web analytics
...

“Onverklaarbare” oversterfte wereldwijd

Stichting VACCINVRIJ schrijft:

Deze video is zeer confronterend. Om niet direct weggezet te worden als complotdenker, heb ik hem daarom omlijst met eerste alinea’s van artikelen de laatste tijd bijna dagelijks mijn mailbox instromen.

Sinds we mensen met experimentele Covid-injecties in spuiten zijn er “onverklaarbare” oversterfte wereldwijd, is er een enorme toename aan doodgeboren baby’s, en sterfte bij kinderen, en nemen problemen met voortbestaan ​​ten opzichte van een kwaliteit sperma, en problemen met menstruatie en eierstokken. Het heeft niets met het vaccin te maken? Duh..

Bron https://stichtingvaccinvrij.nl/de-poging-tot-moord-op-6-miljard-mensen/

Bronvideo: https://rumble.com/v18eo78-de-moord-op-zes-miljard-mensen-eindversie-volk-wordt-wakker.html

Lees ook:   Verbod gevaarlijk vuurwerk

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!