web analytics
...
AstrologieGezondheid & Uiterlijk

Astrologie De Coronavirus-uitbraak

De Coronavirus-uitbraak

Op 7 januari 2020 kondigde de Chinese regering aan dat ze de oorzaak van een nieuwe soort griepachtige besmetting had geïsoleerd, die ze de nieuwe (‘nieuwe’) coronavirus noemde. Als onderdeel van een grote klasse virussen, waaronder verkoudheid, MERS en SARS, had de nieuwe ziekte al eind december 2019 ten minste één leven opgeëist voordat deze werd geïdentificeerd. Tot op heden zijn ten minste 259 mensen bezweken aan het virus, dat zich nu heeft verspreid naar meer dan een dozijn landen, waarvan er meer dan 12.000 bekend zijn als besmet. Meer dan 60 miljoen mensen zijn opgesloten in China en internationale onderzoekers racen om een ​​vaccin te ontwikkelen voordat de besmetting een wereldwijde pandemie wordt. De Amerikaanse regering heeft aangekondigd dat met ingang van 2 februari nd, zouden alle vreemdelingen die de afgelopen 14 dagen China hadden bezocht, het land niet mogen binnenkomen en zouden alle Amerikanen die uit China terugkeren in quarantaine worden geplaatst.

In deze analyse zullen we asteroïden China, Hubei en Wuhan gebruiken voor het land, de provincie en de stad waar het coronavirus voor het eerst werd aangetroffen; Apollo, Asclepius, Panacea en Chiron als gezondheidsgerelateerd; en Koronis, zo dicht mogelijk bij “corona”.

CV Wuhan
Het coronavirus ontstond voor het eerst in de provincie Hubei in China; asteroïde Hubei verbindt Neptunus, terwijl asteroïde China zich tegen asteroïde Koronis verzet

Toen China het virus geïdentificeerd op 7 januari th , de Zon en Neptunus waren precies sextiel elkaar van 16 Steenbok en Vissen, aan de voet van een Yod of Vinger of Destiny, met inconjuncts om Panacea en Lachesisop de top, respectievelijk op 18 en 19 Leo. De zon brengt verlichting en bewustzijn (dus identificatie als het ware); Neptunus regeert over ziekenhuizen, verspilling en obscure of moeilijk te diagnosticeren ziekten (met Vissen die ziekten regeren met slijmafscheiding); Wondermiddel regeert medicijnen en kuren; en Lachesis is vernoemd naar het mythische Griekse lot dat de spanwijdte van het leven bepaalt en mogelijke sterfte in de vergelijking brengt. Binnen de bol van de zon bevindt zich Mercurius op 14 Steenbok, koppennieuws, en de Saturnus / Pluto-conjunctie op 22 Cap, die de oude en moderne heren van de dood verenigt, met Saturnus ook geïdentificeerd met officiële overheidsacties en quarantaine, terwijl Pluto de vervuiling regeert. Reizen met Neptunus is asteroïde Hubei op 20 Vissen, genoemd naar de provincie waar de uitbraak plaatsvond. Neptunus suggereert ook de ‘onzichtbare’ aard van de infectie,

CV Apollo
Koronis en Apollo zijn eerder samen geweest, als mythische minnaars, maar het eindigde niet zo goed, met Koronis gedood door Apollo’s zus voor haar trouweloosheid; asteroïden Apollo en Koronis kwamen samen op de dag dat het coronavirus werd geïdentificeerd

Tegenover de toppunten van de Yod, op 15 Waterman, staat asteroïde Koronis, die die dag exact in verband is gebracht met asteroïde Apollo. Apollo is vernoemd naar de Griekse god van genezing, pest en ziekte, en hij heeft een mythische resonantie met Koronis, genoemd naar een van zijn geliefden die hem Asclepius droeg, een kleine godheid ook geïdentificeerd met genezing. Hun huidige reünie heeft ons bewustzijn van het virus voortgebracht dat het dichtst fonetisch resoneert bij Koronis zelf. Ook tegenstander Koronis / Apollo is asteroïde China op 8 Leo, het land waar het nieuwe coronavirus voor het eerst opdook; het kwadraat van China is Uranus op 2 Stier, die de paniek regeert die het virus kan veroorzaken en de technologie die zal worden gebruikt om het te verslaan. In quarantaine 60 miljoen mensen zou een verstandige voorzorgsmaatregel te zijn, maar het is ook een die getuigt van een paniekerige reactie van de Chinese regering, die de stad van Wuhan vergrendeld op de 23 rd , als het land werd het vieren van zijn nieuwe maanjaar.

CV wuhan2
Op 23 januari sloot China de stad Wuhan, het centrum van de uitbraak, af met zijn 11,8 miljoen inwoners; asteroïde Wuhan bevindt zich in een niet benijdenswaardige positie, samengevoegde centaur Pholus, die betrekking heeft op massale sterfgevallen, en sextiel Damocles, het noodlot hangt boven

Lees ook:   130 Amerikaanse diplomaten kampen met hersenbeschadiging van mysterieuze ziekte

Asteroïde Wuhan bevindt zich in een bijzonder kwetsbare positie; bij 29 Boogschutter verbindt Wuhan de centaur Pholusbij 2 Steenbok, met Jupiter ook binnen bol van 8 Cap. Pholus houdt verband met massaslachtoffers, door welke oorzaak dan ook (of het nu gaat om massale schietpartijen, bomaanslagen, natuurrampen zoals tyfoons en aardbevingen of epidemieën), en Jupiter doet iets om op te blazen of te verhogen wat het aanraakt, intimiderend dat deze besmetting mogelijk moeilijk te beheersen kan worden of bevatten, resulterend in vele duizenden slachtoffers wereldwijd. Wuhan / Pholus in de ‘geboortekaart’ van het virus is een duidelijke indicatie dat het dodental waarschijnlijk, althans voor de stad Wuhan, extreem zal zijn. Het hebben van de Saturnus / Pluto-conjunctie ook in die grafiek suggereert dat dit iets diep verankerd kan worden met een hoog sterftecijfer, moeilijk, zo niet onmogelijk, uit te roeien.

Een groot kruis van Wuhan / Pholus tot asteroïde Nemesis op 26 Maagd, TNO Chaos op 25 Tweelingen en centaur Chiron op 1 Ram geeft het potentieel aan voor een grote gezondheidscrisis (Chiron, ook met de ondertoon van “ongeneeslijk”) die grote verwarring veroorzaakt en onrust (chaos), resulterend in ruïne of ondergang (Nemesis). Nemesis is ook stationair en staat op het punt om 10 dagen later retrograde te draaien, waardoor het een ingebedde factor in de grafiek wordt en de neiging benadrukt om op te treden als een spoiler, antagonist of aartsvijand.

CV niezen
Een stationaire asteroïde Hygiea waarschuwt ons om onze nies te bedekken, het weefsel weg te doen en handen grondig en vaak te wassen, als de beste verdediging tegen infectie totdat een vaccin is ontwikkeld

Ook stationair is asteroïde Hygiëne op 27 Taurus, precies samengevoegd TNO Sedna . Samen bieden deze mogelijk het beste medische advies dat we in dit stadium hebben om de verspreiding van het virus te voorkomen. Hygiëne  heeft betrekking op sanitaire voorzieningen, en veelvuldig handen wassen, dragen en weggooien van vervuilde weefsels door niezen en neusblazen, enz., Is een ruwe maar effectieve verdediging. Sedna heeft betrekking op isolatie en quarantaine van de geïnfecteerde, samen met het vermijden van openbare ruimtes en het gebruik van een gezichtsmasker wanneer blootstelling onvermijdelijk is, zal ook helpen om de besmetting te beperken. Hygiea / Sedna combineert in een grote driehoek met Nemesis en Saturnus / Pluto en definieert de inzet als we deze praktische richtlijnen negeren.

Precies sextiel voor Wuhan is asteroïde Asclepius op 29 Waterman, reizen met Achilles op 27 Waterman en Damocles op 24. Dit identificeert de gezondheidscrisis (Asclepius) als een inherente zwakte of kwetsbaarheid (Achilles), die een potentiële ondergang hangt die boven hangt (Damocles) ).

Koronis gaat natuurlijk door met het passeren van de hemel; op 2 februari nd , zoals het reisverbod en quarantaine US trapte in, precies samengevoegd Damocles op 25 Waterman, een openlijke erkenning door de regering van het dreigende gevaar. The Sun zal conjunct gaan met  Koronis op 23 februari rd 3 Pisces, misschien wel het verstrekken van nieuws van een vaccin of een beter begrip van hoe de bestrijding van het virus. Koronis zal gaan naar conjunct Achilles op 9 Vissen op 9 maart th , die we kunnen hopen klapt het script en onthult het virus’ eigen kwetsbaarheid voor de moderne geneeskunde, maar daarentegen kan onze verzwakte positie te bevestigen.

Koronis gaat om Pholus vierkant op 9 mei th ; als er tegen die tijd geen effectief vaccin is ontwikkeld en breed wordt verspreid, kijken we misschien naar een pandemie met massale slachtoffers.

The Coronavirus Outbreak

 

ASTROLOGIE, NEPTUNUS IN VISSEN EN CORONAVIRUS, DEEL TWEE: NEPTUNUS EN PANDEMIEËN

 Astrologie , huidige gebeurtenis

De vorige keer stelde ik je voor aan FibBash ( KLIK HIER als je het hebt gemist ). FibBash wil je laten geloven dat het Wuhan-coronavirus een moderne plaag zal worden, simpelweg omdat Neptunus in Vissen is. Dat is natuurlijk balderdash – om nog maar te zwijgen over het weergeven van een fundamenteel gebrek aan begrip van basisastrologie.

Lees ook:   Genetische manipulatie: genetische veranderingen ten koste van de gezondheid?

Maar: stel dat ik het mis heb. Zal een beoordeling van echte, werkelijke geschiedenis die echt gebeurde, mijn waanidee ongedaan maken? Laten we het uitzoeken!

Hoewel het moeilijk is om exacte slachtoffercijfers te hebben voor een bepaalde epidemie, laten we eens kijken naar de grootste uitbraken van ziekten in de geschiedenis en kijken waar Neptunus destijds was.

Aziatische grieppandemie, 1957
Geschat dodental: een tot twee miljoen mensen.
Neptunus in Schorpioen, vervolgens retrograde naar Weegschaal.

Typhus, 1945
Geschat aantal doden: moeilijk te bepalen, maar alleen al in Rusland drie miljoen doden.
Neptunus in Weegschaal.

Cocoltzli-epidemie, 1576
Geschat dodental: onbekend, maar enkele miljoenen.
Neptunus bij kewwft.

Plague of Justinian, 541-542 AD
Geschat dodental: 25 miljoen mensen.
Neptunus in Vissen, maar lees verder …

Antoninepest, 165-180 n.Chr.
Geschat aantal doden: 5 miljoen
Neptunus in Schorpioen (165 n.Chr.) Aan Neptunus in Boogschutter (180 n.Chr.)

De derde pestpandemie, 1855 tot 1875
Geschat dodental: slechts een tekort van 10 miljoen
Neptunus in Vissen (1855) tot Neptunus in Taurus (1875) (piekte tijdens Neptunus in Ram)

The Black Death, 1334
Geschat dodental: ongeveer 25 miljoen
Neptunus in Steenbok

Spaanse griep, 1918-1920
Geschat dodental: 20 tot 50 miljoen
Neptunus in Leo

HIV-AIDS, voor het eerst gemeld in 1981-heden
Geschat aantal doden: 25 miljoen doden
Neptunus in Boogschutter tot Neptunus in Vissen. Maar: aangezien de werkelijke dodelijke slachtoffers en de verspreiding van HIV de afgelopen jaren zijn afgenomen, moeten we Neptunus in Vissen dan ook krediet geven voor het ‘genezen’ van AIDS? Nee, want dat zou dom zijn.

***

Ik zal je niet vervelen met een lange uitweiding over Bayesiaanse waarschijnlijkheid of met standaarddeviatie om de statistische significantie te bepalen. Laat in plaats daarvan dit blogbericht zien aan je wiskundevriend en vraag zijn of haar mening. Dit is hoe je gesprek zal klinken:

JIJ: Is er een bepaalde statistische betekenis voor Neptunus in Vissen en uitbraken van grote pandemieën?

UW MATHEMATISCHE BUDDY: (duurt een paar seconden om dingen op een rekenmachine uit te werken) Nee. Helemaal niet. Heb je niets beters om je zorgen over te maken?

Eindelijk nog een emissie van het gemartelde toetsenbord van FibBash:

“Bereid je nu voor op de tweede helft van de doorvoer van Neptunus door Vissen, voor MASS HYSTERIA, wat een wereldwijde pandemie zeker kan veroorzaken (ja, hysterie wordt ook geregeerd door Neptunus, pagina 65). Voor het grootste deel van de doorvoer van Neptunus door Vissen tot nu toe heeft het zich zeer kwaadaardig gedragen, waar ik zeker van ben dat iedereen het daarmee eens kan zijn. Er komt geen einde aan het zicht totdat Neptunus in Ram komt. ‘

(Ik denk dat FibBash “massale paniek” betekent, niet “massahysterie”)

Van Dictionary.com:

“Massahysterie

zelfstandig naamwoord psychologie.
een aandoening die een groep personen treft, gekenmerkt door opwinding of angst, irrationeel gedrag of overtuigingen of onverklaarbare symptomen van ziekte. ”

Maar in het geval dat FibBash eigenlijk ‘massahysterie’ betekende, ga je gang en zoek je alle gevallen van ‘massahysterie’ op die zijn vermeld op de Wikipedia-pagina die aan het onderwerp is gewijd. Zelfs zonder efemeride, is het vrij eenvoudig om te zien dat ze vrij gelijkmatig zijn verdeeld door de geschiedenis, en het lijkt vrij onwaarschijnlijk dat Neptunus in Vissen een bepaalde dader is – of dat Neptunus in Ram er ook geen wondermiddel voor is.

Maar weet je één ding Neptunus in Vissen echt is goed voor? Verspreiden van verkeerde informatie op internet. Goed gedaan, FibBash! Hier is je medaille en je aluminium hoed.

***

Wacht, je bent NOG STEEDS bezorgd dat het Wuhan-coronavirus het begin is van iets echt groots en verschrikkelijks? Oké, vertel je wat: kom de volgende keer terug en ik zal je angsten opvangen … en ze nemen ze (meestal) weer weg met meer redeneringen.

Astrology, Neptune In Pisces, And Coronavirus, Part Two: Neptune And Pandemics

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept