele onderzoek diende als basis voor de geheime, illegale CIA menselijk onderzoeksprogramma genaamd MK-ULTRA.

MK-ULTRA

MK-ULTRA

Project MK-ULTRA liep uit de vroege jaren 1950 tot ten minste de late jaren 1960, met behulp Amerikaanse en Canadese burgers als proefpersonen. De gepubliceerde gegevens blijkt dat het project MK-ULTRA betrokken het gebruik van vele methoden om individuele mentale toestanden manipuleren en hersenfuncties, met inbegrip van de heimelijke toediening van geneesmiddelen en andere chemische stoffen, sensorische deprivatie, isolatie, en verbale en fysieke geweld te veranderen.

De meest gepubliceerde experimenten uitgevoerd door MK-ULTRA betrof de toediening van LSD op onwetende menselijke proefpersonen, met inbegrip van de CIA medewerkers, militair personeel, artsen, andere overheid agenten, prostituees, psychisch zieke patiënten, en leden van het grote publiek, om te studeren hun reacties.

Echter, het toepassingsgebied van MK-ULTRA echter stoppen. Experimenten met gewelddadige elektroshocks, fysieke en mentale marteling en mishandeling werden gebruikt in een systematische zaak over tal van onderwerpen, waaronder kinderen.

Vrijgegeven foto van een jonge MK-ULTRA onderwerp, 1961.

Hoewel de toegelaten doelstellingen van de projecten te ontwikkelen marteling en verhoor methoden te gebruiken op de vijanden van het land, sommige historici beweerden dat het project gericht op “Manchurian Kandidaten” te creëren, geprogrammeerd om diverse acts, zoals moorden en andere geheime missies uit te voeren.

MK-ULTRA werd aan het licht gebracht door verschillende commissies in de jaren 1970, met inbegrip van de Rockefeller Commissie van 1975. Hoewel wordt beweerd dat de CIA gestopt dergelijke experimenten na deze commissies, sommige klokkenluiders komen voort waarin staat dat het project gewoon ging “underground “en Monarch programmering is uitgegroeid tot de geclassificeerd opvolger van MK-ULTRA.

De meest belastende verklaring tot op heden door een ambtenaar met betrekking tot het mogelijke bestaan ​​van Project MONARCH werd gewonnen door Anton Chaitkin, een schrijver voor de publicatie The New Federalist. Toen voormalig CIA-directeur William Colby rechtstreeks werd gevraagd: “Hoe zit het met monarch?” Antwoordde hij boos en dubbelzinnig, “We stopten dat tussen de late jaren 1960 en de vroege jaren 1970.” [3. Anton Chaitkin, “Franklin Getuigen impliceren FBI en de Amerikaanse elites in foltering en moord op kinderen”, The New Federalist]

Monarch Programming

Hoewel er nooit een officiële toelating van het bestaan ​​van Monarch programmering geweest, hebben vooraanstaande onderzoekers het systematisch gebruik van een trauma over onderwerpen voor mind-control doelen gedocumenteerd. Sommige overlevenden, met de hulp van toegewijde therapeuten, in staat waren om “deprogrammeren” zich dan gaan op de plaat en die de gruwelijke details van hun beproevingen.

Monarch slaven worden voornamelijk gebruikt door organisaties om activiteiten met zondebokken opgeleid om specifieke taken, die geen orders, die hun daden weet nog niet in twijfel, en zo ontdekt, die automatisch zelfmoord plegen uit te voeren uit te voeren. Ze zijn de perfecte zondebok voor high-profile moorden (zie Sirhan Sirhan), de ideale kandidaten voor de prostitutie, slavernij en een eigen filmproducties. Ze zijn ook de perfecte pop artiesten voor de entertainment industrie.

“Wat ik kan zeggen is dat ik denk nu dat ritueel misbruik programmering is wijdverbreid, systematisch, is zeer georganiseerd van hoog esoterische informatie die de niet-waar, heeft niet op een boek of talkshow geweest, is gepubliceerd, dat we het allemaal hebben gevonden rond dit land en ten minste één vreemde landen.

Mensen zeggen: “Wat is het doel van het?” Mijn beste gok is dat het doel ervan is dat ze willen een leger van “Manchurian Kandidaten”, tienduizenden mentale robots die de prostitutie zal doen, doe films, smokkelen drugs, gaan in de internationale wapensmokkel, allerlei zeer lucratieve dingen, en doen hun biedingen en uiteindelijk de megalomaniacs aan de top geloven dat ze een satanische Orde die de wereld “zal regeren creëren. [4. D. Corydon Hammond, Ph.D]

Monarch programmeurs veroorzaken intense trauma aan onderwerpen door het gebruik van elektroshocks, marteling, mishandeling en mind games, om hen te dwingen om te distantiëren van de werkelijkheid – een natuurlijke reactie bij sommige mensen wanneer dan worden geconfronteerd met ondraaglijke pijn. Het vermogen van de patiënt om zich te distantiëren is een belangrijke eis en het is, blijkbaar, het gemakkelijkst gevonden bij kinderen die afkomstig zijn uit gezinnen met meerdere generaties van misbruik. Mentale dissociatie kan de handlers om ommuurde-off personas in de psyche van het onderwerp, die vervolgens kunnen worden geprogrammeerd en geactiveerd op wil maken.

“Trauma-gebaseerde mind control programmering kan worden gedefinieerd als een systematische folteringen dat blokkeert de capaciteit van het slachtoffer voor de bewuste verwerking (door middel van pijn, angst, drugs, illusie, sensorische deprivatie, sensorische over-stimulatie, zuurstofgebrek, kou, hitte, spinnen, hersenstimulatie , en vaak bijna-dood), en dan maakt gebruik van suggestie en / of klassieke en operante conditionering (in overeenstemming met gevestigde gedragstherapie principes) om gedachten, richtlijnen, en percepties implanteren in het onderbewuste, vaak in nieuw gevormde traumagerichte geïnduceerde los identiteiten, dat het slachtoffer dwingen om te doen, voelen, denken, of dingen waar te nemen ten behoeve van de programmeur. Het doel is voor het slachtoffer om richtlijnen zonder bewustzijn, met inbegrip van de uitvoering van de besluiten in duidelijke schending van morele principes van het slachtoffer, spirituele overtuigingen, en wil volgen.

Installatie van mind control programmering is gebaseerd op de capaciteit van het slachtoffer te distantiëren, die de oprichting van nieuwe ommuurde-off persoonlijkheden op “hold” en “verbergen” programmering toelaat. Al dissociatieve kinderen zijn prime “kandidaten” voor het programmeren “. [5. Ellen P. Lacter, Ph.D., De relatie tussen Mind Control Programmering en ritueel misbruik]

Monarch mind control wordt heimelijk gebruikt door verschillende groepen en organisaties voor diverse doeleinden. Volgens Fritz Springmeier, zijn deze groepen bekend als “The Network” en vormen de ruggengraat van de Nieuwe Wereld Orde.

Oorsprong van de naam

Monarch mind control is vernoemd naar de monarchvlinder – een insect die zijn leven als een worm (die onontwikkeld potentiële) en, na een periode van cocooning (programmeren) begint is herboren als een mooie vlinders (de monarch slave).Sommige specifiek voor de monarchvlinder kenmerken zijn ook van toepassing om de controle erg.

“Een van de belangrijkste redenen dat de Monarch mind-control programmering werd genoemd Monarch programmering was vanwege de Monarch vlinder. De monarchvlinder leert waar hij geboren was (de wortels) en passeert deze kennis via genetica aan zijn nakomelingen (van generatie op generatie). Dit was een van de belangrijkste dieren die getipt wetenschappers af, die kennis kan genetisch worden doorgegeven. De Monarch-programma is gebaseerd op de Illuminati en nazi-doelstellingen om een ​​Master race in een deel door middel van genetica te maken. Als kennis genetisch worden doorgegeven (waarvan zij), dan is het belangrijk dat ouders worden aangenomen dat de juiste kennis op de slachtoffers geselecteerd voor het Monarch mind control kan passeren. “[6. Ibid.]

“Wanneer een persoon ondergaat trauma veroorzaakt door elektroshocks, een gevoel van licht in het hoofd wordt aangetoond; alsof je zweeft of fladderen als een vlinder. Er is ook een symbolische representatie met betrekking tot de transformatie of metamorfose van deze prachtige insecten: van een rups tot een cocon (slaaptoestand, inactiviteit), een vlinder (nieuwe schepping), die zal terugkeren naar zijn plaats van herkomst. Dat is de trekkende patroon dat deze soort uniek maakt. “[7. Ron Patton, Project Monarch]

Methode

Het slachtoffer / overlevende wordt een “slaaf” door de programmeur / manager, die op zijn beurt wordt gezien als “master” of “god.” Ongeveer 75% vrouw, omdat ze beschikken over een hogere tolerantie voor pijn en de neiging om gemakkelijker te distantiëren dan mannen. Monarch handlers zoeken naar de compartimentering van de psyche van hun onderwerp in meerdere en aparte alter personas met trauma aan dissociatie veroorzaken.

Het volgende is een gedeeltelijke lijst van deze vormen van foltering:

1. misbruik en marteling

2. Opsluiting in dozen, kooien, kisten, etc, of begraven (vaak met een opening of lucht-tube voor zuurstof)

3. Terughoudendheid met touwen, kettingen, manchetten, etc.

4. Bijna-verdrinking

5. Extreme hitte en koude, met inbegrip van onderdompeling in ijswater en het branden van chemicaliën

6. Skinning (alleen bovenste lagen van de huid worden verwijderd slachtoffers bedoeld om te overleven)

7. Spinning

8. verblindend licht

9. elektrische schok

10. Gedwongen inname van offensieve lichaamsvloeistoffen en materie, zoals bloed, urine, ontlasting, vlees, etc.

11. Hung in pijnlijke posities of ondersteboven

12. Honger en dorst

13. Slaaptekort

14 Compressie met gewichten en apparaten

15. sensorische deprivatie

16. Geneesmiddelen illusie, verwarring en geheugenverlies maken vaak gegeven door injectie of intraveneuze

17. Inslikken of intraveneuze giftige chemicaliën om pijn of ziekte, met inbegrip van chemotherapie agenten creëren

18. Ledematen getrokken of ontwrichte

19. Toepassing van slangen, spinnen, maden, ratten en andere dieren om angst en walging te wekken

20. Bijna-doodervaringen, gewoonlijk stikken door verstikking of verdrinking, met onmiddellijke reanimatie

22. Gedwongen om te presteren of getuige mishandeling, marteling en opoffering van mensen en dieren, meestal met messen

23. Gedwongen deelname aan de slavernij

24. melden aan zwanger te worden; de foetus wordt dan afgebroken voor ritueel gebruik, of de baby genomen om te offeren of slavernij

25. Geestelijke mishandeling veroorzaken slachtoffer te voelen bezat, lastiggevallen en intern gecontroleerd door geesten en demonen

26. Ontheiliging van de joods-christelijke overtuigingen en vormen van aanbidding;toewijding aan Satan of andere goden

27. Misbruik en illusie om de slachtoffers ervan te overtuigen dat God het kwaad, zoals het overtuigen van een kind dat God haar heeft misbruikt

28. Operatie om te martelen, experiment, of ervoor zorgen dat de perceptie van lichamelijke of geestelijke bommen of implantaten

29. Harm of bedreiging van schade aan familie, vrienden, geliefden, huisdieren, en andere slachtoffers, om de naleving te dwingen

30. Gebruik van illusie en virtuele realiteit te verwarren en maak niet-geloofwaardige openbaarmaking [8. Ellen P. Lacter, Ph.D., vormen van marteling Doorstaan ​​in ritueel misbruik en Trauma-Based Mind Control]

“De basis voor het succes van de Monarch mind-control programmering is dat de verschillende persoonlijkheden of persoonlijkheid onderdelen genoemd verandert kan worden gecreëerd die niet weten elkaar, maar die het lichaam kan nemen op verschillende tijdstippen. Het geheugenverlies muren die worden gebouwd door trauma’s, vormen een beschermend schild van geheimhouding die de misbruikers van wordt ontdekt beschermt, en voorkomt dat de voorzijde persoonlijkheden die het lichaam een ​​groot deel van de tijd om te weten hoe hun systeem van verandert wordt gebruikt te houden. Het schild van geheimhouding laat sekteleden te wonen en te werken rond andere mensen en blijven volledig onopgemerkt. De voorkant verandert kan prachtig zijn christenen, en de diepere verandert kan de ergste soort van satanische monster denkbare-a Dr. Jekyll / Mr zijn. Hyde effect. Een veel op het spel staat in het handhaven van de geheimhouding van de inlichtingendienst of het occulte groep, die is het beheersen van de slaaf. Het succes van dit soort programmering is hoog, maar als het niet lukt, worden de mislukkingen weggegooid door de dood. Elk trauma en marteling dient een doel.Een groot deel van de experimenten en onderzoek ging in het vinden van wat kan en niet kan worden gedaan. Grafieken werden gemaakt waaruit blijkt hoeveel marteling een bepaald gewicht op een bepaalde leeftijd kan verwerken zonder de dood. “[9. Springmeier, op. cit.]

“Door de ernstige trauma veroorzaakt door de ECT, misbruik en andere methoden, de geest splitst zich af in alternatieve persoonlijkheden uit de kern.Voorheen aangeduid als meervoudige persoonlijkheidsstoornis, is het op dit moment gezien als dissociatieve identiteitsstoornis en is de basis voor MONARCH programmering. Verdere conditionering van de geest van het slachtoffer wordt versterkt door hypnose, double-bind dwang, plezier-pijn omkeringen, voedsel, water, slapen en sensorische deprivatie, samen met diverse geneesmiddelen die bepaalde hersenfuncties te veranderen “. [10. Patton, op. cit.]

Dissociatie wordt dus bereikt door traumatiserende het onderwerp, met behulp van systematische mishandeling en het gebruik van angstaanjagende occulte rituelen.Zodra een splitsing in de kern van de persoonlijkheid plaatsvindt, een “interne wereld” kan gecreëerd worden en veranderen personas kan worden geprogrammeerd met behulp van tools, zoals muziek, films (vooral Disney-producties) en sprookjes. Deze visuele en auditieve hulpmiddelen verbeteren van de programmering met behulp van beelden, symbolen, betekenissen en concepten. Aangemaakt verandert kan dan worden opgeroepen met trigger-woorden of in de psyche van het onderwerp geprogrammeerd door de handler symbolen. Enkele van de meest voorkomende interne beelden gezien door mind control slaven zijn bomen, kabbalistische Boom van het leven, oneindige loops, oude symbolen en letters, spinnenwebben, spiegels, glas verbrijzelen, maskers, kastelen, doolhoven, demonen, vlinders, uur glazen, klokken en robots. Deze symbolen worden vaak geplaatst in de populaire cultuur van films en video’s om twee redenen: om de meerderheid van de bevolking ongevoelig, met behulp van subliminale en neuro-linguïstisch programmeren en om bewust te bouwen specifieke triggers en sleutels voor base programmering van zeer beïnvloedbare MONARCH kinderen. [11. Ibid.] Een aantal van de films die in Monarch programmering omvatten The Wizard of Oz, Alice in Wonderland, Pinocchio en Doornroosje.

De film The Wizard of Oz wordt gebruikt door Monarch handlers om hun slaven te programmeren.  Symbolen en betekenissen in de film worden triggers in het achterhoofd van de slaaf voor een eenvoudige toegang tot de geest van de slaaf door de handler.  In de populaire cultuur, gesluierde verwijzingen naar Monarch programmering vaak gebruik van analogieën om The Wizard of Oz en Alice in Wonderland.

 

In elk geval wordt de slaaf bij een bepaalde interpretatie verhaallijn van de film om de programmering te verbeteren. Bijvoorbeeld, een slaaf kijken The Wizard of Oz wordt geleerd dat ‘ergens over de regenboog “is de” happy place “dissociatieve trauma slaven moeten gaan om te ontsnappen aan de ondraaglijke pijn wordt toegebracht aan hen. Met behulp van de film, programmeurs stimuleren slaven om te gaan “over de regenboog” en distantiëren, effectief te scheiden van hun geest uit hun lichaam.

“Zoals eerder vermeld, zal de hypnotiseur kinderen gemakkelijker te hypnotiseren vinden als ze weten hoe het te doen met kleine kinderen. Een methode die effectief is is te zeggen om de kleine kinderen, “Stel u naar een favoriete tv-show.” Dit is de reden waarom de Disney-films en de andere shows zijn zo belangrijk voor de programmeurs. Ze zijn de perfecte hypnotische hulpmiddel om de geest van het kind te scheiden in de goede richting. De programmeurs zijn met behulp van films sinds bijna dag om kinderen te helpen leren de hypnotische scripts. Voor kinderen die ze nodig hebben om een ​​deel van de hypnotische proces. Als de hypnotiseur kan het kind om zijn eigen beeldtaal, zal de hypnotische suggesties sterker zijn. In plaats van het vertellen van het kind de kleur van een hond, kan de programmeur het kind vragen. Dit is waar de boeken en films getoond het kind te helpen bij het sturen van de gedachten in de juiste richting. Als de hypnotiseur praat met een kind, moet hij extra voorzorgsmaatregelen te nemen de toon van zijn stem niet te veranderen en om een ​​soepele overgang te hebben. De meeste Disney films worden gebruikt voor het programmeren doeleinden. Sommigen van hen zijn speciaal ontworpen voor mind-control. “[12. Springmeier, op. cit.]

Niveaus van Monarch Programming

De niveaus van Monarch Programming identificeren “functies” van de slaaf en zijn vernoemd naar de elektro-encefalogram (EEG) hersengolven in verband met hen.

Soorten hersengolven in de EEG

Beschouwd als “algemeen” of reguliere programmering,  ALPHA is in de basis controle persoonlijkheid. Gekenmerkt door zeer uitgesproken geheugen retentie, samen met aanzienlijk toegenomen fysieke kracht en de gezichtsscherpte. Alpha programmering wordt bereikt door bewust onderverdelen van de slachtoffers persoonlijkheid die in wezen veroorzaakt een linker hersenhelft rechter hersenhelft-divisie, waardoor een geprogrammeerde vereniging van links en rechts door middel van neuron pad stimulatie.

BETA wordt aangeduid als ‘seksuele’ programmering (slaven). Deze programmering elimineert alle geleerd morele overtuigingen en stimuleert de primitieve instinct, zonder remmingen. “Kat” verandert kan komen op dit niveau. Bekend als Kitten programmering, het is de meest zichtbare vorm van programmeren zoals sommige vrouwelijke beroemdheden, modellen, actrices en zangeressen zijn onderworpen aan dit soort programmering. In de populaire cultuur, kleding met een katachtige prints duiden vaak Kitten programmering.

DELTA is bekend als “killer” programmering en werd oorspronkelijk ontwikkeld voor de opleiding van speciale agenten of elite-soldaten (dwz Delta Force, Eerste Bataljon van de Aarde, de Mossad, etc.) in geheime operaties. Optimale bijnier output en gecontroleerde agressie is evident. Onderwerpen zijn verstoken van angst en zeer systematisch in de uitvoering van hun opdracht. Zelfvernietiging of zelfmoord instructies zijn gelaagd in op dit niveau.

THETA -. Beschouwd als het “paranormale” programmering Bloodliners (die uit meerdere generaties satanische families) was vastbesloten om een grotere neiging vertonen voor het hebben van telepathische vermogens dan niet-bloodliners deed.Door zijn duidelijke beperkingen, echter, diverse vormen van elektronische mind control systemen zijn ontwikkeld en ingevoerd, namelijk bio-medische menselijk telemetrietoestellen (brain implantaten), geregisseerd-energie lasers met behulp van microgolven en / of elektromagnetisme. Het is gerapporteerd deze worden gebruikt in combinatie met zeer geavanceerde computers en geavanceerde satellietvolgsystemen. [13. Patton, op. cit.]

Concluderend

Het is moeilijk om objectief te blijven bij het ​​beschrijven van de verschrikkingen doorstaan ​​door Monarch slaven. De extreem geweld, het misbruik, de mentale marteling en sadistische spelletjes toegebracht aan het slachtoffer door “opmerkelijke wetenschappers” en hoge ambtenaren bewijzen van het bestaan ​​van een echte “donkere kant” van de machten die er zijn. Ondanks de onthullingen, de documenten en de klokkenluiders, een grote meerderheid van de bevolking negeert, verwerpt of vermijdt het probleem helemaal. Meer dan twee miljoen Amerikanen zijn geprogrammeerd door een trauma mind-control sinds 1947 en de CIA in het openbaar haar mind control projecten in 1970. Films toegelaten, zoals The Manchurian Candidate hebben direct verwezen naar het onderwerp, zelfs beeltenis werkelijke technieken, zoals elektroshock, het gebruik trigger woorden en microchip implementatie. Verschillende openbare cijfers die we zien op onze TV en film-schermen zijn mind control slaven. Beroemde mensen zoals Candy Jones, Celia Imrieen Sirhan Sirhan zijn gegaan op de plaat en onthuld hun mind control ervaringen … en toch het grote publiek beweert dat hij “niet kan bestaan.”

Het onderzoek en de middelen geïnvesteerd in het project van de monarch echter niet alleen van toepassing op mind control slaven. Veel van de programmering technieken geperfectioneerd in deze experimenten worden op grote schaal toegepast door middel van massamedia. Mainstream nieuws, films, muziek video’s, advertenties en tv-shows worden bedacht met de meest geavanceerde gegevens over menselijk gedrag ooit samengesteld. Een groot deel van deze komt van Monarch programmering.

 

Ben heel stout ik kopieer de foto’s even! :O
Sorry! Wederom heerlijk vertaald door google…!

https://www.bodymindsoulspirit.com/origins-and-techniques-of-monarch-mind-control/

Lees ook:   Nieuws over ellende?
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien