web analytics
11:11 Dubbele getallen
Tweelingzielen

Valse tekens nep Tweelingvlam Relatie

Valse tekens nep Tweelingvlam Relatie

What is unconditional love?, it's a love that exists no matter the conditions. Nothing can change this love, not even time. 💖by…

Hoe weet je zeker dat de persoon waarvan je gelooft dat hij je tweelingziel is, eigenlijk een valse tweeling is?

The SOUL remembering its Sacred Divine Path on Earth, and the desire for unity within, is part of the Twin Flame journey of passionate yearning. It is the Twin Flame path that may assist in transcending the limitation of duality consciousness and to vibrationally embody Oneness within. Twin Flames are the exact *ONE* SOUL vibration, being the masculine charge and the feminine charge of the ONE soul frequency..

Dit is een antwoord voor de tweelingvlammen die zich niet bewust zijn dat ze tweelingvlammen zijn, ofwel totdat het hen werd verteld, ofwel totdat ze ontwaakten.

-Als ze je te gemakkelijk opgeven.

-Als ze niet om je geven.

-Als ze je niet missen.

-Als ze niet hun best doen om je te zien.

Als je die drang niet voelt om ze een beetje te vermijden omdat je alle liefde die ze brengen niet aankan, dan is het niet je tweelingziel, in het begin wil je rennen en je verstoppen, en je ongemakkelijk en niet klaar voelen, maar je echte tweelingbroer vlam toont geduld, ze WACHTEN OP JE, weer het is 9 maanden tot een jaar Of langer, waarom wachten ze? Omdat ze al voor je wakker zijn en ze niet kunnen helpen, maar diep van binnen een drang voelen om bij je te zijn, jullie waren tenslotte vele levens eerder samen. In feite wachten ze. Ze vinden een manier om contact met u op te nemen. Omdat ze van je houden, omdat ze er niets aan kunnen doen, omdat het al voorbestemd was door het goddelijke, de ene persoon wordt altijd eerst wakker en leert dat ze elkaars tweelingziel zijn voordat de ander dat doet. De persoon die ontwaakt is, laat zien dat hij je ware tweelingvlam is door niet op te geven, en niet op een griezelige manier, maar op een geduldige manier. Soms vertellen ze je dat je  hun tweelingvlam bent.

Lees ook eens:  Ogen spiegels van de ziel en kijken in de ogen van een ander

Als ze je op een dag geen bericht sturen, zullen ze je binnen een paar dagen missen, ze zullen je niet vergeten en ze zorgen voor je, ze zullen je laten gaan, omdat ze van je houden, maar ze zullen altijd willen weten hoe het met je gaat, of jullie allebei een relatie hebben of niet. Jullie zijn allebei eerder samen geweest en jullie zijn allebei elkaars ziel, als één, daarom zullen ze, als het je ware tweelingvlam is, van je houden, of je nu bent met hen, in een relatie of niet.

Een valse tweelingziel geeft het na een bepaalde tijd op.

Het lukt hen niet om contact te houden.

Het maakt niet uit hoe je bent, wenst je niet het beste, wil je alleen om egoïstische redenen.

Een valse denkt niet vaak aan je.

Een valse zal zich koud tegen je gedragen.

Een valse zal zijn liefde voor jou niet toegeven.

Ga voor de zekerheid naar een helderziende, je kunt ook jullie beide horoscopen bekijken. Maar meestal zul je het weten door hun acties en hoe ze je laten voelen. Tonen hun acties aan dat ze erom geven? Geven ze het op ondanks uw gebrek aan aandacht? Omdat het gebruikelijk is dat de ontwaakte tweeling hun tweelingziel negeert, maar na verloop van tijd zul je het voelen: ze zijn liefde, hoe ze voor je zorgen, ze zullen geduldig zijn en gewoon contact willen houden. Een tweelingziel houdt van je en wil niets anders van je dan liefde.

Lees ook eens:  Tweelingzielen op Aarde – Ontmoeting- herkenning- doel

mooi ....

Vraag het gewoon aan je ziel, voel het in je hart en je zult het weten. Soms houdt onze geest ons zo graag in cirkels dat we onszelf in verwarring brengen en ons stress bezorgen.

Als je onderste lichaamsgebied geen beetje kissey kissey met hen wil, dan is de kans groot dat ze dat niet zijn. Een tweeling werkt op alle chakra’s, dus als er geen seksuele aantrekkingskracht is, dwz de sacrale chakra’s, betwijfel ik ten zeerste dat ze iets anders zijn, dan iemand die je goed kende in je vorige leven.

Als je het gevoel hebt dat ze niet bij je passen, dan is het een valse tweeling.
Een valse tweelingziel  laat je in jezelf kijken en je leren dat het oké is om van jezelf te houden. Wanneer je in Unie komt met de echte, zullen ze je leren anderen te helpen. Daarom is scheiding belangrijk, je kunt anderen niet helpen zonder eerst te leren jezelf te helpen en een echte tweeling kan jou dat niet leren.
Een valse tweeling zal óf als magie verdwijnen als het moeilijk wordt, óf zeggen dat het moeilijk is en ze zullen niet leren of groeien over waar jullie voor vochten. Dit komt omdat het niet de bedoeling is dat ze voor altijd bij je zijn. Dit kan ook een niet-ontwaakte tweeling zijn. Er zal echter nog steeds een bepaald aspect van groei tussen jullie zijn, hoe klein het ook is.
Hoewel de dingen niet altijd kalm zullen zijn als je tweelingziel niet wakker is, zal het zo goed aanvoelen als een familielid, zoals de hemel zou hebben gestuurd als ”wauw, ik hou hiervan”. Als ze een valse tweeling zijn, zelfs in de rust, zal het niet 100 procent goed aanvoelen, het zal niet 100% comfortabel of als familie voelen.

Lees ook eens:  Onzichtbare Verbintenissen

Ook een valse tweeling, je kunt je geen leven voorstellen zonder de echte tweeling.

Op zich bestaat een valse tweelingziel niet, je hebt een tweelingziel en soulmates, maar een valse betekend gewoon dat jij denkt dat diegene het is en diegene is het dus niet.
Dus wat jij waarneemt is niet de waarheid.
Hoe herken je dan de tweelingziel om jou heen door te letten op wat jij ervaart in contact met die ander.

Valse tweeling is een term die wordt gebruikt voor “iemand die ten  onrechte

iemand als zijn tweelingvlam aanneemt”. En na verloop van tijd zouden ze beseffen dat de persoon niet hun tweelingvlam is.

 

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥