web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Dus nog steeds de Verenigde Staten? Informatie over coronavirus gevonden in het American Journal voor 2015

Dus nog steeds de Verenigde Staten? Informatie over coronavirus gevonden in het American Journal voor 2015

Zelfs 5 jaar geleden voerden Amerikaanse wetenschappers experimenten uit met het Chinese vleermuiscoronavirus, waarbij kunstmatig een hybride virus werd gecreëerd in het laboratorium dat mensen kon infecteren. Is het mogelijk dat dit specifieke virus de wereldwijde epidemie veroorzaakte?

Zoals u zich herinnert, stelde een vertegenwoordiger van het ministerie van Buitenlandse Zaken van China, Zhao Lijian, een paar dagen geleden op zijn twitter voor dat het Amerikaanse leger het COVID-19-coronavirus het land in zou kunnen brengen .

Hoe dit precies kon gebeuren, gaf hij niet aan, maar misschien via de Amerikaanse ambassade in Wuhan. Overigens zijn alle medewerkers van deze ambassade al in een vroeg stadium van de epidemie met spoed geëvacueerd.

Chinese media hebben gesuggereerd dat Lijiang de aanwezigheid van Amerikaanse soldaten in gedachten had tijdens de World Summer Military Games in Wuhan, van 8 tot 27 oktober. De Verenigde Staten was een van de meer dan honderd landen die eraan deelnamen.

De Amerikanen waren erg opgewonden over deze beschuldigingen en Zhao Lijiang werd op Twitter geroepen voor een serieus gesprek met vertegenwoordigers van het ministerie van Buitenlandse Zaken na zijn post op Twitter. Het gebeurde op 13 maart.

Maar de volgende dag verspreidde zich nieuwe sensationele informatie in sociale netwerken. Iemand ontdekte dat het Amerikaanse tijdschrift Nature Medicine in 2015 een wetenschappelijk artikel publiceerde over een coronavirus dat kunstmatig in een laboratorium is gemaakt. Link naar dit artikel.

Het artikel meldde met name dat Amerikaanse wetenschappers in 2013 geïnteresseerd raakten of het mogelijk is om mensen te infecteren met coronavirus, dat in de natuur voorkomt bij wilde dieren. Voor dit doel begonnen ze het coronavirus te bestuderen dat in het lichaam van Chinese vleermuizen is aangetroffen.

Lees ook:   Gemeentes die kinderen uit huis plaatsen

Dit coronavirus in een tijdschriftartikel heette SHC014 en er werd opgemerkt dat het vergelijkbaar is met coronavirus, dat in 2002-2003 een epidemie van SARS veroorzaakte.

Wetenschappers hebben het enigszins genetisch “gemodificeerd”, waardoor een chimeer type oronavirus is ontstaan. Een deel van deze nieuwe soort is gemaakt van het SHC014-virus, een deel van het SARS-virus dat bij mensen voorkomt. Vervolgens werd deze chimere stam getest op laboratoriummuizen en het bleek dat hij de muizen met succes infecteerde, hoewel hij ze niet doodde.

Op basis van deze gegevens werd de angst bevestigd dat vleermuiscoronavirus mensen daadwerkelijk zou kunnen infecteren.

Toen de afgelopen twee dagen steeds meer artikelen op het netwerk verschenen, waarin de Amerikanen werden beschuldigd van het creëren van een nieuw coronavirus, verscheen er in dit artikel uit 2015 een nieuwe notitie van de redactie. Het geeft dit aan:

‘We begrijpen dat dit verhaal wordt gebruikt als basis voor niet-geverifieerde theorieën dat het nieuwe COVID-19-coronavirus kunstmatig is gemaakt. Er is echter geen bewijs dat dit waar is. Wetenschappers geloven dat dieren de meest waarschijnlijke bron van COVID-19 zijn.’ .

Desalniettemin blijven er geschillen bestaan ​​en deze nota bewijst in feite niets.

Bron

Het zou eens niet!?
De meeste oorlogen worden veroorzaakt dankzij Amerika.

Mocht het waar zijn dat zij dit soort dingen uithalen hoop ik dat die regering…wie dat ook allemaal moge zijn…?
Vaak de mega rijken die een land besturen…dat zij hun karma krijgen!
Zsm….

Je mag niet spelen met mensenlevens!
Nooit…

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥