web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Waarom sterven er zoveel honden en katten momenteel in Polen

Opmerkingen

Hallo, Ania! Ik ben een liefhebbende eigenaar van een hond, drie katten en een cavia. Dus probeer ik al het nieuws over huisdierenvoeding te volgen. Meer dan een jaar geleden kreeg ik video’s van boeren en eigenaren van huisdieren uit de VS, die in paniek raakten over de plotselinge dood van hun huisdieren en vee. Kippen, konijnen en biggen, etc. allemaal dood aangetroffen in een nacht nadat ze schijnbaar hetzelfde voer hadden gekregen als gewoonlijk (het merk en de soort), maar bij nader inzien zagen de korrels van het gedroogde voer er anders uit, terwijl ingeblikt vlees ziet er precies hetzelfde uit, maar bederft binnen enkele uren. Verschillende Amerikaanse boeren hebben zelfs een complottheorie geopperd, namelijk dat “dit een groen agendaplan is” om “dieren die CO2 produceren” te verminderen. Toen vond er een “golf” van pijnlijke sterfgevallen van dieren plaats na jaarlijkse vaccinatie. Mijn dochter werkt in Londen, UK, en heeft een kat. Ze heeft een nieuwe verpakking gedroogd kattenvoer gekocht van hetzelfde merk dat ze haar kat altijd gaf, maar merkte dat het voer zelf er net iets anders uitziet, lichter van kleur. Welnu, de volgende dag vond ze haar kat in doodsangst, en godzijdank is er een dierenarts om de hoek, dus na drie dagen op de intensive care was de kat gered, maar krijgt nu constant medicatie, half levend/half dood. Hier in Rusland heb ik van een aantal van mijn vrienden gehoord dat hun huisdieren zeer ernstig ziek zijn geworden, en sommigen van hen helaas niet konden worden gered, nadat ze waren gevaccineerd met geïmporteerde (uit de EU en de VS) vaccins. Toen het tijd was voor mijn huisdieren om hun jaarlijkse vaccinaties te krijgen, gaf mijn dierenarts ze voor het eerst een in Rusland vervaardigd vaccin, zeggend dat “het misschien minder effectief is in vergelijking met de gebruikelijke geïmporteerde vaccins,

Lees ook eens:  ODMS: Oxygen Deprivation Mask Syndrome verspreidt zich nu over de hele wereld

IK SPREEK MET EEN HONDENEIGENAAR HIER IN ATHLONE, IERLAND. HIJ HEEFT DUIZENDEN AAN DE DIERENARTS GEGEVEN VOOR ZIJN ZIEKE HOND, [EEN GROTE HOND] ZE KONDEN NIET VINDEN WAT ER EROP WAS, HIJ STOPTE MET HET GEVEN VAN DE HONDENKIP EN GAF HEM TURKIJE DE HOND WERD BETER.

Er is iets aan de hand met het voer voor huisdieren, mijn katten en de katten van andere mensen die ik ken weigeren het te eten en het stinkt vreselijk. Er is een enorme toename geweest in het aantal katten en honden dat in letterlijk een paar weken tijd agressieve kankers heeft ontwikkeld. Ik ben ervan overtuigd dat ze iets in het dierenvoer stoppen.

Ik ben in Canada en heb sinds kort een hond. Ik heb van veel mensen gehoord dat hun honden een kippenallergie hebben. Ik had hier nog nooit van gehoord. Mijn eerste gedachte was: wat hebben ze met de kippen gedaan? Of zijn het de vaccins?

Hier in Oklahoma City, Oklahoma USA hebben we tegelijkertijd een “uitbraak” van “griep” in ALLE dierenasielen. Duizenden dieren lijden en ze euthanaseren ze niet tot het bittere einde. Dus wat gebeurt er? Ik voel dat het een test is. Jarenlang zijn we hier in Oklahoma een nationaal testbed geweest voor alles, van restaurants tot winkelketens, enz. Dus dierproeven zijn hier. Wat is het volgende?

Lees ook eens:  Putin versus great reset

Onze twee katten kregen in 2022 een griepvaccin aangeboden toen ze werden meegenomen voor hun jaarlijkse controle. Heb nu de dierenartsen gestopt om zoiets in onze katten te injecteren, je weet niet wat er allemaal in zit. Maar zorgen maken over het dierenvoer van beide kanten, huisdieren en mensen.

Bedankt Ania. Ik heb onderzoek gedaan naar de voedselsituatie voor huisdieren. Dezelfde ‘rotzooi’ (hulpstoffen) in het voedsel van mensen zit in dierenvoeding. Ik heb een vleesmolen gekocht die ook botten maalt. Amish gevonden die kippen en konijnen verkopen voor het dierenvoer. (Ze hebben de botten en het merg nodig). Maar moet ze wel jong geven anders eten de huisdieren het niet. Dr. Becker heeft boeken geschreven over het maken van eigen voer voor huisdieren. Zelfs zogenaamde natuurvoedingswinkels verkopen artikelen met ‘rotzooi’ erin.

 

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥