web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Arme Afrikaanse schoolkinderen krijgen termieten en wormen in controversieel experiment gesteund door Britse regering

Van censoredscience.com:

Arme Afrikaanse kinderen worden gebruikt als proefpersonen in een experiment om erachter te komen of de consumptie van insecten hun voeding kan verbeteren, ondanks zorgen over de negatieve effecten van het eten van insecten.frown AnGel-WinGs.nl

Op dit moment is er een experiment aan de gang, gefinancierd door de Britse regering, om de effecten van het eten van voedsel op basis van insecten op de voeding van kinderen te onderzoeken. Als onderdeel van het experiment krijgen arme basisschoolkinderen in Zimbabwe in de leeftijd van 7 tot 11 jaar gedurende een periode van een jaar dagelijks mopane-wormen met termietenmeel. Onderzoekers gaan kijken hoe dit hun lengte, gewicht, voeding en cognitieve functie beïnvloedt in termen van schoolprestaties.frown AnGel-WinGs.nl

Hoewel een projectsamenvatting beweert dat insecten “cultureel aanvaardbaar” zijn als voedsel in de regio, is het gebruik ervan grotendeels beperkt tot die in plattelandsgemeenschappen die ondervoeding moeten voorkomen in tijden van slechte oogsten en droogtes – met andere woorden, als laatste redmiddel. De projectbeschrijving stelt dat “het mechanistische verband tussen insectenconsumptie en gezondheid ontbreekt”, maar beweert dat het bronnen zijn van mineralen, essentiële vetzuren en aminozuren.
(Na al die jaren zg hulp hadden ze die mensen al lang kunnen helpen! Goh wonderlijk toch weer…!!!!!!!!! )

Sommige experts, zoals Dr. Joseph Mercola, hebben gewaarschuwd dat regelmatige consumptie van insecten gevaarlijk kan zijn . Hij wijst er bijvoorbeeld op dat insecten chitine bevatten, waarvan in onderzoeken is aangetoond dat het allergieën veroorzaakt en zeer inflammatoir is.

Een studie van de Universiteit van Californië in San Francisco onthulde dat chitines allergische ontstekingsreacties in de longen van testmuizen kunnen veroorzaken, wat onderzoekers ertoe aanzette te onderzoeken of sommige individuen een grotere kwetsbaarheid voor astma hebben als gevolg van blootstelling aan “geïnhaleerde chitine”.

Lees ook:   The great Resist

Een ander onderzoek toonde aan dat insecten hetzelfde potentieel hebben om een ​​allergische reactie te veroorzaken als schaaldieren zoals garnalen, een veel voorkomend allergeen. Als je bedenkt dat schaaldieren en insecten beide geleedpotigen zijn, is het logisch dat ze bij sommige individuen een vergelijkbaar vermogen hebben om allergieën te veroorzaken.

Een studie in 2019 wees op andere problemen met insectenconsumptie toen 81 procent van de beoordeelde insectenkwekerijen parasieten bleken te hebben. In 91 van die gevallen waren de ontdekte parasieten “mogelijk pathogeen voor mensen”, wat de studie ertoe aanzette om eetbare insecten te bestempelen als “een onderschat reservoir van menselijke en dierlijke parasieten”.pukey AnGel-WinGs.nl

Er is ook het feit dat veel insecten zich voeden met rottend materiaal zoals menselijk afval, lijken van dieren, rot voedsel en andere bronnen van bacteriën, waardoor in het wild gevangen insecten een bijzonder riskante keuze voor consumptie zijn . Sommige van de bacteriën waarvan bekend is dat ze mensen ziek maken en die in insecten zijn gevonden, zijn Campylobacter en E. coli.pukey AnGel-WinGs.nl

Bovendien zijn insecten, omdat ze vaak heel worden gegeten, vatbaar voor chemische besmetting via pesticiden en zware metalen.

Bill Gates, World Economic Forum onder degenen die de consumptie van insecten stimuleren    frown AnGel-WinGs.nl  !!!!

Het is logisch om aan te nemen dat de Britse regering en anderen die bij het onderzoek betrokken waren wat achtergrondonderzoek zouden hebben gedaan en zich bewust zouden zijn van deze gevaren, wat betekent dat dit wel eens een ander voorbeeld zou kunnen zijn van de meest achtergestelde mensen van de samenleving die worden gebruikt als proefpersonen in risicovolle experimenten.

Lees ook:   Amerika gooit heftige bom op afghanistan!!!!!!!!!!!! WTF

Er is waarschijnlijk ook een milieu-element in het spel, met een grote druk die de afgelopen jaren is waargenomen om vlees te vervangen door krekels en andere insecten onder het voorwendsel om duurzamere eetgewoonten te vinden.

Zo betoogde het World Economic Forum, dat achter de ‘Great Reset’ zit, vorig jaar dat het tijd was om ‘insecten de rol te geven die ze verdienen in onze voedselsystemen’, terwijl een video van Business Insider pochte dat krekels ‘meer eiwitten bevatten’ dan rundvlees, zonder enige milieuschade.”pukey AnGel-WinGs.nl

Bill Gates van Microsoft, een van de grootste particuliere landbouwgrondbezitters van het land, heeft in 2019 $ 100.000 geïnvesteerd in een startup voor insectenkweek die beweert dat bugs de “ruimte hebben om de wereld te voeden”. Natuurlijk kunnen we geen bewijs vinden dat Gates zelf insecten wil eten.

Helaas hebben medische experimenten in Afrika een lange en gruwelijke geschiedenis. Voorbeelden zijn een test in Zimbabwe waarbij meer dan 17.000 vrouwen met hiv een experimenteel medicijn kregen zonder toestemming en een test in Nigeria in de jaren negentig door Pfizer waarbij meer dan 200 kinderen een experimenteel medicijn kregen; sommige van hun families wonnen later een rechtszaak op basis van schending van geïnformeerde toestemming. We kunnen alleen maar hopen dat dit experiment op jonge kinderen niet zal eindigen in verwoesting voor Zimbabwaanse families.

Bron

Leuke man hé die Billy Gaatje!
Er zijn mensen die hun geld niet waard zijn, hij is er 1 van!
Gewoon knettergek geworden omdat hij teveel geld heeft en rare fantasieën… vreselijk wat ze mensen aandoen!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien