web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

De grote leugen: wereldwijd energietekort plus meerdere crises

De grote leugen: wereldwijd energietekort plus meerdere crises – allemaal gefabriceerd – bedoeld voor de vernietiging van de westerse beschaving

 

Energie crisis? Voedselcrisis? Industriële ineenstorting? Verstoringen in de toeleveringsketen? Gebroken communicatie? Cyberaanvallen? Black-outs? Hyperinflatie? Klimaatverandering? Oorlogen, burgerconflicten en meer plandemieën, met als hoogtepunt menselijke ellende…

Ja.

Het is allemaal gefabriceerd.

Het maakt allemaal deel uit van het plan om de beschaving zoals wij die kennen te vernietigen, om haar te vervangen door de robots en mensachtigen van de 4e industriële revolutie – handelend op door AI gegenereerde elektronische commando’s en overlevend op programmeerbare digitale centralebankvaluta’s (DCBC).

Als we aan de zijlijn blijven zitten kijken, in plaats van iets te doen om deze waanzin, deze misdaad van bijbelse proporties te stoppen, zal het inderdaad gebeuren. De mensheid en wat er over is van Moeder Aarde zullen klaar zijn voor de afgrond.

Tekorten creëren inflatie – en als inflatie niet vanzelf ontstaat, wordt het gefabriceerd. Mediapropaganda die fulltime over inflatie praat, geeft industriële en dienstenconglomeraten een vrije doorgang om de prijzen te verhogen. Niemand vraagt ​​zich af of het terecht is. De media zeggen dat er inflatie is, dus prijsverhogingen zijn inderdaad aan de orde.

Veel van de crises vinden in werkelijkheid niet eens plaats; de meeste alleen in de media. Door 24/7 eindeloze propaganda. En door door kunstmatige intelligentie (AI) veroorzaakte verschijningen.

En binnenkort zullen Central Bank Digital Currencies (CBDC) onze contante valuta’s vervangen. CBDC’s zullen uiteindelijk programmeerbaar zijn. Ze kunnen worden in- en uitgeschakeld en geprogrammeerd om te worden gebruikt voor bepaalde aankopen – goederen of diensten, of je ze nu wilt of nodig hebt of niet. Uw gedrag en gehoorzaamheid zullen cruciaal zijn. Bekijk deze video-wakener van 7 minuten, een uitstekende samenvatting van wat regeringen via CBDC’s met ons kunnen doen, zie blow of klik hier .

Op dit moment worden we voorbereid op de afgrond.

Er gebeuren veel vreemde dingen tegelijkertijd. Voor verwarring. Maar ook voor de snelheid van implementatie van de snode Agenda 2030 – de Grote Reset – en, natuurlijk, de 4e industriële revolutie, die van menselijke overlevenden transhumans zou moeten maken

Dat is niet nieuw.

Gerenommeerde onderzoekers en analisten hebben het al eerder gezegd, hebben ons, de mensheid, gewaarschuwd voor de dreigende vernietiging. Het moet worden herhaald totdat er een maatschappelijke mentale doorbraak is bereikt.

Helaas, tot nu toe heeft het niet veel geholpen. Niet opgeven is de heersende mantra.

We blijven op onze bank zitten en kijken naar het reguliere nieuws – de eeuwige leugenmachine. We zijn koninklijk afgeleid door de oorlog in Oekraïne. De media vertellen ons zelfs dag in dag uit dat Poetin de boosdoener is. Dat er meer wapens moeten worden geleverd door NAVO-landen aan Oekraïne en dat er meer begrotingssteun moet worden gegeven aan president Zelensky. Poetin is verantwoordelijk voor alle rampen die ons overkomen.

Het Oekraïne van Zelensky heeft al bijna 100 miljard US-dollar aan wapens en ‘begrotingssteun’ ontvangen, voornamelijk van de VS en de EU. Maar Zelenskyy is niet gelukkig. Hij schreeuwt om meer. Terwijl Poetin verantwoordelijk is voor de eindeloze ellende.

Denk er over na.

Er kan geen evenwichtig beeld zijn. Tenzij je je eigen leven in eigen hand en in je eigen hoofd neemt en begint met je eigen denken en de punten optellen. Schakel de reguliere media, tv, radio, kranten uit en zoek alternatief nieuws.

De uitdaging is dat we geen evenwichtig beeld willen. Want als we dat zouden doen, zouden we zelf moeten nadenken. We kunnen wakker worden met een ongemakkelijke realiteit.

We willen het rijk van ons zijdezachte comfort niet verlaten.

Focus op de oorlog – leidt af van wat er achter ijzeren hekken wordt voorbereid.

Lees ook:   Had hitler een dochter?

*

De Duitse en Italiaanse gasvoorraden zijn voor 94% of meer vol. Dit is in heel Europa het geval. Zeker geen energiecrisis. En als er om wat voor reden dan ook een energietekort zou zijn, heeft president Poetin herhaaldelijk benadrukt dat Rusland haar contractuele afspraken met Europa en de wereld zou nakomen. En dat zou hij zeker doen – als de NAVO hem toestaat.

Om dit niet te laten gebeuren, heeft Washington de aanzet gegeven tot de vernietiging van Nord Stream 1 en 2.

Rusland beweerde dat de pijpleidingen kunnen worden gerepareerd, maar Washington / de NAVO staan ​​het niet toe. Madame von der Leyen, (niet-gekozen) voorzitter van de Europese Commissie (EC) en haar maatje, de Duitse bondskanselier Olaf Scholz – beiden gehoorzame geleerden van Klaus Schwab’s (WEF) Academy for Young Global Leaders (YGL) – zijn vastbesloten om het gas niet te repareren pijpleidingen en om Europa naar de kloten te laten gaan.

Europese gas LNG (Liquefied Natural Gas) opslagtanks zitten tot de nok toe gevuld, boven het gemiddelde van de laatste tien jaar. Er is geen ruimte voor meer koolwaterstoffen in beschikbare afzettingen.

Honderden, zo niet duizenden volgeladen fossiele brandstoftankers drijven de oceanen rond. Ze kunnen hun goederen niet lossen omdat ze ofwel niet mogen, voornamelijk door de Europese en Noord-Amerikaanse havenautoriteiten, die de orders van de Dark Cult opvolgen, ofwel ze kunnen niet lossen omdat er geen ruimte is voor opslag, ofwel ze – de gas- en petroleummaatschappijen – willen niet lossen vanwege negatieve gasprijzen. Zie deze kaart van tankers op volle zee die niet kunnen lossen.

Aardgasfutures in verschillende Europese markten waren negatief. De eerste keer in de geschiedenis. Uiteraard zijn dit spotprijzen. Ze kunnen per uur fluctueren, maar alleen al het feit dat ze in de negatieve zone zijn beland, geeft aan dat energietekorten worden gemanipuleerd.

Afbeelding

Zie deze kaart van tankers op volle zee, niet in staat om te lossen

Dat meldt CNN

“De prijs van Europese benchmark aardgasfutures is sinds afgelopen donderdag met 20% gedaald, en met meer dan 70% sinds eind augustus 2022 een recordhoogte bereikte. Op maandag [24 oktober] zijn Nederlandse spotprijzen voor gas voor levering binnen een uur — die de real-time Europese marktomstandigheden weerspiegelen – gedoken onder € 0, volgens gegevens van de Intercontinental
Exchange.

Zie dit .

De Verenigde Staten dicteren via het ” digitale, financiële en militair-industriële complex “, de momenteel heersende globalistische cultus, waarvan het WEF een prominente directeurszetel bekleedt, regeringen, vooral Europese, dat ze energiezendingen moeten weigeren. Dat drukt de prijzen, want de koopwaar drijft op volle zee, klaar om geleverd te worden – maar kan niet. Dat zorgt voor een overaanbod. En zeker geen inflatie.

Dit scenario laat zien hoe Washington Europa probeert te “deïndustrialiseren” en militair te verzwakken, zegt de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergey Lavrov (RT 30 oktober 2022).

Er moet een nep-energiecrisis worden gefabriceerd. Omdat daaruit de andere crises en calamiteiten vloeien die de mensheid zoals wij die kennen zullen vernietigen. Het is een misleiding die een grote stap is in de richting van absolute tirannie. Zie dit .

Alles hangt af van energie: kunstmest- en voedselproductie, communicatie, watervoorziening, productie van metalen, toeleveringsketens en nog veel meer.

Europa, kan steeds sneller wegglijden in de zelfgegenereerde vergetelheid. Europa heeft geen noemenswaardige grondstoffen, en de meeste energiebronnen van groter Europa komen uit Rusland, dat een “sanctieverbod” heeft gekregen om fossiele brandstoffen aan Europa te leveren.

Vandaag de dag is de wereld nog steeds voor 84% van alle energiebronnen afhankelijk van fossiele brandstoffen. Het maakt niet uit dat tot nu toe 26 VN-Klimaatconferenties van de Partijen (COP) – UNFCCC – hebben uitgeroepen om het gebruik van fossiele brandstoffen te verminderen. Het is pure praat. De welvarende geïndustrialiseerde wereld koopt nog steeds SUV’s en auto’s met een motor van meer dan 3 liter (1 op de 3 in Europa en Noord-Amerika) – en bedrijfsleiders reizen in hun privéjets.

Lees ook:   Zal Rutte dan eindelijk gaan vertrekken?

COP27 vindt plaats van  6-18 november 2022  in Sharm el-Sheikh, Egypte. De wereld houdt de adem in om erachter te komen welke nieuwe “toezeggingen” de politieke heersers zullen doen.

Een georkestreerde moedwillige energiecrisis, die het industriële apparaat van Europa platlegt, betekent faillissementen, verlies van banen, armoede, hongersnood – regelrechte ellende. Als Europa eenmaal gesloten is, kan het bijna onmogelijk zijn om het nieuw leven in te blazen, of op zijn best een lang en pijnlijk proces.

Laatste nieuws – net binnen – Nederland heft haar sancties tegen Rusland op , om gasleveringen te ontvangen om de potentiële economische en menselijke rampen van de komende winter te verlichten. De Nederlanders kunnen een politiek ontwaken teweegbrengen in andere landen die hetzelfde doen. Zie onderstaande video of klik hier .

*(Ben verbaast hoezo Nederland?)

Voedselcrisissen

Tegelijkertijd dringen Monsanto, Bayer, Syngenta (ChemChina) hun genetisch gemodificeerd voedsel (GMO = genetisch gemodificeerde organismen) op aan regeringen van ontwikkelingslanden, waarvan de contractvoorwaarden niet openbaar zijn. Dit, vergezeld van wereldwijde graanhandelsconglomeraten zoals Cargill, Louis Dreyfus en anderen, zal leiden tot voedselmanipulatie en daaruit voortvloeiende voedseltirannie.

Het resultaat is gerichte hongersnood, ellende en door hongersnood veroorzaakte ziekten en dood; een handig instrument voor bevolkingsreductie. De belangrijkste Gates-Rockefeller-invoer voor de Grote Reset. Zie dit voor meer details .

Gezondheid Tirannie

Niet te vergeten zijn de plandemieën – Bill Gates voorspelt vele zeer ernstige . Hij zegt het niet, maar als ze komen, zijn ze in het laboratorium gemaakt en zullen ze natuurlijk worden gevolgd door gedwongen mRNA-vaxx-campagnes. De plandemieën en dodelijke vaxxes zullen de bevolking verder intimideren en decimeren.

De steeds terugkerende plandemieën zullen de WHO helpen de bevoegdheden te krijgen om te beslissen over de gezondheid van de wereldbevolking, boven en buiten de grondwetten van soevereine landen. De WHO is met zijn 194 lidstaten geen echt VN-agentschap, maar wordt gefinancierd door ten minste 70% particuliere financiers (meestal pharma-trustfondsen), en is op zijn best een privaat-publieke samenwerkingsorganisatie.

Als zodanig volgt het het mandaat van particuliere donoren, die een dubbele rol spelen, door middel van wereldwijde vaxx-mandaten die miljarden dollars in farmaceutische “winstschatkisten” schuiven – en ervoor zorgen dat er nooit een tekort is aan plandemieën.

Op dit moment debatteert de WHO – meestal achter gesloten deuren – over het Global Health Pact en het zogenaamde pandemieverdrag. Als dit verdrag op de een of andere manier wordt aangenomen, zal Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, de directeur-generaal van de WHO, ongekende macht hebben over alle gezondheidskwesties over de hele wereld.

In de media wordt er met opzet nauwelijks over gesproken. Maak een slapende leeuw niet wakker. Als het verdrag wordt aangenomen, zullen mensen opnieuw “verbijsterd”, geschokt en ongelukkig met stomheid geslagen zijn.

Als de lidstaten niet stoppen en als het rampzalige Covid-management een indicatie is, is de WHO vastbesloten om de meester van gezondheidstirannie te worden, en als zodanig de heerser over leven en dood.

*

Klimaatverandering

Parallel aan crisis na crisis komt de klimaatcatastrofe – de zogenaamde door de mens veroorzaakte “klimaatverandering”.

Ja, klimaatverandering wordt door de mens veroorzaakt, maar niet vanwege de extreme honger van onze beschaving naar fossiele brandstoffen en CO2-emissies, maar vanwege zeer geavanceerde geo-engineering van het weer. De uitzonderlijk hete en droge zomer van het mondiale noorden, de extreem zware orkanen en de daaruit voortvloeiende overstromingen, waaronder langdurige rampzalige moessonregens in Pakistan, kunnen worden gevolgd door een levensbedreigende koude winter in het noorden.

Lees ook:   Neem geen vaccin aub!!!

Ter ere van het verhaal over energietekorten, moet de binnentemperatuur deze winter rond de 19 graden Celsius worden gehouden – of anders. Overtreders worden door veel Europese regeringen gewaarschuwd voor zware straffen.

Wie het weer beheerst, beheerst de mensen – zei president Lyndon Johnson al in 1962. Een onlangs uitgebrachte Pentagon-paper mikt op 2025 voor totale controle over het weer, wereldwijd.

Zie dit  en dit en dit .

Ernstige weersverschijnselen – er zijn “indicaties” dat we leven met bewapende geo-engineering, waarvan de gevolgen net zo dodelijk kunnen zijn als een nucleaire oorlog.

*

Hoewel dit allemaal leest en klinkt als een reeks doemscenario’s, cirkelt er een zilveren randje rond de donkere wolk. De mens is van nature inventief. Door zich bewust te worden van wat er gaande is – in warpsnelheid sinds begin 2020 – kunnen mannen de vernietiging stoppen. Mannen zijn altijd vindingrijk geweest, wanneer ze tot het uiterste werden gedwongen om te overleven. Dit is het moment.

*

Opmerking voor lezers: klik op de deelknoppen hierboven. Volg ons op Instagram en Twitter en abonneer je op ons Telegram-kanaal. Voel je vrij om Global Research-artikelen opnieuw te plaatsen en op grote schaal te delen.

Peter Koenig  is geopolitiek analist en voormalig senior econoom bij de Wereldbank en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), waar hij meer dan 30 jaar over de hele wereld heeft gewerkt. Hij doceert aan universiteiten in de VS, Europa en Zuid-Amerika. Hij schrijft regelmatig voor online tijdschriften en is de auteur van  Implosion – An Economic Thriller about War, Environmental Destruction and Corporate Greed; en   co-auteur van Cynthia McKinney’s boek “When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis” (Clarity Press – 1 november 2020).

Peter is een onderzoeksmedewerker van het Centre for Research on Globalization (CRG). Hij is ook een niet-ingezeten Senior Fellow van het Chongyang Institute of Renmin University, Beijing.

De afgebeelde afbeelding is van Dreamstime


WCC ebook cover final AnGel-WinGs.nlDe wereldwijde coronacrisis, wereldwijde staatsgreep tegen de mensheid

van Michel Chossudovsky

Michel Chossudovsky bespreekt in detail hoe dit verraderlijke project “het leven van mensen vernietigt”. Hij biedt een uitgebreide analyse van alles wat u moet weten over de “pandemie” – van de medische dimensies tot de economische en sociale gevolgen, politieke onderbouwing en mentale en psychologische gevolgen.

“Mijn doel als auteur is om mensen over de hele wereld te informeren en het officiële verhaal te weerleggen dat is gebruikt als rechtvaardiging om het economische en sociale weefsel van hele landen te destabiliseren, gevolgd door het opleggen van het “dodelijke” COVID-19 “vaccin”. Deze crisis raakt de hele mensheid: bijna 8 miljard mensen. We zijn solidair met onze medemensen en onze kinderen wereldwijd. Waarheid is een krachtig instrument.”

ISBN:  978-0-9879389-3-0,   Jaar: 2022, PDF Ebook,   Pagina’s : 164, 15 hoofdstukken

Om miljoenen mensen over de hele wereld te bereiken wier leven is getroffen door de coronacrisis, hebben we besloten om in de loop van de komende weken het eBook GRATIS te verspreiden .

Prijs: $ 11,50. GRATIS KOPIE Klik hier om te downloaden .

U kunt ook een donatie doen ter ondersteuning van het boekproject op de  campagnepagina van DonorBox “Worldwide Corona Crisis” ! (LET OP: Gebruiksvriendelijk )

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥