web analytics
11:11 Dubbele getallen
Astrologie en Nummerologie

Kies Potentieel boven paniek: Astrologie voorspelling 15 – 22 maart

Kies Potentieel boven paniek: Astrologie voorspelling 15 – 22 maart

The Moon – Soul Cards

Terwijl landen over de hele wereld blijven optreden en reageren op de coronavirusepidemie, weerspiegelt de astrologie van deze week het veranderende zand om ons heen. De stelregel van de astroloog is ‘zoals hierboven, zo beneden’, en de huidige astrologische situatie weerspiegelt symbolisch wat we hier op aarde voelen. Mercurius beweegt zich terug in Vissen, waardoor het denken wordt vertroebeld en mogelijk paniek en angst worden vergroot. Deze waterige energie is gemakkelijk te verwarren en extreem gevoelig; aangezien de dingen dagelijks veranderen, is het gemakkelijk om overweldigd en onzeker te zijn over wat je zou moeten doen. Gelukkig weerspiegelt Mercurius in Vissen ook een verhoogde intuïtie en hogere bewustzijnsniveaus. Luister bij twijfel naar je hart – proberen te vertrouwen op de rede of statistieken alleen zal deze week niet veel ijs snijden.

De kosmos brengt ons deze week wel een evenwichtspunt, in de vorm van de equinox (lente op het noordelijk halfrond, herfst op het zuidelijk). Dit is een dag waarop licht en donker en overal ter wereld in balans zijn, en waar dag en nacht bijna precies gelijk zijn. We kunnen deze energie gebruiken om te pauzeren en te proberen onze eigen gedachten en verwachtingen opnieuw in evenwicht te brengen. Het lijkt alsof ‘normaal’ voor ieder van ons de komende weken dramatisch gaat veranderen, dus kom nu op adem en kalmeer.

Op vrijdag staat Mars samen met Jupiter in een show van moed, vertrouwen en optimisme. Dit is een moment van echte kansen en mogelijkheden. Ieder van ons kan op dit moment kiezen hoe we onze innerlijke krijger voorgoed kunnen kanaliseren. Ondanks de beperkingen die van invloed kunnen zijn op uw dagelijks leven, kunt u hier nog steeds een gevoel van doel vinden en een wil om dingen beter te maken, niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw gemeenschap.

Eind deze week verandert Saturnus in Waterman, en dit kan een game-changer zijn. Waterman-energie, geregeerd door Uranus, is moedig in tijden van tegenslag en niet bang om zich op onbekend terrein te begeven – zeer geschikt, omdat we ons aanpassen aan omstandigheden die de meesten van ons nog nooit eerder hebben meegemaakt. De emotionele onthechting die deze sfeer met zich meebrengt, is handig om weg te komen van paniek en verward denken. Saturnus behandelt de structuren en regels in ons leven, en tijdens Saturnus ‘doortocht van Waterman zullen deze worden opgeschud, ontbonden en uiteindelijk opnieuw worden gestructureerd tot iets heel anders – het’ nieuwe normaal ‘, opnieuw. Dit is ook een intens wetenschappelijke en innovatieve energie. Vanaf hier en nu wordt de zoektocht naar antwoorden en oplossingen intenser.

Lees ook eens:   Je ascendant

Ram
Uw moedige leiderschap is nu meer dan ooit nodig. Terwijl de zon in je teken komt, stap je op en neem je de leiding. Op het werk komen de kansen dik en snel, zelfs als uw werkomstandigheden meer onder druk staan ​​dan normaal. De beste manier om de komst van de zon in Ram te eren, is door ja te zeggen – zelfs als, of vooral als ja te zeggen, je zenuwachtig maakt.

Stier
Er wordt je gevraagd een beslissing te nemen, maar je hebt het gevoel dat je niet genoeg feiten hebt om je keuze op te baseren. Luister naar je instinct. In je buik heb je het antwoord al. Zodra u weet wat uw beslissing is, moet u deze snel implementeren. Als je dithert, zal te veel tijd om jezelf opnieuw te raden de stimulans doden die je had kunnen hebben.

Tweeling
Vergeef, zelfs als je het niet kunt of wilt vergeten. Dit is niet het moment om wrok te koesteren. Of het nu een familielid is dat uw hulp nodig heeft of een collega die ondersteuning nodig heeft, maak er een week van waarin u deel uitmaakt van de oplossing en geen deel van het probleem. Het draait allemaal om teamwork en om het loslaten van negatieve gevoelens uit het verleden.

Lees ook eens:   Orakel pagina inclu astrologie

Kanker
Stem af op de behoeften en wensen van je partner, vooral als ze bang of angstig zijn. Er is deze week een spiritualiteit rond je relatie die erg verhelderend kan zijn. Kijk naar zielengroepen of gezamenlijke regressie uit het vorige leven als je meer wilt weten over de diepe en eeuwige band die je bij elkaar houdt.

Leo
Besteed wat tijd aan het nadenken over uw algehele gezondheids- en welzijnsbaseline. Kijk naar uw dieet, uw slaapgewoonten, de hoeveelheid lichaamsbeweging die u krijgt en uw veerkracht voor de geestelijke gezondheid. Ga eventuele angsten over de huidige situatie tegen door ervoor te zorgen dat u mentaal en fysiek in topvorm bent.

Maagd
Je bent creatief bezig, dus laat je emoties deze week door kunst naar buiten komen – je weet nooit hoe wat je produceert iemand anders zou kunnen inspireren. Dit is ook een goed moment om te onthouden dat spelen helend is, zelfs als volwassene. Je bent een geboren zorgenmaker, dus tijd doorbrengen met wat rommelen met familie en vrienden zal veel doen om je ziel te kalmeren.

Weegschaal
Het draait deze week allemaal om thuis en huiselijkheid – hoewel als je jezelf isoleert of thuis moet werken, je het misschien geen erg vredige haven zult vinden. Doe wat je kunt om van je huis je toevluchtsoord te maken. Je rommel opruimen is een goede manier om te beginnen, hoewel je misschien ook wilt nadenken over het opknappen of het maken van een mini-altaar.

Schorpioen
Netwerken kan door omstandigheden sterk worden verminderd, maar u wilt deze week nog steeds verbinding maken met zoveel mogelijk verschillende mensen. Maak optimaal gebruik van sociale media op het werk of in het bedrijfsleven. Schrijf in je persoonlijke leven een goede ouderwetse liefdesbrief of maak een gedicht om geliefden te laten weten hoe je je voelt.

Lees ook eens:   De eerst horoscopen werden gemaakt door Sumeriërs

Boogschutter
Geldzorgen zouden moeten afnemen dankzij de Mars-Jupiter-ontmoeting, maar als de manier waarop u uw brood verdient wordt beïnvloed door de huidige omstandigheden, probeer dan kalm te blijven. Je wordt getoond dat je materieel veel minder nodig hebt dan je denkt dat je hebt. Neem verstandige financiële beslissingen met goed advies – laat u niet in paniek brengen door een schokreactie.

Steenbok
Je kalme en feitelijke aard kan anderen deze week echt helpen, maar vermijd de verleiding om te paternalistisch te zijn. Je hebt de neiging om de leiding te nemen, maar je moet geliefden hun eigen beslissingen laten nemen. De huidige crisis kan kansen op het werk of in het bedrijfsleven met zich meebrengen – als u de kans krijgt om te schitteren, en u kunt dat ethisch verantwoord doen, moet u die grijpen.

Waterman
U zoekt spirituele antwoorden op een praktische crisis, maar u kunt gefrustreerd raken als u gewoon meer vragen vindt. Jouw taak deze week is om te begrijpen dat we geen antwoorden hebben – en dat dit in orde is. Blijf zoeken, blijf zoeken, blijf vragen stellen. Blijf mediteren, bidden of genezing uitzenden. Je spirituele activiteiten zijn waardevol.

Vissen
Je medelevende karakter komt tijdens deze crisisperiode goed tot zijn recht en je zult er alles aan willen doen om vrienden, buren of collega’s te helpen die het moeilijk hebben. Dat is prijzenswaardig, maar je moet jezelf ook beschermen. Neem geen risico’s met uw gezondheid. Dat omvat ook uw mentale gezondheid, omdat u zich misschien extreem emotioneel en een beetje overweldigd voelt. Krijg de ondersteuning die u nodig heeft.

 

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥