web analytics

Buitenaardse basis en vliegende objecten op de maan

Daarom gingen ze nooit terug!

3989919fa97b64821325c9fe16406011 via Angel-Wings

Wat lijkt op een enorm gebouw is, volgens UFO-jagers, onbetwistbaar bewijs van intelligente buitenaardse wezens in ons zonnestelsel. Het massieve structuurachtige object is vermoedelijk zo groot als het Empire State Building, maar strekt zich drie mijl over de grond uit in een enorme krater.

NASA-samenzweerders/klokkenluiders hebben de volledige zekerheid dat de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie het bewijs van UFO’s sinds de eerste Apollo-missie heeft afgedekt. Donna Hare beweerde begin jaren zeventig voor NASA-contactpersoon Philco Ford te hebben gewerkt. Ze had een hoge veiligheidsmachtiging om het fotolab van NASA en andere afdelingen binnen te lopen.

 

Tijdens de persconferentie van het Disclosure Project onthulde Hare dat NASA ruimteafwijkingen zoals UFO’s van de satellietfoto’s verdoezelde en elimineerde. Hare heeft verschillende prijzen gewonnen in de ruimteprogramma’s. Ze wijdde het grootste deel van haar tijd als technisch illustrator aan ruimteprogramma’s. Ze maakte maankaarten, landingsglijbanen en werkte al 15 jaar als onderaannemer voor NASA.

Voormalig NASA-wetenschapper Robin Brett, die een van de eersten was die maanstenen bestudeerde en er onderzoek naar leidde, zei: “Het lijkt gemakkelijker om het niet-bestaan ​​van de maan te verklaren dan het bestaan ​​ervan.” Bovendien is de maan volgens wetenschappers bijna 800.000 jaar ouder dan de aarde, wat veel vragen oproept.

Voormalig sergeant van de Amerikaanse luchtmacht Karl Wolfe, die in 2018 omkwam bij een fietsongeluk, was een andere persoon die een verhaal deelde dat vergelijkbaar was met Donna Hare. Hij had ook topgeheime toestemming en werkte op de luchtmachtbasis Langley in Virginia, de VS.

Onlangs heeft NASA enkele foto’s van de maan van haar officiële website verwijderd en andere met een veel lagere resolutie bewaard. Dit was het geval bij een afbeelding met een buitenaardse basis op de maan.

Lees ook:   Oude tempel van tijdreizen gevonden in India?

Er zijn echter enkele foto’s geplaatst die zijn gemaakt door astronauten die de ruimte zijn ingestuurd, met vliegende objecten die boven de maan zweven.

 

Dr. Franklin Roach zei dat deze beelden na grondige analyse volledig legitiem waren. Later ontkende NASA die beelden en beweerde dat die verschijningen in feite slechts fragmenten waren die door de ruimte zweefden. Toch werd deze verklaring door experts meteen uitgesloten.

b916613d68d25d53cd9609ebf0f09846 via Angel-Wings

Er zijn veel meer gevallen van afbeeldingen met vreemde objecten, zoals ruimteschepen of vreemde constructies op de maan, en NASA bleef maar zeggen dat het alleen maar ijsdeeltjes zijn.

dd4f9ad712aa1aa702698283596211f9 via Angel-Wings

Tijdens de STS-75-missie zag een astronaut met eigen ogen honderden UFO’s rond de maan vliegen. Hij nam alles op, maar NASA classificeerde het als “onbekend” en “geheim”. Tot slot beweerde Wernher von Braun, maker van het Amerikaanse Apollo-programma bij verschillende gelegenheden dat we te maken hebben met krachten die groter zijn dan we dachten.

e6ec209b25ca627eeae9d8eaa8e98524 via Angel-Wings

Wat voor krachten denk je dat Von Braun bedoelde?

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button