web analytics
...
BuitenaardsGeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Geloof

Uitleg bijbel

Wat als er een persoon is die, van de duizenden jaarlijkse UFO waarnemingen, zowaar de inzittende/“bestuurder” heeft ontmoet van een van deze UFO’s? En wat als deze persoon informatie van dit ruimtewezen heeft gekregen die de geheime geschiedenis van het leven op Aarde verklaart evenals haar in afwachting zijnde toekomst? En wat als deze informatie decennia geleden al gepubliceerd is en erkend door duizenden mensen onder wie wetenschappers en historici?

Zou u een dergelijk boek niet willen lezen?

Deze website geeft u de mogelijkheid om deze buitengewone “Boodschap” die van buiten de sterren komt zelf te lezen.

https://nl.rael.org/home

Download de PDF via de website.

 

Lees ook:   Ancient manuscripts confirm that RA was an extraterrestrial God of Egypt

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept