web analytics
...
Wetenschap

Cellulaire reacties op grafeenoxide

Cellulaire reacties op grafeenoxidevellen: effect van laterale dimensie en het oxidatieve stressparadigma Dr. Sandra Vranic, Nanomedicine Lab, Faculteit Medische & Humane Wetenschappen & National Graphene Institute, University of Manchester, Manchester (VK) 19 Grafeen in nanogeneeskunde en nanotoxicologie CLINAM 2016 – dag 2 Hal Singapore 28.6.16

Lees ook:   Het experiment met GMO-muggen faalde verpletterend en maakte alles erger

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept