web analytics
11:11 Dubbele getallen
Chemtrails / Geo-engineering / HAARP / CERNPolitiek-Elite

Chemtrails 50 tinten grijs

Afbeelding

De onvoltooide derde documentaire UNconventional Gray van Michael J. Murphy is vermist sinds 2016, het jaar dat Murphy van plan was deze uit te brengen. Het is zijn derde film waarin hij de waarheid vertelt over geo-engineering. De andere twee zijn What in the World Are They Spraying? (2010) en Waarom sproeien ze in vredesnaam? (2012).

Michaels targeting begon in 2012, net nadat Why in the World in Los Angeles debuteerde op de Consciousness Beyond Chemtrails Conference – net toen hij zich begon te organiseren voor een derde film die, in tegenstelling tot zijn eerste twee films, niet alleen het publiek wakker zou schudden, maar ook activisten zou bijeenbrengen. het Aerosol Collection Project, terwijl ze hun inzicht invulden over hoe geo-engineering misdaden tegen de menselijkheid met zich meebrengt vanwege een operationele agenda voor mondiale politieke macht. Het doel van de karaktermoord waaraan Michael werd onderworpen door de gebruikelijke federaal beschermde daders en ‘insider’ vertrouwde collega’s, was het voorkomen van de productie van zijn derde documentaire UNconventional Grey. Michael slaagde erin zich te herstellen van de aanval van na 2012 en tot bijna het volledige UNconventionele Grayvoordat er weer een nieuwe, nog brutere aanval begon, op hetzelfde moment dat een opmerkelijk soortgelijke aanval begon op de grote Canadese activiste Suzanne Maher, die reclameborden voor chemtrails-bewustmaking door heel Ontario verspreidde.

Lees ook eens:   Turkse lezing 'Turkijerel'. Dit is hoe Turkije het ziet.

En hier zijn we dan, zeven jaar te laat en zonder eindmontage en publieksdebuut. UNconventioneel grijs is nu beschikbaar. We kunnen nu de doordachte getuigenissen horen van Michael Murphy, Marvin Herndon, Patrick Wood, Scott Stevens, Allan Buckmann, Max Bliss, David Lewis, Ed Griffin, prinses Basma Saud van Saoedi-Arabië, Rosa Koire, Cynthia McKinney, ikzelf, enz. Koire is nu dood (31 mei 2021), net als Michael Murphy (22 juli 2020). Zowel Michael als Rosa waren critici van het globalisme; beiden stierven jong.

 

 

Voor de optie volledig scherm klik hier 

Het is absoluut noodzakelijk te benadrukken dat het geheime geo-engineeringprogramma, dat weersengineering, chemische/elektromagnetische engineering, geofysische engineering, gerichte energiewapens, surveillance en neurale engineering, nanotechnologie en digitale synthetische biologie omvat, en het verbergen en detecteren van exotische voortstuwingsvaartuigen en plasma-levensvormen, is uitgevoerd. door de CIA onder verschillende namen sinds Bernard Eastlund, PhD, in de jaren negentig de krachtige ionosferische verwarmer HAARP in Alaska bouwde – toen Rosalind Peterson nog gewasinspecteur bij de USDA in Californië was en haar stem verhief tegen de sonar van de Amerikaanse marine en de chemische straalsporen die een duister wolkendek. In september 2007 sprak Rosalind op de 60e jaarlijkse DPI/NGO-conferentie van de VN over ‘Klimaatverandering: hoe deze ons allemaal beïnvloedt’. Ze stierf aan kanker op 4 februari 2018.

Lees ook eens:   Koningsdag en regen

Het publiek is zich grotendeels niet bewust van het gevaar rond geheime programma’s als geo-engineering. Ontvoering, dakloosheid, beschuldigingen van ‘drugsverslaving’, laster op internet, moord en chaos klinken beslist onwetenschappelijk. Als UNconventional Grey in 2016 uitkwam – slechts vier jaar vóór de wereldwijde CV-19 medische/Big Pharma psyop van de Verenigde Naties (VN), het World Economic Forum (WEF) en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) – zouden mensen dan wakker genoeg om te beseffen wat het betekende?

UNconventional Gray schetst een beeld van hoe geo-engineering – en niet het coververhaal van de ‘klimaatverandering’ – rechtstreeks naar het masterplan ‘duurzame ontwikkeling’/koolstof/Agenda 21/2030 van de VN leidt. In feite is geo-engineering met al zijn politieke kracht de toegangsprijs tot de wereldregering en tevens de grootste overdracht van rijkdom naar de rijken ooit.

Dankbaarheid aan de anonieme persoon die Michaels derde film tegenkwam en zo zijn visie op het water van het toeval wierp, zodat we er moed uit konden putten.

Voor meer informatie zie:

StopTheCrime.net

GeoengineeringWatch.org

ElanaFreeland.com

Bron

Gepruts met de natuur.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥