web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Zodat je de Deep State duidelijk kunt zien…

De mythe van een schaduwregering achter alle regeringen ter wereld, de Deep State genaamd, die echt aan de touwtjes trekt? Hoe herken je hem…

 

De Deep State – een mythe?

Eeuwenlang was het slechts een mythe, zo niet langer: de Deep State. Een geheime topregering die de grootste invloed heeft op alle bestaande regeringen in deze wereld?

Als er een Deep State zou zijn, zou zijn invloed zo enorm moeten zijn dat hij de meeste regeringen zou kunnen overtuigen om dezelfde wetten, hetzelfde beleid en dezelfde voorschriften aan te nemen. Dit betekent dat een Deep State bijvoorbeeld een wet zou kunnen initiëren en deze vervolgens grotendeels door vrijwel elke regering zou worden uitgevoerd. Wie zou zo’n macht hebben? Dat zou eigenlijk onmogelijk zijn!

Maar kijk eens naar de nieuwe regels die de afgelopen 50 jaar in de wereld zijn gemaakt, en toen hebben alle regeringen er plotseling tegelijkertijd of kort daarna toe besloten. Het begon eigenlijk vrij onschuldig…:

Autogordels zijn verplicht in auto’s

Denk bijvoorbeeld aan de plotselinge gordelplicht in auto’s. Hoewel je zo’n 80 jaar in je auto de wereld rondreed zonder gordel, kwam ineens de wet in werking die het strafbaar maakte als je je gordel niet meer vastmaakte. De reden hiervoor was: De bestuurder en voorpassagier zijn dan veiliger op de weg en letsel wordt verminderd bij een ongeval. Het tegenargument van degenen die deze maatregel niet leuk vonden, legde uit dat ze verantwoordelijk waren voor hun eigen lichaam en dat iedereen vrij zou moeten zijn om zich al dan niet vast te binden. Dit werd echter genegeerd door de staat en veiligheidsgordels werden de wet.

Voor velen klinkt dit in eerste instantie misschien heel redelijk en het lijkt alsof de overheid zich daadwerkelijk zorgen maakt over de gezondheid van chauffeurs. Bijna elk land ter wereld nam toen deze regel over. Maar bij nader inzien kom je erachter dat dit slechts een test was om te zien of je bereid was om de vrijheid op te geven om je vast te binden of niet om gezondheidsredenen. Waarom? Want zelfs vandaag de dag zijn bussen, zelfs die met kinderen, niet verplicht om veiligheidsgordels te dragen. Dus waar ging het over?

feminisme en racisme

Een andere tweedeling ontstond door de geboorte van de emancipatie. De vrouw werd uitgeroepen tot een achtergesteld wezen en massaal onderdrukt door de mannenwereld. Mannen- en vrouwengrappen verschenen over de hele wereld, vrouwen demonstreerden en vielen de mannenwereld aan om de zogenaamde gelijkheid af te dwingen. Op het eerste gezicht klinkt dit ook als een begrijpelijke en begrijpelijke maatregel, maar dit eindigde opnieuw in een wereldwijd conflict dat tot op de dag van vandaag een kloof tussen mannen en vrouwen handhaaft. Hieraan moet het patroon van racisme worden toegevoegd, waarvoor campagnes op vergelijkbare wijze werden opgezet, waarbij racisme eerder nieuw leven werd ingeblazen dan uitgeroeid, aangezien een oude verdeeldheid opnieuw werd opgeroepen en gepropageerd.

rokers en anti-rokers

Een andere invloed houdt verband met roken. In de jaren zeventig was het nog legaal om overal te roken, of het nu in restaurants, huizen, in het openbaar vervoer of zelfs in vliegtuigen was. Plots werd roken ongezond en ontstonden overal ter wereld antirookcampagnes die in bijna elk land terrein wonnen. Wederom ging het om de ogenschijnlijke gezondheid van de mensen, die de eigen verantwoordelijkheid ondermijnden.

Een paar jaar later verschenen er ineens vreemde, lelijke plaatjes op alle sigarettenpakjes ter wereld, met waarschuwingen dat roken buitengewoon ongezond is en verschillende ziektes kan veroorzaken. Interessant is dat deze referentieafbeeldingen nu op alle sigarettenpakjes wereldwijd te vinden zijn.

Ook hierin is een patroon te zien: de eigen verantwoordelijkheid van ieder mens, namelijk de vrijheid om beslissingen te nemen over zijn of haar lichaam, werd met een nieuwe wettelijke regeling gaandeweg afgezwakt. Het begon met kleine maatregelen, die in de loop van de decennia steeds grotere maatregelen in gang hebben gezet.

Nadat er een tweedeling in de mensheid was ontstaan, dat wil zeggen, de wereld verdeeld in twee kampen: anti-rokers en rokers. Ze vochten onderling, vochten, gaven elkaar de schuld en vielen elkaar aan. Zelfs vandaag de dag, vooral in de VS, worden rokers gediscrimineerd.

Lees ook eens:  Bill Gates plant 'catastrofale besmetting' die 'miljoenen kinderen' doodt

veganisten en vleeseters

Nadat de anti-rokers en rokers het enigszins eens waren geworden en de scheiding tussen hen niet meer zo acuut en heftig was, hoewel die nog wel bestond, kwam de volgende tweedeling: vleeseters en veganisten. Ineens was vlees eten ongezond en moest je liever overstappen op groenten en salade, of vegetariër worden of, beter nog, veganist.

Dit keer waren het geen lelijke afbeeldingen op sigarettenpakjes waarop zwarte longen of zieke mensen in bedden te zien waren, maar op video’s werden geslachte en lijdende dieren getoond. Deze werden over de hele wereld verspreid en zorgden opnieuw voor een wereldwijde verspreiding en de daaruit voortvloeiende breuk tussen vleeseters en veganisten, die vandaag de dag nog steeds onophoudelijke discussies voeren, was geboren.

Echt nieuws en nepnieuws

Een andere verdeeldheid die wereldwijd is ontstaan, betreft de overheidsregulering die wederom bijna wereldwijd werd verspreid en gehandhaafd: het rebranden van het bestaan ​​van verschillende opvattingen als waar nieuws en nepnieuws. Plots werd er gezegd dat er mensen waren die nepnieuws verspreidden om niet alleen mensen te misleiden, maar ook om andere mensen in gezondheidsproblemen te brengen. Nepnieuws was geboren. Wie de mening van de reguliere media niet meer deelde, kon alleen maar partij kiezen voor valse berichten en nepnieuws en moest worden gediscrimineerd. Dit gaat ook door tot op de dag van vandaag.

Ronde aarde – platte aarde

Ook met betrekking tot spirituele en filosofische kwesties is er onlangs een splitsing ontstaan: er circuleert momenteel een nieuwe theorie over de hele wereld… of staat die op een platte schijf? Geloof in een platte aarde.

Uit alle pijpen, de alternatieve media dit keer, kwamen opeens duizenden artikelen tevoorschijn waarin werd verklaard dat NASA en de regeringen de mensen hadden misleid en dat de aarde helemaal geen bol was maar een platte schijf.

Wel NASAheeft zeker in veel opzichten de meeste waarheden verborgen gehouden en heeft de mensheid herhaaldelijk kennis onthouden. Dit is geen groot geheim meer. Het acuut wijdverbreide geloof in een platte aarde veroorzaakte echter grote verdeeldheid onder filosofen en spiritisten. Ze maken nog steeds ruzie over wie er gelijk heeft. Terwijl de sferische aarders het bewijs leveren dat de aarde rond is, leveren de platte aarders even logisch bewijs dat ze niet rond kan zijn en spreken ze van een grote samenzwering. Vaak wordt over het hoofd gezien dat de kennis of de aarde rond is of niet geen invloed of effect heeft op mensen en dat duidelijke kennis daarover hen op de een of andere manier kan bevrijden, rijker, gezonder of constructiever kan maken. Het is maar een abstracte theorie en iedereen zou moeten kunnen geloven wat hij wil. Waarom vallen de Flat Earthers de Globe Earthers zo massaal aan? Blijkbaar alleen om een ​​divisie te creëren. Dat is alles.

Klimaat, CO2 en opwarming van de aarde

Een ander probleem dat wereldwijd plotseling acuut werd, is de opwarming van de aarde, CO2-vervuiling, klimaatterrorisme en milieuvervuiling. Te veel CO2 vervuilt het milieu en de menselijke gezondheid. Bovendien kan de hele wereld door dit probleem worden getroffen, wat kan leiden tot natuurrampen, bosbranden, tsunami’s, aardbevingen en, meer recentelijk, pandemieën. Dus mensen worden weer opgesplitst in gelovigen en niet-gelovigen, degenen die geloven in de opwarming van de aarde en degenen die geloven dat het volkomen natuurlijk is en al miljoenen jaren op dezelfde manier gebeurt. Anderen daarentegen geloven niet in de opwarming van de aarde, maar in klimaatverandering. Het wordt dus koeler in de warme gebieden en warmer in de koudere.

oorlogen in de wereld

Over gewapende conflicten tussen verschillende landen in onze wereld, zoals Duitsland en de geallieerden (zie Tweede Wereldoorlog), VS en Vietnam, VS en Iran (zie 9/11), Rusland en Oekraïne en anderen die je bijna niet kunt langer tellen. Ze zijn vaak gebaseerd op een gecreëerde verdeeldheid in religieuze termen (religieuze oorlogen) of als het om geopolitiek gaat. De wapenindustrie voorzag beide conflicterende landen altijd van dezelfde wapens om de oorlog gaande te houden.

Lees ook eens:  Gideon van Meijeren pakt Paternotte aan met feiten! 'Het WEF pleit voor totale controle!'

De stervende kikker

Zoals je duidelijk kunt zien: het ging weer om de gezondheid van mensen, die werd gebruikt als middel om iemands persoonlijke verantwoordelijkheid en vrijheid te beteugelen of geleidelijk in te perken. Als een kikker in een kom met warm water. De kikker houdt niet van het warme water en springt er dan weer uit. Maar als je de kikker in koud water zet, blijft hij erin en geniet hij ervan. Als je dan heel langzaam stap voor stap de temperatuur opvoert, blijft hij zitten tot hij sterft en kan hij niet uitleggen hoe het heeft kunnen gebeuren. Hij had de geleidelijke stijging van de temperatuur niet opgemerkt. Dit kikkerprincipe kan tegenwoordig op een breed scala aan wetgeving worden toegepast. Het begon allemaal toen hij in zijn eigen auto zijn veiligheidsgordel moest dragen.

Het patroon is duidelijk

Wie goed heeft meegelezen herkent zeker het patroon dat hier werd gebruikt en hier nog steeds wordt gebruikt.

Over vaccinatie hoeft in dit verband niet meer gesproken te worden. Hetzelfde patroon:

  1. Wereldwijde distributie van bepaalde informatie
  2. Het gaat over gezondheid en geloofsvragen
  3. Het creëert scheidslijnen tussen (bijvoorbeeld gevaccineerde en niet-gevaccineerde)
  4. Overtredingen kunnen worden bestraft of bestraft

Wie de moeite neemt en zelf op onderzoek uitgaat, vindt al snel bronnen die eigenlijk altijd dezelfde oorsprong hebben: ‘gezondheid’. En gezondheid is altijd gerelateerd aan organisaties zoals de farmaceutische industrie, WHO, WEF, Bill Gates Foundation, Joe Biden Clan, Clinton Clan, Rockefeller, Soros, EU, UN, UNO en nog veel meer

Blijkbaar bestaat er een zogenaamde Deep State, want alleen zo iemand zou de wetgeving van niet slechts één land, maar die van vele kunnen veranderen – en dat is in onze wereld heel herkenbaar en ook het geval. Zo herken je de daden van de Depp State. Je hoeft alleen maar te kijken hoe ver de nieuwe wet gaat en of deze door een of twee landen of door een dozijn landen is aangenomen.

De diepe diepe staat

De Deep Deep State is dan een niveau hoger omdat deze de Deep State bestuurt. Nu vraag je je misschien af ​​of de Deep State wel weet dat er nog een Deep Deep State bestaat… Nou, in de regel weten de vertegenwoordigers van de Deep State dit niet. Ze gaan ervan uit dat niemand ze kan beheersen, aangezien ze bijna alle financiën in deze wereld beheersen, een krachtige invloed hebben op de media en wetgevers van alle landen.

Interessant is echter dat veel tekenen aangeven dat de onheilspellende Deep Deep State ook bestaat en ook geen mythe is. De verbinding tussen de Deep State en de Deep Deep State is vaak het Vaticaan. het is gebaseerd op de geheime cultus genaamd de “Brotherhood of the Serpent”, die het eerste geheime genootschap in het verleden van de aarde lijkt te zijn geweest. Zijn invloed en handelsmerk is het symbool van de slang. Dit is niet om de slang die in de natuur te vinden is in diskrediet te brengen, maar ze kozen dit symbool uit de overtuiging dat er een verband bestaat tussen de slang en zwarte magie-sekten. Er is ook een link naar de Bijbel en het verhaal van Adam en Eva. Eva werd verleid door de slang en beet in de appel van de boom der kennis. Op dat moment werden ze door God gestraft en uit het paradijs verbannen.

Maar als je kijkt naar de symboliek van grote bedrijven, dan ontdek je niet alleen overal slangen, voornamelijk in de bedrijfsemblemen van de farmaceutische industrie, maar ook in het computerbedrijf “Apple”, dat een gebeten appel als bedrijfslogo gebruikt. Nou, dit is geen normale gebeten appel, maar dezelfde appel waar Eve een flinke hap van nam toen de slang haar daartoe aanspoorde.

Op dit punt kruisen de symbolen elkaar en zie je langzaam de achtergrond. Geen enkel symbool is toevallig aanwezig, net zoals geen enkel bedrijfslogo.

Hetzelfde is te vinden in het Vaticaan. Hier domineert en leidt de blanke paus het Vaticaan, maar er gaan geruchten dat de blanke paus geleid wordt door de zwarte paus. Hij staat achter de blanke paus die doet wat hem opgedragen wordt.

Lees ook eens:  TITAN UPDATE LIVE: Kustwacht geeft conferentie over het vermiste schip nadat de puinlocatie is gevonden

Waar komt de zwarte paus vandaan?

De eerste verwijzingen naar de zwarte paus zijn te vinden bij de jezuïeten, die hem de generaal van de pausen noemen. Hij wordt maar één keer gekozen en blijft de opperste paus tot het einde van zijn leven. Pas dan verschijnt er een nieuwe op het podium.

De Illuminati zijn eigenlijk de Deep Deep State van de jezuïeten. In de 14e eeuw, in deze tijd, was de invloed van de “Brotherhood of the Snake” nog actief, die toen beweerden de verlichtten van onze wereld te zijn en zich daarom ook wel de verlichtten (De Illuminati) noemden.

Tegenwoordig zijn er nog steeds veel symbolen van de Illuminati te vinden, zelfs, en dit is zeker door veel mensen opgemerkt, op het biljet van US $ 1. Dit “Alziende Oog” dat erop zichtbaar is, moet niet worden verward met het 3e oog van de spirituele scène, maar weerspiegelt eerder het bevel van een hogere, sterk controlerende macht over de mensheid. Een soortgelijk symbool vinden we ook in de verfilming ” Lord of the Rings “, waarin het ” Eye of Sauron ” miljoenen duistere krijgers leidt en de hele wereld wil overnemen. Zijn invloed en paranormale kracht waren zo groot dat hij miljoenen, zo niet miljarden, kon betoveren en ze naar zijn pijpen kon laten dansen.

New World Order-symbolen?

271532553aafb45e58799cc817591054 AnGel-WinGs.nl

Op dit biljet van 1 dollar is echter niet alleen het alziende oog van Sauron te zien , maar ook andere aanwijzingen zijn verborgen. Als je dit dollarbiljet op een bepaalde manier vouwt, zie je een vreemd gezicht dat op een alien lijkt. Een verwijzing naar de Deep Deep State? Want velen geloven dat de Deep Deep State bestaat uit een groep geïnitieerde mensen en… aliens. In hoeverre dit waar is, is onduidelijk, maar vanwege de diepzinnige verklaring hoeft het niet noodzakelijkerwijs als onzin te worden afgedaan.

 

4d9da60ff0bbd44374c7feb54c5cdc80 AnGel-WinGs.nl

 

Ook van belang is hier een verdere analyse van het biljet van $ 1, waarvan wordt vermoed dat het andere symbolen bevat die betrekking hebben op de aanbidding van deze alien… of demon, hoe je het ook bekijkt. Als je bijvoorbeeld onder de piramide op de rekening kijkt, zie je het schrijven: ” Novus Ordo Seclorum “, wat Latijn is en zoiets betekent als “The Age of the New World Order”. Kortom: NWO. Deze dollar is gedrukt in 1929. Dus hoe lang bestaat het plan om een ​​Nieuwe Wereld Orde te introduceren al?

Bovendien ontdekt men aan de linkerkant het gezegde ” Annuit Coeptis “. Dit is ook Latijn en betekent zoiets als: “Hij stemde ermee in om te beginnen”. Tja, het begin van wat? De nieuwe wereldorde? En wie is hij? Hoewel de voorkant van het dollarbiljet ‘goed’ vertegenwoordigt, zoals de Onafhankelijkheidsverklaring en het beeld van George Washington, lijkt dit alles ook een keerzijde te hebben.

Maar de Illuminati zijn niet consequent slecht en bijten op hun nagels totdat ze weten hoe ze de Nieuwe Wereldorde en de Grote Reset met succes kunnen doorvoeren, maar ze hebben zich door de eeuwen heen in twee kampen opgesplitst: de oude en de nieuwe Illuminati. Terwijl de oude Illuminati, zoals gewoonlijk, nog steeds hun wereldwijde controle en slavernij van de mensheid voor ogen hadden en hebben, richtten de nieuwe Illuminati zich meer op de bevrijding van de mensheid. Omdat ze hebben ingezien dat er achter elke kwelgeest een andere zit.

Bronnen:
is roken schadelijk?
De broederschap van de slang
Desinformatie in de farmaceutische industrie
Corona en 9/11 – een verband
Zwarte paus van de jezuïeten

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥