web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

‘Het Westen wil oorlog’

Met inmiddels 3,1 miljoen abonnees op YouTube is de Amerikaanse auteur en politiek activiste Candace Owens hard op weg om de meest spraakmakende politiek commentator van de Verenigde Staten te worden.

In de ‘Candace Owens podcast’ deelt ze haar kijk op thema’s zoals LGBT, klimaatverandering en COVID-19. De 34-jarige Owens neemt geen blad voor de mond en staat wereldwijd bekend als een enigszins omstreden mediapersoonlijkheid.

Volgens haar is de farmaceutische industrie een drugskartel, de LGBT-beweging een gevaar voor kinderen en zal de Amerikaanse democratie verleden tijd zijn als Trump de aankomende verkiezingen verliest.

Afgelopen weekend was de activist en schrijfster te gast op het FvD-congres in Amsterdam waar ze haar visie op deze controversiële onderwerpen toelichtte. Voorafgaand sprak blckbx-reporter Erwin Taams haar één op één.

-Ze is goed!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥