...

20 juni 2021

 

Ben je een lichtwerker?

Ben je een lichtwerker?

schlangenkraft kundalini - Google-Suche:
Mensen schrikken vaak als ze bepaalde eigenschappen waarnemen bij mensen die verlicht zijn.

Ben jij een verlicht persoon, een lichtwerker of ken je iemand die dit is.
Heb dan respect voor hen.
Want zonder hen zou de aarde veel donkerder zijn dan nu het geval is.
Zij brengen licht naar de aarde.
Lichtwerkers tonen de weg voor iedereen, zij zijn de fakkel dragers, die het licht van deze planeet in balans houden, ze zijn naar de aarde gekomen om de planeet met een verschuiving naar een hoger bewustzijn te helpen.

Ze zijn buitengewone wezens en zijn gekomen om hun lichtwerker missie te vervullen. Lichtwerkers dragen dit licht in hun ziel met zich mee om te verlichten. De meeste lichtwerkers zijn genezers maar hoe ze dingen genezen is volledig aan hen en dit doen zij op hun manier.

Een aantal van hen hebben een belangrijke rol in het onderwijzen van mensen, of zijn paranormale genezers, sommigen doen hun werk op een subtielere manier. Als een lichtwerker in de fysieke wereld komt, hebben ze soms moeite om hun licht binnenin henzelf terug te vinden. Lichtwerkers vergeten soms hun missie en doel, vaak wordt hun licht helemaal gedoofd, door nare dingen die zij meemaken op aarde en omdat zij gevoeliger zijn dan doorsnee mensen. Dit raakt hen veel harder nml en dit kan het licht in hen doen uitdoven.
Wanneer het licht weer “aan” is , gaan de lichtwerkers op hun reis van zelfontdekking en proberen ze zichzelf te genezen. Maar, helaas, wanneer hun licht “uit” is gegaan, kan de lichtwerker soms een darkworker worden die woont in de schaduw op zoek naar manieren om hun licht opnieuw te vinden. Dit is een zeer moeilijke procedure voor lichtwerkers om door te gaan, maar tot hun licht weer fel schijnt, worden ze steeds gedrevener en krachtiger om hun missie te hervatten.

En, nog een ding – alle lichtwerkers hebben verschillende missies! Maar, hun primaire doel is om mensen te helpen door middel van hun schaduwen en het terugvinden hun licht. De meeste lichtwerkers zijn verantwoordelijk voor het uitbalanceren van de energie van de angst met de energie van de liefde. Lichtwerkers zijn geweldig in het manifesteren en de meeste kunnen vaak dingen laten gebeuren met alleen hun gedachten.

Ze hebben speciale unieke vermogens om te genezen en dit maakt dat iedereen zich comfortabel en veilig voelt bij hen. Ze zijn ook zeer intuïtief en hebben een immense paranormale begaafdheid! En ja, lichtwerkers zijn ook zeer gevoelig voor energie. U kunt een lichtwerker tegen komen op je pad wanneer je moeilijke tijden meemaakt of de tijd is aangebroken van je ontwaken, zij zijn de mensen die jou helpen hun doel in het leven te realiseren.

Vier tekenen die duiden op het feit dat jij een lichtwerker bent.
1.) Je merkt dat je niet past in welk type van een klasse of groep dan ook

Lees ook:   Astraal reizen

Allereerst, zul je merken dat het gevoel van verkeerd begrepen worden wordt versterkt. Je voelt je niet als zijnde dat je behoort “tot deze wereld”. Je wilt ergens gewoon terugkeren “terug te keren naar (een t) huis.” De dingen die je vroeger gemakkelijk kon verdragen verdraag je niet langer meer.
Lichtwerkers hebben zeer weinig interesse in de (fake)media en wat andere mensen verkopen als zijnde”normaal.” Spiritualiteit wordt een manier van leven en er is geen noodzaak om deel te nemen in één religie of filosofie.

2) Je weet dingen (zonder dat iemand je dit vertelde)

Veel mensen vinden dat griezelig, hoe kun jij zomaar iets weten en hoe kan het dat je hen doorhebt?
Ze begrijpen dit vaak niet en daarom zullen sommigen jou de rug toekeren.

Je houdt ook niet van drukke plaatsen, want je bent goed op de hoogte van de energie en frequenties. En je begint te anderen lezen en te voelen zonder enige uitwisseling van communicatie. Lichtwerkers hebben de neiging zich af te zonderen en hebben tijd alleen nodig om hun energie op te laden.

3.) Mensen vertellen vaak hun problemen en geheimen aan jou- eigenlijk gemakkelijk en vaak de hele tijd

Ze hebben een onzichtbare draad richting anderen. Zoals we al zeiden, Lichtwerkers hebben een open en eerlijk hart dat sterk wordt gevoeld door andere mensen, en dat is de belangrijkste reden waarom mensen geheimen, problemen en persoonlijke verhalen vertellen. Meestal wanneer ze klaar zijn, zullen ze zeggen dat zij dit nog nooit verteld hebben aan anderen.

Lichtwerkers worden altijd blootgesteld aan de problemen van de mensen om hen heen, zonder enig oordeel te geven of om een wijze raad te delen. Ze hebben het vermogen om te luisteren en anderen te begeleiden door moeilijke momenten tijdens het navigeren met de goddelijke wijsheid.

4.) Ze zijn vaak niet bang voor de dood of het sterven

De dood is een overgang in de fase van het leven voor Lichtwerkers. Zij hebben dit besef in zich,
en vaak is de echte waarheid dat veel lichtwerkers bijna-dood-ervaringen, en ook ziekten hebben gehad, en vaak hebben zij enorme obstakels in hun leven overwonnen.

Hun reis heeft hen toegestaan om de illusie dat de dood definitief is los te laten. En een laatste ding – als lichtwerker, uw taak is om een open hart te hebben en een diep besef te hebben om anderen te helpen bij de overgang door middel van deze continu veranderende tijden.

Het is niet jouw taak om iedereen te veranderen, maar om hun keuzes te accepteren en te ontwaken in zuiverheid. Uw aanwezigheid als een krijger van het licht is een belangrijke verschuiving in het bewustzijn en de spirituele evolutie. En, vergeet niet – je bent niet alleen!

Gerelateerde berichten