web analytics

Trump mag terug naar Twitter!

CNN smelt nadat het account van Donald Trump op Twitter is hersteld

Voormalig president Donald Trump’s Twitter-account “@realdonaldtrump” werd hersteld door de nieuwe eigenaar Elon Musk.

Denk je dat dit, Sarah, een massale uittocht van sommige Twitter-gebruikers van het platform zal veroorzaken?” vroeg Brianna Keilar.
“Ik kan niet zeggen hoe gebruikers zullen reageren, vooral omdat je weet dat ongeveer de helft van hen gestemd heeft om hem te herstellen”, merkte de verslaggever op. “Maar ik weet wel dat adverteerders erg schichtig zullen zijn over deze beslissing.”

‘Brianna, ik sprak vorige week met een van de grootste reclamebureaus en een van de dingen die ze zeiden, is dat ze op dit moment richtlijnen geven aan adverteerders, maar dat veel van hun klanten sceptisch zijn over het blijven op het platform als Donald Trump is hersteld, ze willen niets te maken hebben met 6 januari of vragen over democratie of de geldigheid van de verkiezingen in 2020”, voegde ze eraan toe. “En dus denk ik dat het herstel van Trump een deel van de exodus die we tot nu toe van adverteerders hebben gezien, alleen maar kan verergeren.”

Een van de eerste tweets die grip kreeg nadat @realdonaldtrump opnieuw was geactiveerd, was er echter een waarin hij op 6 januari elk geweld expliciet veroordeelde.

Bron

Lees ook:   Canadese rechtbank ontkent proces vrouw door bewakers vermoord omdat geen Covid-masker

Gerelateerde artikelen

Back to top button