02 december 2020

 

Een vrouw uit Welsh bevalt van een olifanten Baby!

 photo 144386785074591_zpsbxbkvb68.png

Een vrouw uit Welsh bevalt van een olifanten Baby!

GEPUBLICEERD 13:24, 3 OKTOBER 2015

Een half mens / half olifant hybride is ontwikkeld in het Universitair Ziekenhuis van Cardiff als onderdeel van een geheime Britse regering onderzoek op de menselijke genetische manipulatie. Een ei van een anonieme donor werd met succes bevrucht met het sperma van de Olifant om de hybride te produceren.

Foto’s werden gelekt naar de lokale pers echter overheidsfunctionarissen houden zich ongelooflijk rustig over de kwestie.

Het nieuws van deze hybride brak uit in India als een eureka gejuich, want vele hindoes zijn van plan om een massale pelgrimstocht naar Cardiff te gaan ondernemen. Veel hindoes geloven dat het kind een reïncarnatie is van de hindoe-god Ganesha. Een woordvoerder van de hindoe-centrum in Splott, Cardiff, vertelde het journaal, “dit zou de meest wonderbaarlijke gebeurtenis zijn in de afgelopen 2000 voor onze mensen”.

Massademonstraties tegen menselijke hybridisatie worden verwacht in Londen en Cardiff dit weekend, zij vinden, “We kunnen niet voor God gaan spelen”. Wetenschappers debatteren over de vraag of zij zal eindigen op een school of een dierentuin. De tijd zal leren of zij meer dier of mens zal zijn en met welke trekjes zij zich zal gaan vertonen. Slagtanden zijn al begonnen te groeien rondom de de schouders.

We hebben geprobeerd om een ​​vertegenwoordiger van de Universiteit van Cardiff te spreken, maar niemand was beschikbaar voor een interview.

https://news-cast.info/

 

Vast een broodje aap, ehm olifant, maar wel een schattige fotoshop!
Awwwwww…die kan niet eens lopen nie!

Lees ook:   Best beveiligde zwerver 'woont' op een bankje voor het huis van Klaas Dijkhoff in Breda

Gerelateerde berichten