web analytics
...
RH Negatief - Anunnaki - Geloof

Mensen met deze bloedgroep hebben deze bizarre vaardigheden

Mensen met deze bloedgroep hebben deze bizarre vaardigheden


RH Negatieve mensen voelen zich dichter bij het spirituele rijk.

Heb je je ooit afgevraagd of je bloedgroep je speciale vaardigheden geeft?

De merkwaardige capaciteiten van degenen die RH-negatief bloed hebben

Als uw bloed de RH-factor mist , heeft u waarschijnlijk enkele merkwaardige eigenschappen, maar u bent niet de enige. Studie na studie kwam tot dezelfde conclusie en dat is dat mensen die het Rhesus-eiwit in hun hemoglobine missen inderdaad een zeldzaam ras zijn.

Er zijn spirituele en / of paranormale vermogens die zijn gekoppeld aan individuen die in deze groep vallen. Het vermogen om te helen, elektrische apparaten kortsluiten en empathisch zijn of in overeenstemming zijn met de gevoelens van anderen zijn slechts enkele van de eigenaardigheden die deze ‘ Blue Bloods ‘ gemeen hebben.

Zonder het Rhesus-eiwit is het bloed inderdaad blauw
Het Rhesus-eiwit zou mensen verbinden met de Rhesus-aap. Om welke reden dan ook, een klein deel van de bevolking, ongeveer 15% heeft de RH-factor niet. Wetenschappelijke studies wijzen er ook op dat het bloed zonder dit eiwit eigenlijk een blauwe kleur heeft. Dit wordt beschouwd als een recessieve eigenschap die verklaart waarom een ​​broer of zus het wel en de andere niet heeft.

Er zijn veel theorieën over “blauw bloed”, waaronder dat ze afkomstig zijn van buitenaardse wezens, buitenaardse wezens of gevallen engelen. Facebook heeft groepen voor slaapverlamming en nachtelijke paniekaanvallen waarbij Rh-negatief bloed voor velen een verbindende factor lijkt te zijn. Mannen en vrouwen die de rhesus factor in hun bloed hebben zeggen vaak dat ze eenlingen zijn, en hebben vaak het gevoel alsof ze hier niet thuishoren, hebben een verhoogd bewustzijn, en sterke onderscheidingsvermogen of paranormale gaven.

Lees ook:   En waar de Goden ooit leefden

Er zijn ook YouTube-video’s van mensen die verhalen delen over deze eigenschappen voor rhesus negatieve bloedgroepen.

Gemeenschappelijke noemers kunnen niet worden genegeerd door degenen die RH-negatief zijn
In de groepen over slaapverlamming en nachtelijke paniekaanvallen zijn er mensen zonder een connectie met de resusaap die zeggen dat ze astraal kunnen projecteren en buitenlichamelijke ervaringen kunnen hebben.

Anderen geven aan dat ze de aanwezigheid van demonische geesten kunnen waarnemen en sommigen zeggen dat ze ze kunnen zien. Veel mensen die RH-negatief zijn, vinden dat ze supergevoelig zijn voor de benarde situatie van anderen en hebben sterke emoties van empathie.

Een andere gemene deler van blauw bloed is situaties kunnen aanvoelen voordat ze zich voordoen of een verhoogd bewustzijn van de omgeving hebben.

Er is een gevoel van verbinding met ruimtevaart, wetenschap en het spirituele rijk. De medische wetenschap kan al deze merkwaardige verbanden nog niet volledig verklaren , maar het zijn er te veel om te negeren. Als je iemand bent waarvan je weet dat hij de RH-positieve factor mist en kan relateren aan een van de vaardigheden die zijn gedeeld, dan weet je tenminste dat je niet de enige bent in je benarde situatie.

Degenen die zijn geboren zonder het Rhesus-eiwit in hun hemoglobine hebben een aantal merkwaardige eigenschappen gemeen. Mensen die de RH-factor missen, zijn inderdaad echte ‘ blauwe bloedcellen’ . Ze hebben naar verluidt een verhoogd spiritueel bewustzijn en paranormale vermogens en zijn waarheidszoekers die voelen dat ze er vaak niet bij horen. Personen die in deze categorie vallen, kunnen ook te maken krijgen met slaapverlamming, nachtelijke paniekaanvallen, ESP vertonen en beweren buitenaardse ontmoetingen te hebben.

Lees ook:   Verloren stad Gilgamesj is gevonden, 7.700 jaar oud, verborgen in het zicht

Andere gedeelde eigenaardigheden zijn een hoog IQ, het vermogen om te genezen en ook om elektrische apparaten te verstoren, evenals liefde voor wetenschap en ruimte.

Bij de categorie rhesus negatief-Anunnaki op deze website, zie menu in de bovenblak, kun je veel lezen over de reden voor dit alles.
Het zijn afstammelingen van ooit grote leiders in de oude history, de mensen van adel, de blue bloods genoemd.
Mensen met zogeheten koninklijk bloed in hun aderen.
Koningshuizen mochten om die reden ook niet trouwen met de gewone mensen (met rhesus positief bloed) omdat zij dan hun verfijnde eigenschappen zouden verliezen.
Eigenschappen die erg belangrijk waren om een land te besturen!
Vooruitzien en denken en dat was de opdracht van de Anunnaki voor de leiders-koningen die zij ooit aanstelden.
Waarschijnlijk is dit zelfs de Holy Grail.

Het verklaard enorm veel nml.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept