web analytics

Ronde bol UFO met raampjes

Dit is de volledige 12 minuten durende, originele resolutieband van de niet-geïdentificeerde bol die in 2014 boven Rick Ybarra’s achtertuin werd aangetroffen. Ybarra sprak twee weken geleden met ons en legde uit dat hij een werknemer was bij het Ministerie van Defensie. Een uitgesproken metalen uiterlijk, drie staafachtige aanhangsels en stop/start-beweging definiëren deze behuizing. Ybarra schatte dat het 4 tot 6 voet groot was en 400 voet boven de grond. Hij dacht dat het misschien een ballon was, maar het object vertoonde wel een andere beweging dan de heersende winden (8:159:30mark), en leek geen consistent pad te volgen, zoals een ballon zou doen. Toch kan het object kenmerken vertonen van iets dat aan een ketting draait, hoewel dat waarschijnlijk ter discussie staat

Lees ook:   UFO vliegt over Glendale, Arizona 2021

Gerelateerde artikelen

Back to top button