Koperbloed rh Negatieve bloedgroepen

 

Rhesus negative people, when asked, often attribute certain personality traits to themselves – these include: Being very sensitive. Rh Negative women are often described as being sexually agg…

Het koperbloed (rh negatief) werd gehybridiseerd door de Pleiadian’s zodat de Anunnaki, of (Satananische invloeden!) je niet konden beheersen.
Waarschijnlijk dat de met ijzer in het bloed gebaseerde, wezens kunnen worden gecontroleerd en / of bezeten, zoals een magneet door een stuk ijzer. Maar koper is NIET magnetisch, maar laat de stroom niet toe om dienovereenkomstig te handelen.

Anunnaki hybridiseert A- en B- (Alphas en Betas “Adams / Eva’s) ijzerbloedige wezens met behulp van het originele O + bloedgroep wezens die op aarde leefden en leven, en een Terrestial Reptilian-ras dat nog steeds ergens leeft.

Later na de hemelse oorlog, zie Indiase historie over space war etc. nemen de Pleiadiërs (het Nieuwe Testament) het over en hybridiseren ze een O- (Omegas) met koper bebloede wezens (Atlantiërs) (uit de zee? Vissen?).

En gebruikten zo de originele O + aarde wezens bloedlijn, om de wereld opnieuw in balans te brengen en niet toe te staan dat de Anunnaki en Alphas en Beta de wereld overnemen zoals in het Oude Testament. Het gevolg was desastreus nml.

Koperbloed is niet-beheersbaar of kan niet worden bezeten. In het bijzonder, Hernán Cortés:

https://nl.wikipedia.org/wiki/Hern%C3%A1n_Cort%C3%A9s

Dit zou inhouden dat de negatieve bloedgroep O -, de nieuw ontworpen mensheid op aarde was na de zondvloed en na die oorlogen… oftewel na de vernietiging van het eerste

mensen ras hybriden.

Gerelateerde Berichten