web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

De familie George Soros heeft zijn tentakels diep in de regering van president Joe Biden

 

George Soros - Wikipedia

De familie George Soros heeft zijn tentakels diep in de regering van president Joe Biden en dat blijkt uit de archieven.

Sinds het begin van de regering heeft de zoon van Soros 14 keer topambtenaren van het Witte Huis bezocht, meldde The New York Post .

Alexander Soros, een enorme geldinzamelingsactie voor de Democraten die opschept over zijn relaties met wereldleiders alsof hij ze alleen zou hebben gekregen, heeft de afgelopen twee jaar meer dan een dozijn bezoeken aan het Witte Huis gehad met topfunctionarissen.

De Post meldde.

Zijn laatste reizen omvatten een bezoek aan 1 december met de adviseur van de toenmalige stafchef van het Witte Huis, Ron Klain, Nina Srivastava, die ook werkte aan de presidentiële campagne van Biden, zo blijkt uit de logboeken.

Later die avond. de jongere Soros was een van de 330 mensen die een  uitgebreid staatsdiner bijwoonden  op de South Lawn van het Witte Huis, georganiseerd door de president en First Lady Jill Biden, ter ere van de Franse president Emmanuel Macron en Macron’s vrouw, Brigitte.

Een dag later ontmoette Alexander Soros – die voorzitter is van het machtige, liberale subsidienetwerk Open Society Foundations dat door zijn vader is opgericht – zowel adviseur van de raadgever van president Mariana Adame als plaatsvervangend nationaal veiligheidsadviseur Jonathan Finer, zo blijkt uit gegevens.

Zijn eerdere vergaderingen in het Witte Huis omvatten eerdere sitdowns met Adame op 14 oktober; Srivastava op 14 september; Volgens gegevens fijner op 15 december 2021 en 6 oktober en 15 september van vorig jaar.

Soros had op 6 oktober ook ontmoetingen met Kimberly Lang, toen een uitvoerend assistent van de nationale veiligheidsadviseur; en voormalig Klain-adviseur Madeline Strasser op 29 oktober 2021 en 22 april 2022.

De bezoeken zijn verontrustend voor Mike Howell, die fungeert als directeur van het Oversight Project voor de Conservative Heritage Foundation, die zei dat de Soros-familie al “enorme schade heeft aangericht aan ons land”.

Lees ook:   Antartica en het klimaat? Of is er meer aan de hand...

“De Soros-agenda is er een van dood en vernietiging in naam van open grenzen en het beëindigen van de westerse beschaving”, zei Howell.

“De regering-Biden en de beweging van malafide aanklagers zijn misschien wel [de] meest schadelijke aankoop in Amerika tot nu toe”, zei hij.

Een overzicht van de bijeenkomsten laat zien hoe vaak de jongere Soros de afgelopen twee jaar het Witte Huis heeft bezocht.

 • 2-12-2022: Mariana Adame, adviseur van raadgever Steve Ricchetti
 • 2-12-2022: Jon Finer, plaatsvervangend nationaal veiligheidsadviseur
 • 1-12-2022: Staatsdiner op South Lawn voor de Franse president Emmanuel Macron, bijgewoond door president Biden
 • 1-12-2022: Nina Srivastava, adviseur van de toenmalige stafchef Ron Klain
 • 14-10-2022: Mariana Adame, adviseur van de adviseur Steve Ricchetti (x2)
 • 6-10-2022: Jon Finer, plaatsvervangend nationaal veiligheidsadviseur
 • 6-10-2022: Kimberly Lang, uitvoerend assistent van de nationale veiligheidsadviseur
 • 15-09-2022: Jon Finer, plaatsvervangend nationaal veiligheidsadviseur
 • 14-09-2022: Nina Srivastava, adviseur van de toenmalige stafchef Ron Klain (x2)
 • 22-04-2022: Madeline Strasser, adviseur van de toenmalige stafchef Ron Klain
 • 15-12-2021: Jon Finer, plaatsvervangend nationaal veiligheidsadviseur
 • 29-10-2021: Madeline Strasser, adviseur van de toenmalige stafchef Ron Klain

En het komt op een moment dat Soros in verband wordt gebracht met de aanklacht tegen voormalig president Donald Trump, omdat hij, hoewel niet rechtstreeks, aanzienlijk heeft gedoneerd aan de campagne van Manhattan District Attorney Alvin Bragg.

Soros gaf een zeldzame verklaring af in een poging afstand te nemen van Bragg nadat voormalig president Trump was aangeklaagd door een grand jury.

“Wat Alvin Bragg betreft, ik heb trouwens niet bijgedragen aan zijn campagne en ik ken hem niet”, vertelde Soros aan Semafor. “Ik denk dat sommigen aan de rechterkant zich liever concentreren op vergezochte complottheorieën dan op de serieuze aanklachten tegen de voormalige president.”

Lees ook:   Wat Ter Wereld Zal Ervoor Nodig Zijn? -Nederlands - Subtitled

In mei 2021 schonk Soros $ 1 miljoen aan de Colour of Change PAC, die kort na ontvangst van de donatie honderdduizenden dollars besteedde aan het steunen van de campagne van Bragg.

“Uit gegevens van de Federal Election Commission blijkt dat de donatie van Soros de grootste was die de Colour of Change PAC tijdens de verkiezingscyclus van 2022 ontving en uiteindelijk ongeveer 25 procent uitmaakte van de $ 3,9 miljoen die de groep binnenhaalde”, meldde Fox News.

Fox News toegevoegd :

Bij de operatie van de officier van justitie van de financier is meestal zijn oude penningmeester, Whitney Tymas, betrokken, die politieke actiecomités opricht in staten waar hij zich op de races richt. Eenmaal opgezet, injecteert hij geld in de PAC’s, die de neiging hebben om minstens honderdduizenden dollars uit te geven om zijn favoriete kandidaten te steunen. 

Ondertussen steunden de familieleden van Soros de campagne van Bragg rechtstreeks. De zoon van Soros, Jonathan Soros, en de vrouw van Jonathan, Jennifer Allan Soros, doneerden rechtstreeks aan de commissie van Bragg,  meldde Fox News Digital eerder .

Jonathan Soros stuurde op 26 april 2021 een cheque van $ 10.000 naar de schatkist van de nu officier van justitie, zo blijkt uit staatsdocumenten. Drie dagen later, op 29 april, voegde Jennifer Allan Soros een bijdrage van $ 10.000 toe aan de campagne. Terwijl andere personen meer direct geld aan zijn commissie verstrekten, behoorde het paar tot het veld van enkele van de grootste donoren. De bijdragen waren ook ongebruikelijk voor het paar, aangezien ze over het algemeen niet financieel betrokken raken bij races voor officieren van justitie, hoewel ze hebben gedoneerd aan andere politieke campagnes en probleemgroepen in New York.

Bron

Lees ook:   Maagverkleining verstandig? Noodzakelijk?
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken