...
BuitenaardsRH Negatief - Anunnaki - GeloofU.F.O

10 dingen die u moet weten over de massale UFO-waarneming van 1561 boven de stad Neurenberg

10 dingen die je moet weten over de 1561 massa-UFO-waarneming boven de stad Neurenberg - Curiosmos

“ Tussen deze bollen waren een paar bloedrode kruisen zichtbaar, waartussen bloedrode stroken waren, die naar achteren dikker werden en vooraan kneedbaar als de rietstaven, die met elkaar vermengd waren, waaronder twee grote staven, een aan de rechterkant, de andere aan de linkerkant, en binnen de kleine en grote staven waren er drie, ook vier en meer bollen. Deze begonnen allemaal onderling te vechten, zodat de bollen, die eerst in de zon waren, vlogen naar degenen die aan beide kanten stonden, daarna vlogen de bollen die buiten de zon stonden, in de kleine en grote staven, in de zon … “

Het UFO-onderwerp is niet langer iets dat wordt besproken onder “samenzweringstheoretici” en gekken die aluminiumfoliehoeden dragen, zoals velen van ons al jarenlang werden getagd. Nee, het UFO-onderwerp is een populair onderwerp geworden dat vrij en zonder vooroordelen wordt besproken onder wetenschappers en overheidsfunctionarissen wereldwijd.

Het is geen verrassing; Miljoenen mensen over de hele wereld zijn ervan overtuigd dat veel van de ongeïdentificeerde vliegende objecten die dagelijks over de hele wereld worden gezien, in feite voertuigen zijn die niet van de aarde afkomstig zijn.

Met andere woorden, een groot deel van de wereldbevolking gelooft dat we bezocht zijn en nog steeds worden bezocht door wezens, niet van de aarde.

Over dit idee is in het verleden hevig gedebatteerd en tot voor kort is er nooit serieus over nagedacht. Deze hernieuwde belangstelling voor UFO’s kan worden teruggevoerd tot 2017, toen de NY Times een artikel publiceerde over UFO’s en AATIP , een geheim overheidsproject dat is opgericht om UFO’s te bestuderen. Niet lang daarna werd een reeks UFO-video ’s voor het publiek beschikbaar gemaakt, onderdeel van een inspanning van voormalig Blink 182-muzikant, zanger, songwriter Tom DeLonge en zijn “To the Stars Acadamy”.

De video’s zijn gefilmd door piloten van de Amerikaanse marine tijdens routinematige patrouilles en trainingsmissies, en tonen niet-geïdentificeerde vliegende objecten die worden achtervolgd door de marinepiloten. De objecten van de video’s vertonen kenmerken die door de mens gemaakte vliegtuigen niet kunnen reproduceren; ze vliegen met extreme snelheden, maken zwaartekracht tartende bochten en vertonen, volgens de verslagen van de marinepiloten, geen tekenen van prolusie.

This beautiful print is taken from an extremely rare book of watercolors known as the 'Kometenbuch', or " Comet Book", that was produced in Flanders or NE France in 1587. Only two editions are known to exist and the author and illustrator are unknown.The paintings depict the appearances and mythologies of comets throughout history up until the Middle Ages, detailing comet events that were said to trigger wars and fires and other societal shifts.The prints reproduce the originals in amazing accur

 

Met andere woorden, de objecten in de video’s zijn de definitie van UFO’s. Net als dat, en blijkbaar uit het niets, werd het UFO-onderwerp niet langer als een samenzwering beschouwd ; nu was er sluitend bewijs dat er dingen in de lucht zijn die zelfs het leger niet begrijpt.

Dit leidde tot een “wereldwijde” acceptatie van het UFO-onderwerp, en mensen begonnen zich meer op hun gemak te voelen om zich uit te spreken over UFO’s. In wezen ging het UFO-fenomeen in een paar jaar tijd van een massale samenzwering naar een onderwerp dat wetenschappelijk in overweging moet worden genomen.

De waarheid is echter dat honderden, zo niet duizenden jaren geleden, onze voorouders soortgelijke dingen in de lucht zagen. Er was toen geen technologie, dus mensen zouden deze dingen zien als voortekenen of tekenen van de goden.

Lees ook:   Mars, de waarschuwing voor ons allen

Destijds zagen mensen het UFO-fenomeen als iets echts. Iets fysieks. Iets dat misschien uit een ander rijk kwam.

Talloze verslagen van UFO’s ondersteunen dit idee. Ik heb persoonlijk een paar favorieten van die lijst die ik beschouw als rookwapen als bewijs van UFO-waarnemingen in de oudheid. Een daarvan is het zogenaamde hemelverschijnsel uit 1561 boven de stad Neurenberg, in het huidige Duitsland.

De gebeurtenis vond plaats op de ochtend van 14 april 1561, en veel UFO-onderzoekers en auteurs hebben het geïnterpreteerd als een soort ‘ strijd ‘ in de lucht, en de beschrijving die verscheen in de nieuwsberichten van dezelfde maand laat het eruit zien als een.

Als een van mijn favorieten aller tijden , zijn hier tien dingen die u moet weten.

10 dingen die u moet weten over de massale UFO-waarneming van 1561 boven de stad Neurenberg

Een illustratie van de tekst van het hemelverschijnsel boven Neurenberg. Afbeelding tegoed: Wikimedia Commons.

UFO’s begrijpen

Oké, dus voordat ik de gebeurtenis echt uitleg, moet ik duidelijk maken dat UFO niet noodzakelijk buitenaards betekent of niet van de aarde. Natuurlijk, toen – in 1561, hadden we niet de technologie die we nu hebben – dus welk fenomeen zich ook aan de hemel voordeed, was waarschijnlijk niet van aardse oorsprong. Maar zelfs dat maakt het niet vreemd. Sommige sceptici hebben het hemelverschijnsel uit 1561 afgedaan als de verschijning van een zonnebank of een andere atmosferische gebeurtenis.

Maar gelukkig voor ons laat het geïllustreerde nieuwsbericht zien hoe de gebeurtenis was, en een tekening van een kunstenaar van het fenomeen vertelt ons dat er objecten van verschillende vormen en maten in de lucht waren.

Veel mensen hebben het gezien

Massale UFO-waarnemingen zijn niet zo gebruikelijk, maar vinden toch nog steeds plaats. In feite vond een van de meest populaire – onverklaarbare – massale UFO-waarnemingen plaats boven Phoenix, Arizona , aangezien duizenden mensen aangaven dat ze tussen 19:30 en 22:30 mysterieuze UFO’s in de lucht hadden gezien . Reis zo’n 500 jaar terug in de tijd en je ziet iets – blijkbaar – soortgelijk aan de hemel van het huidige Duitsland. Het hemelse fenomeen boven Neurenberg werd gezien door de hele bevolking van de stad, wat betekent dat het geen op zichzelf staande gebeurtenis was.

Het fenomeen was belangrijk

De massale “UFO” -waarneming boven Neurenberg was een gebeurtenis die een stempel op de mensen had gedrukt. Het was belangrijk genoeg om in een geïllustreerd nieuwsbericht te verschijnen; het bevat een illustratie van de gebeurtenis en een zeer gedetailleerde beschrijving van wat mensen zagen.

Het nieuwsbericht

Het verhaal van het hemelverschijnsel werd in april 1561 geïllustreerd op een houtsnede. Het werd gegraveerd door Hans Wolff Glaser, een drukker, bloksnijder en houtsnijder uit Neurenberg. Zijn beroemdste werk is, zoals verwacht, dat van de gebeurtenis boven Neurenberg. De afbeelding meet 26 centimeter bij 38 centimeter. Het document is momenteel ondergebracht in de  Zentralbibliothek Zürich in Zwitserland .

Lees ook:   Londen - Targeted Individuals en Brexit

Wat de broadsheet zegt

Zoals onthuld door het nieuwsbericht, vond het evenement plaats net rond dan op 14 april 1561. Het bericht luidt: “In de ochtend van 14 april 1561, bij het aanbreken van de dag, tussen 4 en 5 uur ’s ochtends, vond er een vreselijke verschijning plaats op de zon. , en toen werd dit gezien in Neurenberg in de stad, voor de poorten en op het platteland – door veel mannen en vrouwen. “

Wat de mensen zagen

De krant onthult dat de mensen van Neurenberg getuige waren van het zien van wat het beste kan worden omschreven als een luchtgevecht, die werd gevolgd door de verschijning van een enorm zwart, driehoekig object.

Een verzilverde UFO?

Een van de meest interessante objecten – voor mij – beschreven op het plano van 1561, is de verschijning van het massieve zwarte driehoekige object. Vreemd genoeg is een van de meest gerapporteerde UFO- vormen in de huidige tijd die van driehoekige UFO’s. De Phoenix-lampen werden beschreven als objecten met een driehoekige vorm. Het nieuwsbericht uit 1561 vermeldt dat het net buiten de stad is neergestort nadat het massieve object in de lucht verscheen.

Sferische en cilindrische objecten

Naast de massieve driehoekige UFO zouden de mensen getuige zijn geweest van het zien van bolvormige en cilindrische objecten in de lucht. In feite illustreert het broadsheet voornamelijk bolvormige en cilindrische objecten in de lucht. Vreemd genoeg worden tot op de dag van vandaag nog steeds bolvormige en cilindrische UFO’s in de lucht gerapporteerd.

Minder vaak voorkomende objecten

Hoewel de cilindrische en bolvormige objecten het talrijkst leken te zijn, vermeldt het plano ook de verschijning van objecten van verschillende vormen en afmetingen. Het nieuwsbericht beschrijft dat de inwoners van Neurenberg ook kruisen, globes, twee maansikkel, een zwarte speer en buisvormige voorwerpen in de lucht zagen;

“Tussen deze bollen waren een paar bloedrode kruisen zichtbaar, waartussen bloedrode stroken waren, die aan de achterkant dikker werden en aan de voorkant smeedbaar als de rietstaven, die onderling vermengd waren, waaronder twee grote staven, een aan de rechterkant, de andere aan de linkerkant, en binnen de kleine en grote staven waren er drie, ook vier en meer bollen. “

Toegeschreven aan God

Het nieuwe bericht uit 1561 beschrijft de gebeurtenissen behoorlijk goed. Het vertelt ons echter ook wat mensen dachten dat ze hadden gezien. Nergens wordt iets vermeld dat we aan technologie kunnen toeschrijven. De schrijver, Hans Glaser, onthult dat de mensen de mysterieuze objecten interpreteerden als tekenen van God;

‘Hoewel we kort na elkaar vele soorten tekenen aan de hemel hebben gezien, die ons door de almachtige God zijn gestuurd om ons tot bekering te brengen, zijn we helaas nog steeds zo ondankbaar dat we zulke hoge tekenen en wonderen van God. “

Bron

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button