...

01 december 2021

 

Uitleg bijbel

Wat als er een persoon is die, van de duizenden jaarlijkse UFO waarnemingen, zowaar de inzittende/“bestuurder” heeft ontmoet van een van deze UFO’s? En wat als deze persoon informatie van dit ruimtewezen heeft gekregen die de geheime geschiedenis van het leven op Aarde verklaart evenals haar in afwachting zijnde toekomst? En wat als deze informatie decennia geleden al gepubliceerd is en erkend door duizenden mensen onder wie wetenschappers en historici?

Zou u een dergelijk boek niet willen lezen?

Deze website geeft u de mogelijkheid om deze buitengewone “Boodschap” die van buiten de sterren komt zelf te lezen.

https://nl.rael.org/home

Download de PDF via de website.

 

Deel & let's open the minds!

Lees ook:   Anunnaki: Why this "Forbidden" Movie Never Came to the Cinemas.

Gerelateerde berichten