web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

“Onverklaarbare” oversterfte wereldwijd

Stichting VACCINVRIJ schrijft:

Deze video is zeer confronterend. Om niet direct weggezet te worden als complotdenker, heb ik hem daarom omlijst met eerste alinea’s van artikelen de laatste tijd bijna dagelijks mijn mailbox instromen.

Sinds we mensen met experimentele Covid-injecties in spuiten zijn er “onverklaarbare” oversterfte wereldwijd, is er een enorme toename aan doodgeboren baby’s, en sterfte bij kinderen, en nemen problemen met voortbestaan ​​ten opzichte van een kwaliteit sperma, en problemen met menstruatie en eierstokken. Het heeft niets met het vaccin te maken? Duh..

Bron https://stichtingvaccinvrij.nl/de-poging-tot-moord-op-6-miljard-mensen/

Bronvideo: https://rumble.com/v18eo78-de-moord-op-zes-miljard-mensen-eindversie-volk-wordt-wakker.html

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥