25 februari 2021

 

Dronken nummertje op achterbank politieauto

Dronken nummertje op achterbank politieauto

OCONTO –
Amerikaanse agenten dwingen over het algemeen veel respect af. Tenzij er drank in het spel is, want dan gelden er andere regels.

Foto: Oconto County Sheriff’s Department
Voorbeeld: Heather Basten en Travis Husnik, een stel dat werd opgepakt omdat zij dronken achter het stuur zat en hij nog een straf had openstaan. De twee werden met elkaar op de achterbank van een politieauto gezet voor een rit naar het bureau.
Gehijg en gekreun
De agent die hen vervoerde, zag iets gebeuren wat hij nog nooit had meegemaakt. Eerst kroop Travis op Heather en vervolgens plantte de vrouw haar benen in het plafond van de auto. Daarna volgde gehijg en gekreun. De agent zette zijn auto aan de kant om orde op zaken te stellen en kreeg dat maar met moeite voor elkaar.
De zaak kwam naar buiten via de website The Smoking Gun die over de uitspraak in de rechtszaak tegen het stel beschikt. Daaruit blijkt dat Travis 90 dagen cel heeft gekregen voor schennis van de eerbaarheid, terwijl Heather 48 dagen moet brommen en 1236 dollar aan boetes moet betalen voor dronken achter het stuur zitten en openbaar wangedrag.

https://www.telegraaf.nl/buitenland/23181644/__Dronken_nummertje__.html
Je mag ook niks meer tegenwoordig?

Lees ook:   Wijsheid 45

Gerelateerde berichten