web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

GOP bewapent MOSLIMS tegen TRANS mensen?!?

Links schildert moslims af als een machteloze groep, niet in staat om voor zichzelf te spreken of te denken. Dit blijkt duidelijk uit de berichtgeving over de Franse rellen, die bedoeld zijn om migratiekwesties te vereenvoudigen en tegelijkertijd de push-oorzaak van moslimmigratie te negeren. En nu vertelt de voormalige woordvoerder van het Witte Huis, Jenn Psaki, ons dat de GOP moslims bewapent door ze tegen transgenders op te zetten. Dit is een van de stommere verhalen die we in lange tijd hebben gehoord. Journalist Kevork Almassian voegt zich bij ons om het op te lossen.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Check ook
Close
Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥