web analytics

Leraar spreekt zich uit: “Ik ken 2 kinderen die plotseling stierven in de afgelopen 3 dagen”

“KINDEREN KRIJGEN NIET MYOCARDITIS EN HEBBEN EEN HARTAANVAL EN STERVEN!!!!”

Ik ken 2 kinderen die plotseling zijn overleden in de afgelopen 3 dagen. 7-jarig en 10-jarig meisje .. beide geen onderliggende gezondheidsproblemen. Ik al 12 jaar  leraar. Ik heb dit nog nooit gezien #StoptheShots 05:26

Leraar spreekt zich uit: "Ik ken 2 kinderen die plotseling zijn overleden in de afgelopen 3 dagen" 4b98-9185-bf3595e0fb53_1196x353

 

Leraar spreekt zich uit: "Ik ken 2 kinderen die plotseling zijn overleden in de afgelopen 3 dagen" 490c-aaf3-5a145c361920_400x798

Ik hoop dat meer leraren de stilte zullen doorbreken.

Kinderen over de hele wereld sterven “plotseling en onverwachts” sinds de uitrol van het mRNA-biowapen.

Dramatische stijging van kinderbegrafenissen: kleine doodskisten in bulk besteld. Begrafenisondernemers verteld om te zwijgen.

De duisternis blootleggen is een door lezers ondersteunde publicatie. Overweeg om een ​​betaald abonnee te worden om mijn werk te steunen. Volgens de getuigenissen van begrafenisondernemers die anoniem willen blijven, sterven veel kinderen binnen enkele maanden nadat ze zijn geïnjecteerd met de mRNA-prikken…

Ze komen voor jou en je kinderen. Het gebeurt weer. Er komt meer dan voldoende bewijs naar voren van patiëntplanning op de lange termijn – Dr. Michael Yeadon

Dr. Michael Yeadon: de belangrijkste boodschap die ik ooit heb geschreven

Het blootleggen van de duisternis is een door lezers ondersteunde publicatie. Overweeg om een ​​betaald abonnee te worden om mijn werk te steunen. Eenmalige of terugkerende donaties kunnen worden gedaan via Ko-Fi…

Lees meer

https://lionessofjudah.substack.com/p/teacher-speaks-out-i-know-2-kids

Lees ook:   Het vliegtuig van president Trump wordt begeleid door Ufo

Gerelateerde artikelen

Back to top button